Odličování s Astridem + soutěž

Před nedávnem mi dorazila zásilka od Astridu s produkty na odličování. Ty už jsem ale doma měla a pečlivě zkoušela a tak jsem si řekla, že tu dlouho nebyla giveaway. Dneska tedy v článku najdete kromě recenzí i malou soutěž :)




GENTLE EYES Dvoufázový odličovač očí a rtů (125 ml)
Dvoufázové odličovače mám ráda a už jsem jich vyzkoušela docela dost, tak jsem se na tento těšila. Hned ze začátku mě trošku nemile překvapilo to, že už přes obal bylo vidět, že bude hodně mastný. Když jsem odličovač nechala v klidu stát na poličce, tak byly vidět mastná "oka". Snad mi rozumíte. A to se mi i potvrdilo. Sice si skvěle poradil s voděodolnou řasenkou či linkou, ale zanechával hodně mastný pocit. Osobně mi to nevadí, protože pak stejně obličej opláchnu ve sprše. Ale vím, že spousta z vás mastný pocit u očního okolí nesnese, tak s tím u tohoto výrobku počítejte. Musím ale pochválit, že v očích nepálí, neměla jsem oční okolí citlivé ani podrážděné. Je vhodný pro všechny typy pleti, nositelky kontaktních čoček, je oftalmologicky a dermatologicky testován. Složení je obohacené o mandlový olej.

Cenově se pohybuje kolem 60 - 80 Kč (kupovala jsem ZDE) a pokud by nezanechával tak mastný pocit, neměla bych mu co vytknout.






SOFT SKIN Micelární voda 3v1 (400 ml)
Je sice určena pro suchou a citlivou pleť, micelárky já ale ráda, tak proč ji nevyzkoušet. První, co musím zmínit je, že víčko je hodně fórové a připadá mi, že drží jen tak tak. Samozřejmě chápu, že je lepší ušetřit na balení, než na samotném produktu, ale pokud by vám micelárka v koupelně spadla, asi by vám moc nezůstalo. Micelární voda mi ale sedla skvěle. Odličuje dobře, v očích nepálí, ale s voděodolným líčením si poradit nedokáže. Pleť je po použití jemná, hebká, nelepí a není vysušená. Je hypoalergenní, dermatologicky a oftalmologicky testována.

Stojí kolem 120 - 150 Kč (koupila jsem ZDE) a vzhledem k vlastnostem je to fajn produkt.





BEAUTY ELIXIR Hedvábný čisticí pleťový olej (145 ml)
A to nejlepší jsem si nechala na závěr. Ač na čištění pleti pomocí olejíčků nejsem moc zvyklá, byl pro tě tento produktu velkým lákadlem. Obsahuje pistáciový olej, který pomáhá chránit pleť před stárnutím a vysušováním. Dále meruňkový olej, který je bohatý na vitaminy a pomáhá zabránit předčasnému stárnutí pokožky. Obsahuje i olivový olej a mandlový olej. Je vhodný pro všechny typy pleti, oftalmologicky a dermatologicky testován.

Balení s praktickou pumpičkou, která se dá otočit a uzavřít se mi moc líbí, ale jednu malou výtku bych měla. Pumpičku bych spíše ocenila lehce zahnutou dolu, aby olej přesněji aplikovala do dlaní, tato je totiž rovná. Ale to je jenom detail. Na obale je uvedeno, že je potřeba 4 - 6 dávek. Blbost. To je zbytečně hodně. Stačí jedno - maximálně dvě pumpnutí. Oleje se vypumpuje poměrně dost, takže to na obličej krásně vystačí. Dle návodu by vám množství stačilo snad na celé tělo. A je zbytečné na obličej dávat více, než je potřeba. Olej se nanáší na suchou pokožku a krouživými pohyby pak pokožku masíruji. Olej je tekutý tak akorát, po pleti hezky klouže a během masírování důkladně make-up rozpustí. Dokázal si poradit i s voděodolnou řasenkou a v očích nepálí. Pak stačí namočit dlaně do vlažné vody a masírovat dál. Vytvoří se taková lehká krémová emulze. A nakonec jenom důkladně olej z obličeje smýt. To šlo kupodivu dobře. Ale věřím, že pokud použije větší množství, tak vám to chvilku zabere. Ze začátku jsem párkrát zkoušela obličej dočistit micelárkou, abych se opravdu přesvědčila, že olej pleť důkladně vyčistil. A výsledek perfektní. Pleť byla dokonale čistá. Olejíček pleť nevysušoval, naopak jsem měla pocit, že ji zanechával hydratovanou, jemnou a projasněnou. Ještě zmíním vůní, z olejíčku jsem cítila meruňku.

