Zase o rok starší ... jsem špatná blogerka?

Všechny vás moc zdravím :)

Zase o rok starší. Tentokrát ale bude slavit můj blog. Dneska jsou to už tři roky, co jsem tento blog založila a kromě poslední letošní soutěže mám na srdci o pár slov.





Může to znít otřepaně, ale blog je nedílnou součástí mého života. Naštěstí si stále zachovávám chladnou hlavu a kosmetika není všechno. Nedělám zběsilé nálety do drogerie, abych vám ukázala novinky a byla první. Nepotřebuji mít všechno a raději šetřím na něco, co vím, že doopravdy potřebuji a bude mi to sedět. Nenechávám se strhávat nějakou davovou mánií po novinkách a limitkách (teda občas trošku ujedu, ale dá se to). Nechci být nejlepší. Nemám nejlepší fotky. Nemám ani to nejlepší vybavení. Nemám ani zdaleka takové znalosti jako ostatní. Nejsem ani tak šikovná jako ostatní. A přesto jsem tu a vy semnou. Díky vám, jsem blog dostala tam,kde teď je. Sice si teď možná někdo zaklepe na čelo, ale pro mě je to úspěch, za který jsem nesmírně ráda. Blogu věnuji opravdu spoustu času, ale vůbec mi to nevadí. Neoddávám se tomu ale do extrémů a zůstávám nohama na zemi, ale to asi víte. Nepíšu tak často, jak bych chtěla a možná i měla. Ale všechno se netočí jenom kolem blogování. Mám práci, která mě neskutečně baví, samozřejmě nezapomínám na rodinu a přátele, takže blog jde občas stranou a beru ho především jako koníček. Díky blogu jsem si našla skvělé kamarádky a poznala moc fajn lidi, na které se mohu spolehnout a jsem s nimi každý den v kontaktu. Blog mi otevřel spousty nových možností, které se snažím předávat dál. A hlavně na tom tento blog stavím. Snažím se, aby tu každý našel něco, co mu pomůže nebo poradí. Blog píšu stále podle svého nejlepšího svědomí, takže tu nenajdete nějaké lživé a nepravdivé informace. Jenom nezapomínejte, že každá jsme jiná a díky tomu existuje tolik kosmetických produktů a značek. To, co sedne mně, nemusí sednout vám a naopak. Samozřejmě mi někdo může namítat, že si raději zajde do drogerie a řasenku za kilčo si vyzkouší sám a nemusí číst blogy a hledat nějaké recenze. Ale věřím, že i pro vás je čtení blogu takový odpočinek a útěk od každodenních starostí. Nepotřebuji s někým soupeřit, ať už v tom kolik mám čtenářů, jakou mám návštěvnost nebo jaké mám spolupráce. Samozřejmě mě růst blogu těší, ale o tom to vůbec není. Jsem ráda, že někomu z vás pomůžu nebo poradím. Za každého z vás jsem nesmírně ráda a doufám, že sem chodíte rády a s úsměvem. Nechci, aby tu byla špatná atmosféra, hádky nebo rozbroje. Taky nechci, aby se tu každý musel jenom usmívat, chválit a bál se něco napsat. Jsem ráda za každou připomínku, radu nebo výtku. Také jsem ráda, že se zapojujete do diskuzí, protože i stručný a krátký komentář znanemá to, že to co dělám má smysl a k něčemu to je.

A proč jsem do názvu článku napsala, že jsem špatná blogerka? Možná jsem, možná nejsem. Nepotřebuji totiž být perfektní, jsem obyčejný člověk, který má obyčejné problémy, ale i radosti. Nepotřebuji se přetvařovat a být někým, kým nechci. Nechc,i aby si někdo myslel, že teď na někoho konkrétně nenarážím, jen si myslím, že někteří mají o nás blogerkách trošku mylné představy. Každá to máme úplně jinak. Každá máme jiné priority a jiný styl života, tak na to myslete. Je nás tu ale poměrně dost a už je jenom na vás, která blogerka je vám blízká a ke které si najdete cestu.


