Kosmetika MOJE letní kolekce: odstín č. 44

Ahoj :)

Kosmetika MOJE si pro nás připravila kolekci letních odstínů laků na nehty a to bych nebyla já, abych je hned nevyzkoušela. Jako první vám ukážu krásného svítivého žluťáska, takže pokud jste na výrazné odstíny, určitě čtěte dál.



Pod neonky je lepší nalakovat bílý lak, aby odstín lépe vynikl, ale chtěla jsem zkusit, jak si povede samotný odstín. A až jsem z toho byla v šoku. Lak kryl v druhé vrstvě a vytvořil naprosto skvělou neonovou žlutou. Odstín č. 44 je přesně jako zvýrazňovač a věřte, že pozornost určitě upoutáte. Skvěle bude vypadat na hezky opálené pokožce. S lakem se mi pracovalo dobře, konzistenci má akorát, takže během chvilky máte výraznou letní manikúru hotovou. Pomůže tomu i štěteček, který je zastřižen rovně, a krásně s ním vykreslíte oblouček. Lak byl zaschlý rychle, ale nestihla jsem otestovat, jak dlouho vydrží, protože jsem lakovala další neonky, o kterých zase někdy jindy.

Jestli v létě rády nosíte opravdu hodně výrazné a neonové barvy, na tento se určitě podívejte. Takto krásnou neonově žlutou, která kryje bez podkladu ve dvou vrstvách, jen tak nepotkáte :)
Lak stojí 39 Kč, obsahuje 12 ml a můžete koupit třeba ZDE


JAK SE VÁM LAK LÍBÍ? NOSÍTE NEONKY? 






Děkuji kosmetice MOJE za zaslání laku na vyzkoušení.

10 komentářů:

Děkuji za komentář :)