Kérastase Specifique Bain Divalent šampon pro mastnou pokožku a suché délky

Zdravím všechny :)

Tak jak ráda hledám nové kosmetické kousky, ráda i objevuji i eshopy, kde můžu brouzdat a kochat se něčím neznámým. A přesně tak tomu bylo u eshopu Paradivka.cz. Ten jsem až donedávna vůbec neznala a čekalo na mě milé překvapení. Eshop totiž nabízí značky, které nejsou v drogeriích běžné, najdete tam i spoustu rad a hlavně je všechno přehledné, což mám ráda. Po dlouhém rozmýšlení jsem nakonec vybrala šampon Kérastase, o kterém se dočtete v dnešním článku.



Šampon Specifique Bain Divalent je na mastnou vlasovou pokožku a suché a zcitlivělé délky. Podle názvu ideální pomocník pro mé vlasy. Trápí mě totiž mastící vlasy, které mají vysušené a oslabené konečky. Je celkem těžké najít šampon, který by mi pomohl a vlasy nezatížil a hlavně je ještě více neumastil.

Tento šampon příjemně voní, není to nic sladkého, spíše taková vůně, kterou znáte z kadeřnictví. Pění dobře a stačí pouze malé množství. Aplikace a proces mytí probíhá bez problémů. Šampon se dobře vymývá, ale po opláchnutí nejsou vlasy až tak jemné a hebké, jak jsem zvyklá.  Po každém mytí jsem proto musela použít kondicionér. Samy o sobě byly ale vyživené dostatečně. Musím pochválit to, že šampon vlasy zbytečně nezatížil a ani neumastil. Čekala jsem ale něco víc, vlasy jsem totiž mohla mýt pouze o jeden den déle, než jsem zvyklá. Jeden den není zrovna moc. Přítel zkoušel společně semnou a ten byl více spokojený. Často se mi stává, že musím šampony po nějaké době střídat, tento mi kupodivu z dlouhodobého hlediska sedl. Pokožka nesvědí, není podrážděná, naopak jsem měla opravdu pocit, dobře umytých vlasů. Pro normální a mastné vlasy je to fajn volba, ale upřímně jsem vzhledem k ceně čekala něco víc. Šampon obsahuje 250 ml a cena se pohybuje kolem 400 Kč. Možná by lépe sedl kratším vlasům. Určitě jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet něco jiného, než šampon z drogerie, ale žádné velké nadšení se bohužel nekonalo.

Šampon můžete koupit na paradivka.cz

ZKOUŠELY JSTE NĚJAKÝ ŠAMPON OD KÉRASTASE? BYLY JSTE SPOKOJENÉ?






Děkuji eshopu Paradivka.cz za zaslání šamponu na vyzkoušení.

5 komentářů:

  1. No jako tahle značka mě láká a i neláká, protože raz čtu kladnou druhou zápornou recenzi, tak nějak nevím ještě. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Jdu stránku omrknout, tento šampon nepoznám, ale je docela drahý.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Neustále o té značce něco čtu :) ale nic jsem od ní neměla :)

    BLOG: Kosmetická taštička - SOUTĚŽÍME! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)