Jsem se nějak rozepsala a v podstatě jsem to mohla napsat do jedné věty a to že vám všem, které sem pravidelně chodíte a zajímáte se o můj blog MOC DĚKUJI


Uff ...  a teď už ta slibovaná soutěž :) Asi víte, že mám ráda Mimoně a nedílnou součástí tohoto blogu jsou laky na nehty...tak proč nespojit oboje? :)) Mám pro vás připravenou soutěž o dva sety laků na nehty, právě s Mimoní tématikou :) Nejdříve jsem si jednu sadu chtěla nechat pro vás, ale úspěšně jsem odolala :) Tak pojďte soutěžit :)

Podmínky jsou velmi jednoduché:
1) být čtenářem mého blogu přes GFC
2) do komentáře napsat, jestli máte k mému blogu něco na srdci, co se vám líbí/nelíbí, co vám chybí apod.
3) usmát se a užít si krásné Vánoce :))

Soutěž trvá od 17.12. do konce roku, tedy 31.12. 20:00hod. Až se pak najde chvilka, tak zde vyhlásím dvě vítězky. Samozřejmě nezapomeňte připsat i váš email, ať vás mohu snáz kontaktovat. 


Všem držím palce a hlavně DĚKUJI!


Sady laků vám hlídají Mimoni :)) Sadu jsem kupovala na www.eva.cz



27 komentářů:

  1. Nejvice me bavi clanky o nehtech, lakování :-) Preji Ti at Te blogovani stale bavi a krásne vánoční svátky :-)
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec nejsi špatná blogerka, jsi svá a proto tě máme rádi Ali =) nic nemen, buď jaká jsi =)
    Můj email máš, ale tady je Tessiinka@gmail.com a třeba to vyjde =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ali :) já Ti přeju, aby se Tvému blogu i nadále dařilo a měla jsi tu spoustu pozitivních čtenářů :). Mně se moc líbí Tvé kombinace lakování, taky mám ráda random články, kde shrnuješ svoje prožité měsíce, fotky mám ráda :). Na Tvém blogu mi nechybí vůbec nic, super je, že si ho píšeš podle sebe :)
    Ty se taky usměj a prožij krásně vánoční svátky
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. preji krasne vanoce musim uznat ze te spise hodne sleduji na facebooku ;) rozhodne zustan takhle aktivni protoze mas hooodne casto a dobre udelane clanky
    tomanova.katerina@centrum.cz
    a samo ze sleduji blog

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé to je krásná cena, jsi skvělá blogerka a máš moc krásný a přehledný blog :)
    adelkazamrzlova@seznam.cz
    gfc: Adéél

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, to je krásná sada. :-)
    Mne se nejvic libi clanky se spotrebovanymi vyrobky, rada se nechám inspirovat. A clanky o lakovani take nemaji chybu. Jen tak dal. lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, gratuluji ke třem letem úspěšného blogování.
    Mně se líbí v podstatě jakékoli recenze kosmetiky, ale užívám si i tvoje lakovací články.
    easyontheeyeblog(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mimone mam rada a tvuj blog take a moc. Jen ty laky bych neuzila, tak prenecham nekomu dalsimu.

    Hlavne jsem ti chtela poblahoprat k 3. vyroci! Jen tak dal!

    OdpovědětVymazat
  9. Jeeee, mimoňky miluju, takže soutěžit musím :) Předně ale gratuluju k tříletému výročí, to už je opravdu pěkná doba. Jinak na tvém blogu mám ráda reporty z akcí nebo výletů. Minulý týden jsem byla v Drážďanech, takže se mi tvůj infočlánek hodil.
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ou, tak to je naprostá pecka! Mimoně zbožňuju (a mamka se mi směje, ale mně je to jedno :D)
    Líbí se mi přesně tenhle typ článků a potom samozřejmě tvé super nápady na dekorování nehtů ;)
    adriana.martinovicova@gmail.com
    sleduji pod svým jménem.

    OdpovědětVymazat
  11. Tím, že články nejsou tak často, se na ně těším o to více :) Jsem ráda, že přidávás videa na YouTube :) prosím hlavně nepřestavej, jsi úžasná :) i ty si užij vánoce bez stresu a s úsměvem! :) (kacatko.s@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  12. Tím, že články nejsou tak často, se na ně těším o to více :) Jsem ráda, že přidávás videa na YouTube :) prosím hlavně nepřestavej, jsi úžasná :) i ty si užij vánoce bez stresu a s úsměvem! :) (kacatko.s@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Peťuška
    ja ti prajem Všetko najlepšie k blogovým narodkám a hlavne veľa inšpirácií... :)
    mňa tvoj blog veľmi baví... baví ma ako si dokážeš nechty nalakovať, prípadne prihodiť ešte nejaký nail art... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji tě už dlouho, začalo to tím, že bydlíš kousek ode mě, ale brzy jsem si tvůj blog oblíbila. Moc ráda čtu tvoje články. Přece jen mě život naučil, že člověk se nemá snažit být perfektní a dokonalý, to stejně nejde dosáhnout, nikdo se nezavděčí všem. Ani já se nesnažím dělat věci perfektně, ani fotky, ani videa, dělám podle svých možností a techniky. A proto jsi mi sympatická, že si na nic nehraješ, že nejsi soupeřivý člověk, jak to vidím u jiných. Jsem moc ráda, že děláš i videa.

