Zázračný kelímek od Uriage

Zdravím všechny čtenářky :)

Taky občas bojujete s neposednou pletí, kterou né a né zkrotit? Já poslední dobou často vyhlašuji válku pupínkům, kterým se u mě asi dost zalíbilo. Nikdy jsem s tím neměla problémy, takže jsem ani musela řešit, co s tím. Nicméně už bylo na čase najít nějakého pomocníka, který by mi trošku pomohl. Na řadu proto přišel kelímek Uriage a jak dopadl a zda funguje, se dozvíte v článku.




Uriage Hyseac pate SOS soin local je pasta, která pomáhá urychlovat proces zrání komedonů a pomáhá k jejich odstranění. Je hypoalergenní a bez parfemace. Obsahuje výtažek z břidlicového oleje, zeleného jílu a zinek. Obsahuje i termální vodu Uriage, která napomáhá lokálnímu hojení. V malém kalíšku je ukrytá šedo-zelená tuhá a dost hutná pasta. Aplikovat se má na noc na nezbedné pupínky, u kterých hrozí, že vám hned ráno zkazí náladu. Já nanáším tak, že nejprve pastu na určení místo naťupkám a pak opatrně zapracuji a nechávám vsáknout a působit. A přibližně půl hodiny před spaním nanesu druhou vrstvu a zase opatrně naťupkám, ale už nezapracuji a nechávám pastu v takovém větším nánosu. Abych pastou neumazala polštář, vždy těsně před spaním pastu důkladně do pleti zapracuji a je to. Toto se mi osvědčilo úplně nejlépe. Asi se budete ptát, jestli to opravdu funguje. Odpověď je jasná - ano funguje. Pozor ale na takové ty větší boláky, těm bohužel tento zázračný kelímek nepomůže. Ale na menší pupínky, které se začínají vybarvovat v celé své kráse, je to skvělý pomocník. Také se mi pasta osvědčila na začervenalá místa, která se mi občas na pleti objeví. Ty potlačí a hezky zahojí. A protože má opravdu hodně hutnou strukturu, jde z kalíšku dolovat poměrně těžce, vždy nabírám jenom malý kousíček, který se dobře do pleti zapracuje a nedochází tak ke zbytečnému plýtvání. Kalíšek vám tedy vydrží dlouho. Já ho nepoužívám každý den, záleží na stavu pleti, ale stále jsem se neprokousala ani tou horní vrstvou. Kalíšek by podle mě neměl chybět ve vaší kosmetické výbavě, protože co si budeme povídat, pupínky si někdy dělají, co chtějí :)

Kalíšek má 15 g a stojí od 250 - 350 Kč. Ceny se samozřejmě v jednotlivých lékárnách liší. Na produkty Uriage Hyseac je teď v lékárnách Dr. Max akce 3 za cenu 2, která platí do 29. 2. 2016. Tak se na Uriage určitě podívejte :))

UŽ JSTE TENTO SOS KELÍMEK ZKOUŠELY? 





Děkuji Uriage za poskytunutí produktu k recenzi.

8 komentářů:

  1. To vypadá dobře, poslední dobou mám Uriage docela v oblibě :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je opravdu zázračný kelímek. Je super, že funguje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Docela sem mi osvědčil Aknecolor. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, holky. Já mám také moc ráda značku Uiage a z tohoto důvodu jsem se rozhodla této značce rovněž věnovat ve své diplomové práci. Chtěla jsem Vás, uživatelky produktů značky Uriage, poprosit o vyplnění následujícího dotazníku http://www.survio.com/survey/d/S5G4Q4J1M6N8W9B4O.Jednu respondetku pak vylosuji a dostane ode mě balíček produktů značky Uriage. Vaše názory pro mě jsou velmi cenné a přispějí k úspěšnému dokončení mého studia :-). S pozdravem, Michaela Janásková.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)