Olej stojí kolem 100 Kč (koupeno ZDE) a rozhodně za vyzkoušení stojí.







Z recenzí je to všechno a teď tu mám slibovanou soutěž a rovnou o všechny tři produkty.  

Podmínky soutěže:
1) být pravidelným čtenářem mého blogu přes GFC (ikonka v pravé liště)
2) do komentářů napsat jaké máte zkušenosti s kosmetikou Astrid, popřípadě jaké produkty vás zaujaly
- email, na který vás v případě výhry budu kontaktovat
3) držet si palce a usmát se pro příjemnější den :)

Soutěž potrvá celý srpen tedy až do 31.8.2017 20:00. Pak pomocí random.org vylosuji výherkyni a kontaktuji je na email.


Doufám, že se vám soutěž líbí a držím všem palce :)





▶▶▶ BUDU RÁDA, KDYŽ MI V KOMENTÁŘÍCH NAPÍŠE JESTLI UŽ JSTE TYTO PRODUKTY ZKOUŠELY A JAK VÁM VYHOVOVALY :)  ◀◀◀


* Děkuji Astridu za zaslání balíčku.

23 komentářů:

  1. ahoj, se značkou Astrid mám zkušenosti jen co se týče opalovacích přípravků...jinak zatím ne. Teď ale o ní celkově hodně čtu, takže se pravděpodobně brzy dokopu k tomu něco více vyzkoušet :-). Sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Astrid používám na opalování, ale zaujal mě ten čistící olej, ten bych ráda vyzkoušela:o) P.S. Taky doporučuji úsměv pro hezčí den, funguje to!:o))

    OdpovědětVymazat
  3. GFC: Peťuška
    tiež mám najviac skúseností s ich kozmetikou na opaľovanie...
    ale ten odličovací olej vyzerá fakt super... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj ,se značkou Astrid moc zkušeností nemám ,mám jen od nich hydratační krém na obličej ,který je suprový. Jinak mě zaujal ten čistící pleťový olej. <3
    GFC: Karolína Brázdilová
    email: karolbrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Od Astridu používám mléko na opalování a hydratační mléko po opalování a jsem s nimi moc spokojená :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, tak tohle bych si moc přála vyhrát. Obdivuju to už asi na desátém blogu, kde to blogerky dostaly na testování :D

    Pravidelnou čtenářkou jsem pod nickem Monnika

    Zaujal mě nejvíc ten poslední produkt, co tu ukazuješ. Jinak zkušenost mám. Používala jsem tuhle kosmetiku hlavně ve svých začátcích jak s líčením, tak s tím, kdy jsem přišla na první blogy. Používám od Astridu ráda i opalovací péči a to dodnes.