    OdpovědětVymazat
  15. Předně musím pogratulovat k blogovým narozeninám, ať Tě blog stále baví a nás čtenáře stále tak inspiruje:-)
    Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Já bych na Tvém blogu neměnila vůbec nic, líbí se mi takový jaký je. Mám ráda hlavně nákupové a lakovací články, ale radost mi udělal třeba i nedávný post z výletů do Drážďan:-)
    I Tobě přeji krásné Vánoce:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :) mě se líbí, že tu je od všeho něco, od rozebirani jídla po fotky z tvyho života. Zatím mi ani jeden článek nepřišel nudnej, žádnej jsem nepreskocila.
    Mail: soukupova.ria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ten třetí bod se mi nejvíc líbí :) Krásně jsi to napsala! A hned jsem ho splnila tím úsměvem, tak snad si je užiju a ty také a nezapomeň na úsměv :) A jinak ti na blogu musím pochválit tvoje lakovací neděle, na které se vždy těším :) Abych nezapomněla, velká gratulace k 3. narozeninám tvého blogu, doufám, že to neskončí jen u té trojky :) Měj se krásně a užij si jak nejvíc můžeš Vánoce!
    GFC: Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. GFC Genevra, genevra43@gmail.com
    Moc hezky napsané. Tvůj blog se mi hodně líbí a nejraději tu mám články s lakováním nehtů. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, nechci soutěžit, tyhle barvičky nebudou pro mě :-D jen jsem ti chtěla říct, že jsem ráda, že tě čtu a že mě dnešní článek zahřál u sdrce

    OdpovědětVymazat
  20. Protože chodíš po zemi a ne ve sluníčkovém světě,proto jsi normální, milá a skromná holka a toho si jako čtenářka vážím :)
    Do souteže mě nazapojuj :)

    OdpovědětVymazat
  21. Gratuluji k úspěchům s blogem :)
    GFC: Lenka Koubová
    koubovalenka@gmail.com

    eL

    OdpovědětVymazat
  22. přeji krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku, také jen samé úspěchy jak v životě, tak s blogem a ať blog nadále rozkvétá :) Já mám blog ráda, taký jaký je a nenapadá mne, co bych mohla vytknout ;) MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. gfc tento ucet
    n.princess@azet.sk
    v prvom rade ti chcem zapriat vsetko dobre to noveho roku :)
    tvoj blog sledujem uz dlho a bol jeden z orvych co som nasla , takze mam taky vztah lebo som si u teba uz vela precitala<3

    OdpovědětVymazat
  24. Sety vypadají pěkně. Mám velmi ráda mimoně.
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Doufám, že sis užila Vánoce a přeji ti Šťastný Nový rok.
    Tvůj blog se mi velmi líbí. Hlavně se mi líbí tvoje kombinace lakování. Máš krásné nehty. A jsi šikovná.

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji jako Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Máš super blog, sleduji tě delší dobu a určitě tě dál sledovat budu, pokračuj v tom, co děláš!

    OdpovědětVymazat
  26. Je to krásný od , strdce psaný článek! ;) Já tě naprosto chápu... bloguju už deset let, tenkrát frčely bleskovky a colorky a byla to úplně jiná liga než teď, ale všechno se vyvíjí a jde kupředu! Jsem ráda, že tě blog baví... u mě je to naopak... člověk si říká: "Hele tenhle článek se mi fakt povedl" a pak zjistím, že ho četlo (resp. na něj kliklo 13 lidí) a jediný člověk, kterýho okomentoval, byla moje ségra... ségra je zlatíčko, ale je fakt, že mám teď jinačí priority - za naší chaloupkou vyroste nový dům, s vyhřívanou podlahou, sprchou i vanou, ale všechno něco stojí... prostě na blog nezbývá čas a už mě to ani netrápí, protože mým čtenářem je ségra a s tou si za den vyměním takových smsek a mailů, že mám vystaráno na celý měsíc dopředu!

    Přeji blogu vše nejlepší k narozeninám a věř, že nejsi špatná blogerka! ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Děkuji moc všem za krásné komentáře a účast v soutěži, kterou tímto ukončuji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)