Bi-Oil má nový obal

V dnešním rychlém a spíše informačním článku se dozvíte, že Bi-Oil má nový obal. Složení však zůstalo stejné.




Bi-Oil je speciální výrobek pečující o pokožku, který je doporučován pro zlepšení vzhledu jizev, strií a nestejného odstínu pokožky. Také je doporučován pro stárnoucí a dehydrovanou pokožku. Obsahuje ingredienci PurCellin OilTM, díky které je vrstva přípravku tenká. Díky tomu se olej lépe vstřebává a pomáhá zajistit cílové dodání klíčových složek: vitaminů A a E a přírodních rostlinných olejů z měsíčku, levandule, rozmarýnu a heřmánku.  Je hypoalergenní a vhodný pro citlivou pokožku.


Bi-Oil teď najdete v novém balení, ale nemusíte se bát, složení zůstalo stejné. Uvnitř krabičky už nenajdete příbalový letáček, všechny potřebné informace jsou přímo na krabičce. Mně se nové balení líbí, působí čistě a přehledně . Bi-Oil koupíte v drogeriích nebo na eshopu KupKosmetiku.cz


►►► JAK SE LÍBÍ NOVÉ BALENÍ BI-OILU VÁM?  ◄◄◄









*Děkuji eshopu Kupkosmetiku za zaslání produktu.

3 komentáře:

  1. Tak obal je vlastně v celku jedno jaký to bude mít, hlavní jsou účinky. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní je, že složení zůstalo stejné. Bi Oil je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Bi-Oil znám, to je jasná věc :-D ale zkušenosti s ním nemám, i když mě několik let láká. Ale vždy si ho nakonec nekoupím, kvůli ceně, ale možná jej přeci jenom zkusím. Nový obal se firmě moc povedl :) ale i ten předešlý byl pěkný.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)