Recenze: GOT2B suchý šampon Fresh it Up Brown

Už jste viděly nové suché šampony od Got2b? Dneska potěším tmavovlásky a všechny milovnice čokolády :)





Tento suchý šampon je určen pro hnědé vlasy a voní po čokoládě. Ano, čtete dobře. Opravdu čokoláda. Sama jsem byla zvědavá, jestli mi to nebude ve vlasech vadit, ale ne. Vůbec nezanechává bílé stopy, dobře působí proti mastnotě a dodá vlasům i objem. U mě je to bohužel jenom krátkodobý efekt, ale to i u jiných suchých šamponů, protože mi vlasy zplihnou a dlouho jim objem nevydrží. S tím jsem se ale už za ty léta smířila. Got2b můžu s klidným svědomím srovnat se suchým šamponem na hnědé vlasy Batiste.

V nabídce jsou ještě další tři varianty a to - Extra Fresh, Volume a Texture. Obsahují 200 ml a cena se pohybuje kolem 100 Kč.

Až na suché šampony Got2b v drogerii narazíte, určitě na ně mrkněte :)


▶▶▶ NEZKOUŠELY JSTE NOVÉ SUCHÉ ŠAMPONY GOT2B? ZAUJAL VÁS TENTO ČOKOLÁDOVÝ? ◀◀◀






19 komentářů:

  1. Čokoládový, no to je super :D to by byla u mě nevýhoda, že bych neustále na tu čokoládu měla chuť. Suchý šampon jsem zatím nevyzkoušela, protože nevím, jak moc by u mě našel použití i když v poslední době by se mi kolikrát hodil, takže jak půjdu do drogerky, mrknu po něm :D hlavně ta čokoláda mě nalákala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já dříve na suché šampony vůbec nebyla a teď bez nich nedám ani ránu :))

      Vymazat
  2. Super nápad, musí to být krásná vůně ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na ně dnes koukala a přemýšlela jsem o něm.. ale když jsem koukala, že jsou dražší než Batiste, tak jem ho takle naslepo nebrala a ještě asi chvíli počkám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě myslela, že jsou levnější než Batiste, v Tescu mají za 99,- :)

      Vymazat
  4. ty jo, tak na to se musím podívat...jen abych se bála, že když budu vonět jako čokoláda, muž mě asi sní :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    tak to jsem ještě nezkoušela, ale dost mě to zaujalo. Já samozřejmě miluji Batiste, ale zkusím příště vyzkoušet něco nového:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste jsou mé nejoblíbenější, ale ráda občas vyzkouším jiné :)

      Vymazat
  6. Díky za tip, já již měla několikrát od Batiste, nyní mám od Aussie a ten mi přijde o hodně lepší. Tento také vyzkouším:-).

    OdpovědětVymazat
  7. Šampon mě docela zaujal, akorát mně trvá suchý šampon vypotřebovat tak rok, použiji ho jen sem tam na oživení či pro objem, tak až mi dojde aktuální Batiste, mrknu po něm :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Až dopotřebuji třešňový batiste, mrknu po nich, měla jsem hnědý Batiste, ale přišel mi na mých tmavých hnědých vlasech docela vidět. Teď je mám červené, takže barvu neřeším :)

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za tip. Já používám batiste (http://batiste.cz/) a jsem maximálně spokojená. Ale změna je život... ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento suchý šampón je najhorší s akým som sa kedy stretla. Pri umývaní vlasov a vymývaní tohto šampónu je voda celá čierna, a taktiež po jeho aplikácii mám ruky a uterák celý čierny. Takže určite ho neodporúčam. A taktiež dlho nevydržia vlasy svieže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolútne súhlasím. Je to jedna veľká čierna katastrofa. Keď si cez deň zahrabem do vlasov mám celú ruku čiernu. Nikdy nepochopim ako sa toto dostalo na trh. Hnus.

      Vymazat
  11. Jeden otras všetko naokolo čierne, krk, ruky, umývadlo. Neviem si predstaviť ako by vyzeral vankúš, ak by som si naň ľahla s týmto sprejom vo vlasoch.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)