    Email: Moniicka.s(zavináč)gmail.com

    Palce si sobecky držím :D :D


    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Martina Slancová, e-mail: slancova.m@sezanm.cz
    Líbí se mi všechny produkty, hlavně bych chtěla vyzkoušet ten dvoufázový odličovač, protože stále hledám svůj ideální - obvykle totiž nejsem spokojená s tím, že mi hrozně vysušují pokožku pod očima.
    Astrid samozřejmě znám, měla jsem od nich tělové mléko a bylo takové spíš průměrnější, naopak jako jejich opalovací krémy beru řadím mezi nejlepší co znám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku mám v hlavě zarytou pouze jako opalovací krémy, jiné produkty od ní jsem ani nikdy nezkoušela. Každá zkušenost dobrá, já miluji zkoušení a poznávání nových produktů, takže mile ráda vyzkouším :) Tvůj blog sleduji dlouhou dobu pod tímto účtem :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně jako píší holky nademnou, Astrid mám vyzkoušený v péči o opalování a po pravdě by mě zajímalo, jaký je v odličování. Nejvíce mě zaujala ta micelární voda, tak uvidíme, třeba se poštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Od Astridu používám nejraději opalovací olej SPF 6. Zkoušela jsem pleťové vody a byla jsem s nimi také spokojená. Z těchto tří produktů mě nejvíce zaujal Pleťový olej.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Novinky vypadají pěkně! Značka Astrid ve mně evokuje návrat do dětství, mám ji spojenou hlavně s různými krémíky. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová (hezkakytka)
    Přeji krásné letní dny! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC Mirka Škampová
    Astrid mě provází od dětství v podobě opalovacích mlék. Kdysi jsem vyzkoušela i odličovací mléko, to mi moc nevyhovovalo. Nicméně to bylo ještě v době před tou jejich inovací produktů, čili už vše asi bude jinak :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jé krásná soutěž!
    Já mám zkušenosti s balzámy na rty a s opalovacími prostředky od Astridu :)
    Sleduji přes GFG jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová.
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Gfc Eva Richterová
    Astrid mam rada, pouzivam jejich cistici vodu a balzamy
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    sleduji tě jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. S Astridem mám velmi dobrou zkušenost, vyhovovaly mi jejich krémy.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Zuzka Čechová3. srpna 2017 v 14:47

    Mockrát děkuju za tenhle článek! Kosmetiku Astrid mám moc ráda, protože za málo peněz zahraje hodně muziky :) Ale ještě neznám ani jeden z těhle 3 produktů! Lákají mě všechny! Zrovna mi dochází dvoufázový odličovač očí, tak první vyzkouším od Astridu asi ten :)

    Kdyby sis taky chtěla zasoutěžit, koukni se sem: https://www.brasty.cz/soutez, můžeš vyhrát pro někoho z blízkých značkové pánské hodinky GANT! Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: ZdeňkaM
    S kosmetikou Astrid mám zatím jen pozitivní zkušenosti. Zaujal mě čistící pleťový olej. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj
    gfc sledujem ako nikola benkova
    astrid som mala asi len opalovacie mlieko ktore sa zle rozotieralo haha
    n.princess@azet.sk
    drzim si palce :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, pěkná recenze :) Zkušenost mám akorát s opalovacími přípravky a jelení loje, který miluju :D
    Sleduji
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky..

    Znacka astrid je pro me neco, co mi pripomina detstvi, miluji vuni opalovaciho kremu a hlavne ta silena konzistence ve me zanechava vzdy pocit, ze jsem opravdu chranena pred sluncem..

    Pro me je tato soutez jako zlaty poklad.. Jelikoz cistici rada SOFT SKIN mi sedla ze vsech znacek a produktu nejvic..A ze jsem jich opravdu vyzkousela..
    Plet mi dokonale vycisti a jako bonus ma prijemnou parfemaci, ktera mi u nekterych produktu chybela..

    Velmi me zaujal prave pletovy olej, nikdy jsem olejove produkty na plet nezkousela...Uz jsem ho jednou i drzela v ruce, kdyz jsem byla v tete drogerii, ale nakonec jsem si ho nevzala...

    GFC: Ve Mu
    FB: Veronika Muniková
    v.e.r.d.a@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. DĚKUJI ZA ÚČAST A TÍMTO SOUTĚŽ UKONČUJI :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)