"Nedělní lakování" - pampeliška jako tetování na nehty

Ahojky všem :)

Protože času na lakování v poslední době není mnoho a na nějaký nail-art už vůbec, snažím se usnadňovat práci, jak jen to jde :)) A při úklidu krabice, kde mám všechny možné samolepky, vodolepky a kde jaké vymoženosti, jsem narazila na zapomenuté tetování Bourjois. To jsem dostala asi před rokem v balíčku přímo od Bourjois, ale jak jsem ho hned uložila do krabice, úplně jsem na něj zapomněla. Do oka mi ale padl vzor pampelišky, který jsem šla hned vyzkoušet.

Jak manikúra dopadla a jak tetování aplikovat, se dočtete v článku.





Sada Calligraphic Nail Tattoos od Bourjois obsahuje 180 různých vzorů, které si můžete natetovat jak na nehty, tak i na kůži okolo a dosáhnout tak velmi originálního zdobení.

Funguje to velmi jednoduše a dá se říct, že úplně stejně jako klasické nalepovací tetování. Vámi zvolený vzor vystřihnete, odstraníte průhlednou folii a přitisknete na nehty obrázkem dolu. Pak jenom tetování přenesete navlhčeným vatovým tamponkem a je to. Jenom si dejte pozor, aby nalakované nehty byly opravdu dostatečně zaschlé. Já jsem tetování aplikovala asi 15 minut po lakování a lak nebyl úplně zaschlý, takže jsem při namáčení vatovým tamponkem do manikúry trošičku rýpla. Takže na to dávejte pozor, ať se dílo povede tak, jak má :)) Nakonec samozřejmě použijte top coat, aby se tetování zafixovalo a drželo :)

Jako první jsem si na zkoušku vybrala vzor pampelišky, který se mi moc líbil na něžně bílém laku od Makeup Revolution v odstínu č. 16 Eu Natural. 


Tetování stojí okolo 199 Kč a v nabídce je ještě verze Graphic Nail Tattoos, která obsahuje různé geometrické vzory a také to nevypadá vůbec špatně. Pokud na ni někdy narazím, tak bude moje :)) Na rychlé, snadné a originální lakování jsou tato tetování skvělý nápad a mohu doporučit. 


JAK SE VÁM DNEŠNÍ MANIKÚRA LÍBÍ? UŽ JSTE TOTO ZDOBENÍ OD BOURJOIS VIDĚLY? ZKOUŠELY JSTE?






10 komentářů:

  1. Tak ty jsou naprosto bombový! Jakože samolepkám, vodolepkám, tetovačkám a spol. moc neholduju, tak ty pampelišky jsou úplně ťuťu a asi je potřebuju <3 Super, fakt boží :-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :)) mně právě ty pampelišky padly do oka jako první, proto jsem je hned musela zkusit :)) další na řadě budou sovičky :D

      Vymazat
  2. Lak vypada krasne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Tie púpavy sú nádherné, asi jedna z najkrajších nálepok, tetovaní, na nechty. Krása :)
    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné, budu se muset po tetování poohlídnout :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pampelišky vypadají moc hezky, krásné lakování. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to tetování je překrásné, vážně :) a hlavně na tvých nehtících :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)