Vzorečkování #1 - Urban Decay vs. Dior

Ahojky všem :)

Bez makeupu ani ránu a to doslova :) Nevím, jak pro vás, ale pro mě je sjednocená pleť naprostým základem a bez toho prostě z domu neodejdu. Donedávna jsem si to myslela o řasence, ale poslední dobou se mi často stává, že se mi ráno líčit nechce a nepoužiju ani řasenku. Za to makeup nikdy nevynechávám, a pokud nemám sjednocenou pleť, tak jsem nesvá a asi bych z domu neodešla.

Makeupů jsem už vyzkoušela opravdu hodně, i když se svou hodně světlou pletí to není vůbec nic jednoduchého. V drogerii jsem také našla své oblíbence a klidně bych si vystačila s mým oblíbencem Match Perfection od Rimmelu. Při poslední návštěvě německé drogerie jsem také ulovila naprosto skvělý makeup (o něm brzy), ale postupem času jsem měla chuť vyzkoušet nějaký o level výš.

Vyrazila jsem na lov a nakonec jsem na výběr měla dva skvělé makeupy, ale zvítězit může jenom jeden :)  A který se mi osvědčil více, se dozvíte v článku :))



Urban Decay - Naked Skin

Když jsem poprvé v Sephoře zahlédla stojan Urban Decay, tak jsem překvapivě nezamířila k paletkám, které už nějaký ten pátek znám, ale hlavně k makeupu. Ten jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho, ale u dražšího makeupu jsem si neriskla jít na slepo. Sice slibuje všechno, co potřebuji, ale člověk nikdy neví. Poprosila jsem tedy o vzoreček a mohla jsem se pustit do zkoušení. Měla jsem druhý nejsvětlejší odstín č. 1, protože jsem zkoušela v období léta. Makeup je tekutý, před použitím se protřepává a stačí opravdu maličko. Roztírá se totiž skvěle a z malého kousku krásně sjednotíte celý obličej. Nedělá šmouhy, fleky a na pleti je až neviditelný. Ihned po nanesení mám pocit sametově hebké pleti a vůbec nemám potřebu pudrovat. Pleť vypadá svěže, projasněně a hlavně přirozeně. Naked Skin efekt tedy splňuje parádně. Krytí je ale nízké, takže jenom sjednotí pleť, ale nedokonalosti musíte zakrýt korektorem. Makeup jsem nepotřebovala nanášet na bázi nebo krém, ale na podklad si makeup sedl lépe a vydržel až do večera. Protože mám pleť mastnějši, tak vždycky jenom jemně přepudruji T-zónu. Do pórů nezalézá, akorát má občas tendenci trošku zvýraznit sušší místa. Hlavně teď v období, kdy je můj nejlepší přítel papírový kapesník, mám okolí nosu sušší, tak používám více krému nebo báze a nemám s ním problém.







Dior - Diorskin Nude

Hned, když jsem u Hubaté žabky zahlédla, že si koupila tento makeup, byla jsem na něj hodně zvědavá, protože jsem po něm pokukovala. Žabička byla tak moc hodná, že mi poslala vzoreček na vyzkoušení. Čekala jsem maličký vzoreček, ale dostala jsem celý kalíšek, takže jsem makeup mohla opravdu pořádně vyzkoušet a tímto ještě jednou moc děkuji.

Toto je nejsvětlejší možný odstín, č. 010, který má béžový podtón a sedl mi naprosto parádně. Jsem bledulka, takže s odstíny mám hodně velký problém, ale tento se krásně pleti přizpůsobil. Má tekutější konzistenci, ale do pleti se zapracovává dobře a vypadá opravdu přirozeně. Je o něco hutnější než Urban Decay, ale pořád lehký a nevytváří efekt masky. Pleť krásně sjednotí a zakryje drobné nedokonalosti. Póry jakoby vyplní, ale neupozorní na ně. Makeup mi vydržel celý den bez problémů, nesléval se do vrásek, nedělal šmouhy ani nějaké podobné nepříjemnosti. Potřebuji ho ale lehce přepudrovávat. Za mě palec nahoru a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet a pokud potřebujete trošičku krytí a přesto přirozený efekt, tak tento makeup určitě alespoň ve vzorečku vyzkoušejte.





Srovnání  makeupů. V zeleném kelímku je Dior. 



Na levé straně Urban Decay a na pravé Dior. 





A jaký makeup zvítězil? 

Myslím, že fotka níže mluví za vše :)) Nakonec jsem se rozhodla pro Urban Decay, protože měl lehčí konzistenci a to pro mě bylo rozhodující. Ale i Dior měl něco do sebe a pokud bych časem potřebovala krytí o něco vyšší, rozhodně to bude jasná volba :)



JAK JSTE NA TOM S MAKEUPY VY? UŽ JSTE NAŠLY TEN PRAVÝ? :)) 

4 komentáře:

  1. Ani jeden z nich jsem zatim nevyzkousela. Ja to mam zase nyni tak, ze mi staci les beiges pudr a muzu jit. V lete ale chci neco vic kryciho, takze ten Dior by se mi zamlouval.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám makeup od Rimmelu Match Perfection a ten mám už asi po čtvrté, jinak celkem mi vyhovuje i od Yves Rocher. Moje značka makeupu je prostě asi Rimmel :) ráda bych ale zkusila i nějaké dražší značky, jen se bojím, že vyhodím peníze a nebude mi vyhovovat.

    U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden jsem neměla ani nezkoušela, ale líbí se mi, hlavně jsou krásně světlé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tyhle nezkousela, ale muj asi pravy makeup od Rimmel.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)