Freedom: báze, oční stíny a řasenka

Ahooj. V dnešním článku se podíváme na kosmetiku Freedom, konkrétně na bázi pod oční stíny, moto stíny a také řasenku. Takže žádné zdržování a můžete se pustit do čtení.





Mono oční stíny mají obyčejný plastový obal, který je ale celkem bytelný a víčko drží dobře. Nemusíte se tedy bát, že se hned rozpadne. Jsou ještě v papírové krabičce. Vybrala jsem tři stíny, všechny se shimmerem. V nabídce ale mají i matné.

Odstín Nude 207 je bronzovo-měděná se zlatým shimmerem.  Odstín Brights 227 je opravdu krásná růžovo fialová, se stříbrnými odlesky. A odstín Smoulder 211 je metalická, kovová, také se stříbrnými odlesky.

Všechny stíny práší, né že ne, ale není to nějak výrazné. Pigmentace je dobrá a na víčko se nanáší snadno.  Bez báze mi bohužel moc dlouho nevydrží a během dne se ztrácí a občas jsem měla trošku stíny napadané pod okem. To vše ale vyřešila báze, o které budu psát níže. Na celém víčku skvěle vypadá ta růžovo-fialová a do záhybu je ten kovový odstín skvělou volbou. Pokud ale chci, aby líčení vydrželo celý den a mohla jsem se na něj opravdu spolehnout, bez báze to s těmito mono stíny nepůjde. Alespoň tedy v mém případě, mám totiž mastnější víčka a se stíny nemám tak úplně vyhráno.

Stíny mají 2 g, stojí 49,90 Kč, koupit můžete ZDE. Špatné vůbec nejsou, ale vadí mi, že nevydrží o něco déle a osobně raději používám paletky. O kterých mimochodem budu psát zítra.








Protože mám mastnější víčka, tak je pro mě podkladová báze pod oční stíny nezbytností. Kosmetika Freedom jednu v nabídce má, tak nebylo co řešit a také jsem ji vybrala na vyzkoušení. Je v tubičce s pěnovým aplikátorem, což mi přijde nejpraktičtější. Nemusíte nikam sahat, jenom ťupnete na víčko a rozmažete. Báze má tělovou barvu, snadno se roztírá a víčko hezky sjednotí a zmatní. Není lepivá, ale stíny se na ni chytají dobře a o dost zintenzivní daný stín. A pomůže s výdrží? Mně rozhodně ano. Báze mi zaručí, aby se stíny neztrácely, nerozmazávaly a neslévaly do očního záhybu. Mohu se pak v klidu spolehnout, že mi líčení vydrží i 10 hodin. Déle už ne, to už stíny ztrácí na intenzitě a slévají se. S touto bází se mi ale nestane, že by líčení očí nevydrželo. Ještě musím pochválit to, že báze je zatavená ve folii, tak se nemusíte bát, že ji před vámi někdo otevřel.

Báze má 7,5 ml,  stojí 129,90 Kč a koupíte např. na oficiálním eshopu Freedom. Za mě tedy ANO.





Ukázka báze v akci. Spodní swatch bez báze, horní s použitím báze. 





Co by to bylo bez líčení očí, bez použití řasenky. Vybrala jsem řasenku pro natočení řas se zaobleným kartáčkem. Stejně jako báze, je i řasenka zatavená ve folii a u řasenek je to obzvlášť důležité. Za otevírání řasenek v drogerii bych sekala ruce. Zprvu se mi zdála mokřejší a bála jsem se, že bude slepovat. To se naštěstí nestalo. Díky zaoblenému kartáčku se dostanete ke všem řasám a aplikace je tedy rychlá a snadná. Nikde se neobtiskává, neslepuje, řasy prodlouží, ale bohužel nezahustí. Stačí jedna vrstva. Dokonce jsem s ní snesla i ty šílené tropy a řasy celý den držely svůj tvar a nežmolkovaly. Jakmile ale přišla do kontaktu s vodou, tak se rozpíjela, to ale nemohu mít za zlé, protože neslibuje, že je voděodolná. Spíše bych ji ale doporučila pro někoho, kdo má přirozeně hustější řasy, protože osobně bych trošku řasy zahustit potřebovala. Používám ji od května a do teď řasy dělá stejné, takže se nemusíte bát, že brzy vyschne.

Řasenka stojí 99,90 Kč, v nabídce jsou i jiné varianty a koupit můžete ZDE. Jelikož řasenku používám každý den, mám ji důkladně ozkoušenou a doporučit mohu.






Kosmetiku Freedom najdete i v drogeriích (např. TETA), tak si vše v klidu můžete prohlédnout. S bází a s řasenkou jsem byla opravdu spokojená a do budoucna se opakovanému nákupu bránit nebudu. Stíny také špatné nebyly, určitě bych chtěla zkusit nějaký matný, ale raději bych dala přednost celé paletce.

CO VY A KOSMETIKA FREEDOM? MÁTE NĚJAKÉ PRODUKTY? LÁKÁ VÁS NĚCO? 


Děkuji zastoupení Freedom za zaslání produktů k recenzi. 

10 komentářů:

  1. Stíny vypadají opravdu dobře :) Já mám od značky akorát tvářenku a je skvělá !

    OdpovědětVymazat
  2. Tiene sú v krásnych farbách, aj ich pigmentácia vyzerá byť fajn, no tá výdrž by ma celkom od ich používania odrádzala. Ja mám tiež mastnejšie viečka, no stáva sa mi často, že bázu zabudnem použiť, a preto potrebujem kvalitné tiene, aby čo-to aspoň vydržali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě bázi beru jako základ líčení a bez toho už nefunguju :))

      Vymazat
  3. tá báza vyzerá dobre, spolu s tieňmi, ktoré sú potom tak krásne sýte a pigmentované :) páči sa mi aj riasenka, ale dávam prednosť trošku hrubším štetčekom, zo zvyku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny mají nádherné odstíny, líbí se mi ten fialkový :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny stínů mají pěkné :) A nějakou tu bazi pod oční stíny bych ráda vyzkoušela, takže později po ní mrknu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)