DIY - makronkový balzám


Makronky všude, kam se podíváš. Ano je to tak, makronky nás v poslední době doslova zaplavily a není den, kdy bych třeba na Instagramu nezahlédla nějakou fotku, kde jsou makronky krásně naaranžované. Přiznám se, že i já jsem trošku podlehla, ale přijdou mi hrozně moc sladké, takže si je kupuji jednou za půl roku a mám opět na další půl roku vystaráno. Chtěla jsem se pustit i do domácích makronek, ale zatím jsem neměla tu odvahu. Proč si ale nedopřát nějaké zdravé mlsání a ještě k tomu spojené s kosmetikou? Ne, nezbláznila jsem se. Když jsem totiž uviděla na Ebay makronkový balzám, hned jsem věděla, že ho nutně potřebuji. A pustila jsem se do tvoření a na dnešek mám pro vás připraveno opět jedno DIY, které mě hodně bavilo a doufám, že ho zkusíte taky.



Budete potřebovat:
- makronku (už si přesně nepamatuji, odkud ji mám, ale zadejte do vyhledávače - Macaron Lip Balm)
- váš oblíbený balzám, který v makronce chcete (já jsem použila Baby Lips)






Ve vodní lázni necháte rozehřát balzám, který chcete do makronky použít a dobře promícháte. Balzám pak do makronky opatrně nalijete a necháte ztuhnout v lednici. A tadááá – makronka je na světě. Opravdu jednoduché, přesto se mi balzám opravdu líbí a používám ho často. Mám ho teda jenom na doma, protože nemám ráda, když do balzámů sahám, ale doma mi to nevadí. A makronka mi zdobí kosmetický stůl.






A ještě na vysvětlení, protože tuším, že se mě na to určitě někdo zeptá. Vlastní balzám si do makronky dávám proto, že nevím co v tom z Ebay je a nechci riskovat nějakou vyrážku nebo tak. Za to mi to nestojí a raději si makronku naplním balzámem, kterým znám, mám ho vyzkoušený a vyhovuje mi. Můžete si tak vytvořit balzám přesně takový, který potřebujete. Mně Babylips vyhovují jak odstínem, tak i hydratací, ale záleží čistě na vás.

A rychlé video :)



JAK SE VÁM TENTO NÁPAD LÍBÍ? TAKÉ JSTE PODLEHLY MAKRONKOVÉ MÁNII?


12 komentářů:

  1. Tak to je velmi povedený nápad! Super. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to opravdu roztomile, to jo, ale já bych spíš chtěla všechny kalíškové verze přeměnit na ty v tyčince :-) Každopádně jako dáreček třeba pro kamarádku je to moc hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mám raději tyčinky, ale té makronce se nedalo odolat :D

      Vymazat
  3. Rychlé, snadné a levné :-) Tak to má být.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta krabička vypadá skvostně, ani jsem netušila že něco jako makronkový balzám je :D Jinak makronkám jsem nijak nepodlehla-dvakrát jsem si je koupila a nic moc. Sestře jsem ale k narozeninám pekla domácí a ty byly výborný, domácí opravdu doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé a podle jaké receptu? já se pořád nemůžu odhodlat :D

      Vymazat
    2. Recept jsem si našla nějaký na netu, oni jsou v podstatě skoro všechny stejný :D :) Jinak určitě doporučuji udělat ! Já se toho taky šíleně bála, protože ty makronky se přeci jen musí dost hlídat, ale i přes ty nervy se to nakonec povedlo a stálo to za to :)

      Vymazat
  5. Tak to se mi moc líbí :) Parádní nápad :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)