Dermacol: tekutá mýdla Aroma Ritual

Sprchové gely Aroma Ritual od Dermacolu vám asi nemusím představovat, protože je znáte a troufám si říct, že snad každý alespoň jeden vyzkoušel. V této řadě najdete i tělová mléka, krémy na ruce, peelingy a nově se do sortimentu zařadily i tekutá mýdla. Určitě vás zajímá, jaká jsou, tak se mrkněte do článku. 



V nabídce je pět vůní - vodní meloun, irská káva, rozpustilý citron, belgická čokoláda a hrozny s limetkou. Vůně jsou totožné jako u klasických sprcháčů, jen bych řekla, že o krapet méně intenzivnější, alespoň ty, které jsem zkoušela já.

Neodolala jsem rozpustilému citronu, protože především teď v létě mám raději svěžejší a citrusové vůně. Samozřejmě jsem k němu hned musela koupit i sprcháč, protože ten jsem v této verzi ještě nezkoušela. Belgickou čokoládu jsem už měla vyzkoušenou, takže u mýdla nebylo co řešit.

Kupodivu mýdla jsou tekutá, stačí dvě pumpičky a ruce bez problémů umyjete. Co vás asi zajímá nejvíce, je vůně. Jak jsem psala na začátku, voní stejně jako sprcháče, jen o něco méně. Vůně na rukou vydrží přibližně hoďku, pak se pomalu vytrácí. Mýdla jsou šetrná, pokožku nedráždí a nevysušují. A to je vše, co bych o nich mohla napsat. Přeci jenom je to mýdlo a moc nevím, co bych o něm více popisovala. Největší plus jsou určitě ty vůně, protože jestli máte rády klasické sprcháče, tak si mýdla oblíbíte. Na druhou stranu mýdla obsahují 250 ml a stojí kolem 59 Kč, což je podle mě na tekuté mýdlo dost. Teď to bude znít možná bláznivě, ale mýdla mám schovaná na poličce, aby mi je doma nikdo nepoužíval. Přeci jenom je to trošku dražší mýdlo a na to běžné používání je to zbytečné. Ty vůně si ale oblíbíte a proč si mytí rukou nezpříjemnit :)

UŽ JSTE TEKUTÁ MÝDLA OD DERMACOLU V DROGERIÍCH ZAHLÉDLY? CO NA NĚ ŘÍKÁTE?




9 komentářů:

  1. Mě ty mýdla vůbec nelákají :D Sice mi příjemně voní, ale to balení je hrozné a pro nás nepraktické :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem po nich v drogerce koukala a ráda ybch si nějakou vůni pořídila. Je fakt že ta cena je trošku vyšší, ale taky bych si ho před každým schovala, takže by mi asi vydrželo dýl :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem o téhle novince neslyšela, ale sprchový gel mám doma a miluju tu vůni. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Ani se nedivím, že je si je radši schováváš:-) Nejsou zrovna nejlevnější, ale Irskou kávu si pořídit musím:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty musí krásně vonět, musím si aspoň dvě pořídit.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)