Prosincový Glanc box

Když jsem se dozvěděla, že bude v prodeji další Glanc box, vůbec jsem neváhala a hned objednala. Dorazil na konci prosince a na jeho obsah se teď můžete podívat.






Domestos Power 5 Megapack tuhý WC blok (119 Kč / 3ks)
Tuhé WC bloky se u nás opravdu neztratí a vždy po vypotřebování kupuji další. Tyto už jsem jednou také zkoušela a nevymývaly se tak rychle, takže vydržely dlouho. Znovu určitě koupím.



Tělové mléko Dove DermaSpa Cashmere Comfort (169 Kč / 200 ml )
Na tělová mléka moc nejsem a z řady DermaSpa jsem už zkoušela krém na ruce a moc spokojená jsem nebyla, tak si toto odložím na později :)



Krém na ruce SOS Repair Intensive Restoring Dermacol (89 Kč / 75 ml)
Za to krémů na ruce nemám nikdy dost. Na tento jsem už četla hodně chvály, tak jsem ráda, že ho vyzkouším.



Tekuté mýdlo Radox (54,90 Kč / 250 ml) 
To se do domácnosti také hodí, takže nazmar nepříjde :)



Savo na nádobí (53 Kč / 1 000 ml) 
Na nádobí sice už několik let používáme Jar a asi bychom ho jen tak nevyměnili, ale Savo jsem chtěla také vyzkoušet, tak uvidíme :)



Aviváž Perwoll Renew 3D (119 Kč / 1 l)
A nakonec se v Glanc boxu ukrývala aviváž na černé oblečení, která se mi skvěle hodí, protože mám většinou tmavé oblečení. Voní velmi příjemně a na oblečení vůně vydrží dlouho.



Celý obsah tohoto Glanc boxu je skvělý a opět musím jenom chválit. Určitě sledujte Facebook Brandnooz boxu, a pokud se v nabídce další objeví, neváhejte a zkuste :)

 TAKÉ JSTE GLANC BOX OBJEDNALY? BYLY JSTE SPOKOJENÉ?

6 komentářů:

  1. Tenhle boxík asi uplně nepotřebuji, ale Dove mám ráda , ten bych určitě vyzkoušela a co se týče praktickýc věcí , ty se hodí vždy.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám. Domestos je úžasný, krásně voní. Dermacol používám v práci a taky jsem spokojená.Radox , ten miluje ve všech vůních. Mě se box líbil moc.

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol krém na ruce mám právě v oblíbencích je super! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Já si boxy neobjednávám, když tak koukám na blozích co v nich většinou je, tak ne vždy mě věci osloví. Například tento prosincový až na ty dva krémy se mi líbí a věci bych využila ale nejsou to věci které by mě ohromili.

    OdpovědětVymazat
  5. myslim, ze to je prasok a ne avivaz :)
    mne vadi, ze tam je tolko veci do domacnosti. mam spolocnu domacnost so spolubyvajucimi, takze by som ocenila viac kozmetiky.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Perwoll je super, az na to, ze to neni avivaz, ale normalni praci gel. :-) Nic jineho na cerne pradlo nefunguje, ale jako ke kazdemu prani je k tomu potreba pridat avivaz, aby pradlo bylo mekke, neelektrizovalo se atd atd. Vime... :-D Dermacol vyzkousim, neco od nich mam rada, tak uvidime.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)