SpaRitual: podzimní kolekce Feminine - promo fotky

Miluju krásné podzimní počasí, kdy listí hraje všemi barvami, fouká lehký vítr a sluneční paprsky prozáří zašedlou oblohu. To je počasí stvořené přesně pro mě. Ač na nehtech miluju veselé barvy celoročně, s příchodem podzimu je zahaluji do tmavších odstínů. Značka SpaRitual uvedla podzimní kolekci s názvem Feminine a přiznám se, že jsem se nechala unést nádherným počasím a vyrazila jsem fotit ven :) 


Natočila jsem i krátké video, tak snad se bude líbit :)





Kolekce Feminine obsahuje šest odstínů, ze kterých si určitě každý najde svého favorita. Já jsem si koupila tři mini laky a jeden velký jsem dostala od zastoupení značky. Zatím jsem ještě žádný nelakovala, ale brzy na ně přijde řada a na blogu se objeví co nejdříve. Mým favoritem alespoň z lahvičky, bude ten vínový a šedý. Tak uvidíme, jak budou vypadat na nehtech.

Focení laků jsem si původně představovala trošku jinak, ale zradilo mě počasí. Vlastně jsem byla ráda, že bylo venku tak nádherně a svítilo sluníčko, jen jsem měla v plánu laky zahalit do krásně barevného listí. Ale bohužel. Celé to ale zachránilo místo, které jsem na focení vybrala, protože větší romantika než v zámecké zahradě, snad ani není. Kdyby si někdo chtěl udělal příjemný výlet, tak prozradím, že tím krásným místem je zámek Liblice. 

Taky prosím berte na vědomí, že jsem profík, fotím na obyčejný kompakt a fotky vznikly spíše jako zachycení krásného podzimního dne s produkty, které jsou mému srdci blízké.

Teď už ale ty slibované fotky. Doufám, že se vám budou líbit a určitě mi napište, který lak zaujal vás. Těším se na vaše komentáře :)


















Laky můžete zakoupit na eshopu SpaRitual.

8 komentářů:

  1. Laky vypadají užasně, nejvíc se mi líbí asi strenght :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je můj favorit, dnes jsem o něm psala, tak se můžeš mrknout :)

      Vymazat
  2. Skvěle nafoceno a odstíny jsou krásné!
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta šedivá a černá se třpytkami jsou nádherné. Parádní podzimní odstíny. Od této značky jsem žádný lak na nehty nevyzkoušela.


    BLOG: Kosmetická taštička ♥ SOUTĚŽÍME

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)