Oriflame The One - Sunset

Často tu opakuji, že není nad klasiku. Červená je prostě barva, která nikdy neomrzí. Někdo ji preferuje na rtech, já zase miluji na nehtech. Ani nechtějte vědět, kolik červených odstínů doma mám, ale jen tak se jich nevzdám a mám nutkání mít stále další a další. Na dnešek mám pro vás připravený tip na lak, se kterým i doma vykouzlíte krásnou manikúru, se kterou určitě upoutáte pozornost.



Odstín s názvem Sunset v lahvičce ukrývá klasickou sytou červenou, ke které asi nemusím nic dalšího psát. Kdo je milovníkem červené, tak si tuto barvu určitě oblíbí. Štěteček laku je širší a kulatý, takže kdo má úzké nehty bude muset být opatrnější a pracovat pečlivěji. Mně ale širší štětečky vyhovují, protože s nimi krásně pokryjete celou plochu nehtu a lakování jde snáz. Konzistence je tekutější, takže doporučuji nabrat méně laku. K plnému krytí jsem použila dvě slabé vrstvy, které nehty zahalily do naprosto dokonalé červené. Lak byl zaschlý poměrně rychle a krásně se leskl. Samozřejmě pro zafixování jsem použila top coat a i díky tomu mi lak vydržel bez porušení šest dní. A zrovna takto výrazné odstíny si kromě dokonalého lakování zaslouží i neporušený vzhled, takže jakmile máte známky onošení, raději nalakujete znovu.

Laky od Oriflame jsem již dříve zkoušela a vždy jsem byla spokojená, ani tento není výjimka. Červený lak by na kosmetickém stolku neměl chybět, protože v případě nutnosti s tím během chvilky vykouzlíte dokonalou manikúru, na kterou určitě sklidíte komplimenty.

Lak obsahuje 8 ml a cena se pohybuje kolem 159 Kč. Můžete koupit třeba ZDE.

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? MÁTE RÁDY ČERVENÉ ODSTÍNY? 








Děkuji Oriflame za zaslání laku na recenzi. 

12 komentářů:

Děkuji za komentář :)