Liquid Peel Off Tape: konec zaneřáděných nehtů

Zdravím všechny :)

Dneska mám skvělý tip pro všechny milovníky lakování a hlavně zdobení. Sama nejraději vyhledávám rychlé a snadné zdobení, protože momentálně na něco složitějšího není čas. Když se přeci jenom najde chvilka a pustím se do díla, tak pak trávím nějakou chvíli začišťováním. To je nuda a otrava. A právě pro ulehčení začišťování tu mám tip na Peel Off bázi, která vám s tímto problémem pomůže a ze zdobení nehtů se stane zábava :)



Liquid Peel Off Tape 15 ml / 2,99 $ (koupíte na Born Pretty Store - ZDE)

Hranatá průhledná lahvička ukrývá bílou tekutinu, která se aplikuje na kůžičku okolo nehtů a chrání ji tak před znečištěním při lakování. Štěteček je stejný, jako u klasických laků na nehty, jak jste zvyklé. Je širší a zastřižený rovně a kůžičky s ním natřete bez problémů. První aplikace byla taková zkušební, protože jsem přesně nevěděla, jak silnou vrstvu aplikovat. Nesmíte dát ani slabou, ani moc silnou, protože by zasychala zbytečně dlouho. Lak zaschne přibližně po třech minutách, takže si během té doby stihnete připravit věci na manikúru. Pak jednoduše nehty ozdobíte (postup při razítkování a ombré vám ukážu níže). Jakmile máte ozdobeno, stačí opatrně zaschlý lak z kůžičky sloupnout. Jde to snadno, a pokud i správně vychytáte množství, tak lak sloupnete naráz. Ze začátku se mi občas stalo, že jsem aplikovala slabší vrstvu a lak se nesloupnul naráz, ale trhal se na více částí a bylo s tím více starostí. Nicméně, při dalších aplikací jsem to vychytala, takže to chce zkoušet a přijdete na to. Samozřejmě, že některá místa i při sloupnutí Peel Off budete muset začistit, ale to už nezabere tolik času. Rozhodně je lepší věnovat necelých pět minut aplikaci Peel Off, než se pak nervovat a zdržovat se začišťováním. Pro mě je to naprosto skvělý pomocník a určitě to není moje poslední lahvička. Odpouštím mu i tu vůni, protože z lahvičky prostě cítím lepidlo Herkules. Také musím pochválit, že po aplikacích jsem neměla kůžičku podrážděnou nebo nějak vysušenou, a to jsem Peel Off poslední dobou využívala často. Jak dlouho vám jedna lahvička vydrží, vám momentálně říct nemohu, protože jsem zatím vypotřebovala čtvrtku, ale záleží na tom, jak často a hlavně na kolik nehtů ji využijete. Já ji občas použiju jenom na zdobení prsteníčků, občas všechny prsty. Ale protože má lahvička 15 ml, tak se nemusíte bát, že by hned došla.

Peel Off se také používá jako báze například pod glitrový lak a celé to funguje na podobném principu. Prostě místo klasického base coatu nalakujete Peel Off, necháte zaschnout a pak nalakujete vámi zvolený lak. A až vás lak omrzí, tak ho jenom opatrně sloupnete. Tato vychytávka je především pro glitrové nebo pískové laky, kdy je odlakovávání trošku pracnější. Já jsem toto nezkoušela, protože jsem Peel Off chtěla využít vyloženě jako pomocníka pro zdobení nehtů. Peel Off bázi ale nemusíte objednávat až z daleké ciziny a přes internet, protože ji nabízí i Miss Sporty, ale třeba i SpaRitual. Miss Sporty jsem si pořídila také k účelům na ochranu kůžičky, ale na to se mi bohužel lak vůbec neosvědčil, protože nechtěl zaschnout a sloupnutí bylo boj. Proto jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tuto od Born Pretty a rozhodně ji zůstanu věrná.







A teď už praktická ukázka. 

Peel Off Tape se skvěle hodí při razítkování. Když jsem s razítky začínala, tak jsem používala malé a jednoduché vzory, takže tam problém se začišťováním nebyl. Ale více jsem si oblíbila celoplošné vzory, které tisknete na celou plochu nehtu a tam už občas problém se začišťováním nastal. A když už si dáte práci s razítky, není nic horšího, než nechat nehty nezačištěné. To ovšem občas dá taky zabrat, takže Peel Off Tape ušetří opravdu hodně času a hlavně nervů.




Výsledná manikúra




A naprosto dokonalé využití Peel Off Tape je na ombré zdobení nehtů. Co si budeme povídat, při této metodě zdobení nehtů si kůžičku zaneřádím opravdu hodně a to následné čištění je zdlouhavý proces, který mě opravdu nebaví. Navíc, pokud si takto ozdobíte celou ruku, začišťování zabere dvakrát tolik, co celá manikúra. Takže není nic lepšího, než si na pomoc vzít tohoto pomocníka, který o dost usnadní práci. V některých místech začistit budete muset, ale to už nezabere tolik času.





Výsledná manikúra



JAK SE VÁM TENTO SKVĚLÝ POMOCNÍK LÍBÍ? 

Samozřejmě děkuji Born Pretty Store za zaslání Peel Off Tape k recenzi. 

20 komentářů:

  1. tak to je super vychytávka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. podobně funguje i tekutí Herkules skošela jsem a mam něcopodobnéhos ali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem nezkoušela :) že bych po několika letech šla koupit Herkules? :))

      Vymazat
  3. Tohle je opravdu skvělá věc, která by se mi rozhodně hodila, protože čištění okolí nehtů nesnáším. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. ja takovou slupovacku videla v nejakem lakovacim gifu na insta a dost me to zaujalo, ovsem dle komentu to bylo proste jen nejaky lepidlo (akorát pruhledne) .. tak možná tohle fakt bude verze herkula ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herkula hned v úterý skáknu koupit a jdu ho zkusit :D
      jsem zvědavá :))

      Vymazat
  5. Vždycky jsem tento lak chtěla vyzkoušet, protože jsem to viděla u nejrůznějších tutoriálů! :) Ten nepořádek kolem nehtů je mi vážně protivný, takže pro mě ideální :D

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je super! Hned se po tom půjdu podívat. Já to také viděla několikrát na youtube, ale myslím, že to bylo nějaké lepidlo, které šlo sloupnout :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to me opravdu nenapadlo. Mam od Miss Sporty a vubec to na podklad nepouzivam..tohle je bomba

    OdpovědětVymazat
  8. Super, asi vyzkouším :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mám od Miss Sporty a občas ho používám :-) Právě pod třpytkové nebo cukrové laky je to super. Pod normální laky ho nepoužívám, protože se mi stává, že se mi třeba ve sprše začne lak odchlipovat už druhý den, což se mi s normálním podlakem nestává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a teď jsem dostala chuť na nějaký pískový lak nebo glitrový :))

      Vymazat
  10. Už jste zkoušela ten Herkules?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě bohužel ne, vždycky když jsem v obchodě, tak ho zapomenu koupit :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)