Brandnooz box: červenec 2016

A máme tu další zelenou krabičku plnou jídla, která byla tentokrát oproti předešlým Brandnooz boxům o dost lehčí, tak se pojďte podívat, co se ukrývalo uvnitř :)



Jako první jsem z boxu ulovila Milku Sensations - křupavé sušenky s čokoládovou náplní a kousky Milka čokolády. No řeknu vám, že něco tak sladkého jsem hodně dlouho neměla. Snědla jsem jednu sušenku a celé dopoledne jsem měla pocit, jako kdybych snědla tunu cukru. Na mě tedy až příliš sladké.

Dále byly v boxe sušenky Oreo Chocolate Créme, na které jsem docela zvědavá. Oreo jsem měla už kdysi dávno a nějak extra mi nechutnaly, přesto je každý chválí, jak jsou dobré. Tak jim dám znovu šanci.

Vitana gurmánský steak hrubě mleté koření se určitě hodí, protože grilovací sezona je stále v plném proudu.

Sušenky TUC Sweet Chily má rád přítel, takže jsem ráda, že jsem je stihla vůbec vyfotit :)

Maggi cibulová polévka nám udělala dost, protože jsme ji na vyzkoušení koupili nedávno a zachutnala nám. Sice polévky z pytlíku nevyhledáváme, ani tak cibuli, ale tato polévka nám opravdu chutná. Ovšem domácí je domácí.

Jogurtový dresing jsme hned spotřebovala, protože teď často dělám rychlé zeleninové saláty a dresing salátu dodá takovou příjemnou tečku :)

A nakonec lupínky Nestlé Golden Minis, které jsem hned další den musela vyzkoušet k snídani. Nikdy jsem totiž neměla ani ty klasické Cini Minis, ale tyto byly dobré a je to fajn změna oproti ovesným kaším, které běžné snídám.


S červencovým boxem jsem velmi spokojená, a ač se mi zdál boxík hodně lehký, obsah se povedl. Konečně tam bylo více nových produktů, než těch, které se často opakují. Už teď se těším na srpnový.

JAK JSTE BYLI S ČERVENCOVÝM BRANDNOOZ BOXEM SPOKOJENÉ VY?  









8 komentářů:

Děkuji za komentář :)