Pozvánka na jarní veletrh World of Beauty & Spa 2018

Již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA se koná tento víkend, tedy 16. a 17. března. Pokud máte v diáři volné okýnko a chcete si udělat výlet za kosmetikou, určitě neváhejte :)




„Předjarní“ veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA bude opět ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů. Svět péče o tělesné a duševní zdraví s renomovanými odborníky nabídne návštěvníkům produkty více než 400 značek, důrazný nárůst zaznamenávají opět přírodní přípravky.


16. a 17. března se pro návštěvníky PVA EXPO PRAHA-Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru. Rozšiřuje se zastoupení přírodních přípravků, wellness produktů a přípravků pro aromaterapii, relaxaci, masáže, detoxikaci i celkový zdravý životní styl.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Návštěvníci uvidí „Rococo” fotomake-up znamenité Štěpánky Podroužkové, mohou se nechat inspirovat pracemi finálových týmů soutěže „Creative image team“ či semifinálovým tématem „Splash of Color“, vše pod vedením úžasného vizážisty Pavla Bauera. Pro finálové téma si soutěžící připraví modelku „ztracenou ve vlnách“ – Lost in waves. Soutěž bude doplněna módní přehlídkou ve spolupráci s top kadeřnicí Romanou Topinkovou.

Na veletrhu nebudou chybět další kadeřnické osobnosti jako Honza Špilar, tým Honzy Hlaváčka i Daniela Hejtmánková. Ti posledně jmenovaní brilantně ztvární téma podzimní soutěže napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2019“. Tým Karlínského kadeřnického učiliště nám hravě přiblíží „RETRO“, k zážitkům bude stejně tak patřit fashion show týmu holešovických oděvních návrhářů na téma „SKILLS“. Líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic” bude opět plné svěžích nápadů oživujících pro nás tajemné středověké téma. Soutěžit se bude v nail designu (mezinárodní soutěže NailproCzech), v salonním nail artu, manikúře, tip-boxech, tzv. nail art-posterech, v prodlužování řas, v prodlužování vlasů i v oděvním designu. Soutěž v prodlužování vlasů bude tentokrát pojata zcela jinak a kromě cen pro vítěze si návštěvníci budou moci sami vyzkoušet svoji zručnost v této disciplíně i přispět na paruku těm, pro něž může být momentálně tím nejkrásnějším dárkem.

Každoročně očekávanou pomyslnou „třešničkou“ bude opět defilé českých miss v módní přehlídce butiku Fashion Island i návštěvy známých mediálních osobností.

Wellness, fitness i zdravý životní styl  se stává jednou ze „stars“ veletrhu. Kromě workshopů, kvalifikovaných ukázek a nabídek školení relaxačních a rekondičních masáží i fyzioterapie budou vystavovatelé prezentovat komplexní beauty-wellness péči, diváci opět uvidí přehlídku krásných těl v soutěži věnované naturálnímu fitness.


Nezapomeňte si poznamenat datum podzimního veletrhu: 7. – 8. září 2018 taktéž v areálu PVA EXPO PRAHA.


Seznam vystavovatelů: www.BeautyExpo.cz/vystavovatele

Program veletrhu: www.BeautyExpo.cz/program

Leták veletrhu: www.BeautyExpo.cz/letak

Další informace naleznete na webu: www.BeautyExpo.cz/beautyinfo/

►►►CHYSTÁTE SE NA VELETRH? JÁ ANO A UŽ SE MOC TĚŠÍM :) ◄◄◄

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :)