Halloweenské zdobení s Born Pretty Store

Ani letos na blogu nebude chybět halloweenské zdobení nehtů. Tentokrát pomocí razítek z eshopu Born Pretty Store. Tak se pojďte mrknout.




Jako první tu mám destičku, která obsahuje spoustu motivů, které jsou menší a budou tedy vhodné na kratší nehty. Nejvíce se mi zalíbil motiv s čarodějnicí u kotle, tak jsem na nehtech vytvořila takový začarovaný les. Všechny vzory, které jsem zkoušela byly dobře vyražené a neměla jsem s nimi žádný problém. Aplikace tedy probíhala snadno a rychle.

Destičku seženete ZDE a momentálně stojí $2.19.






Další destička už je větší a najdete na ní i celoplošné vzory, které jsou ideální pro delší nehty. Nechybí ale i menší motivy, jako například pavučina nebo dýně a s těmi na Halloween nikdy nic nezkazíte. Protože jsem zrovna měla nalakovaný růžový lak, vybrala jsem motiv s cukrovím. A výsledná manikúra se mi zalíbila, protože nebyla v typických halloweenských barvách. Vzory šly razítkovat také bez problémů.

Tuto destičku najdete ZDE s momentálně stojí $2.99.





A poslední destička obsahuje menší motivy, ale lépe vyniknou spíše na delších nehtech. Nejvíce se mi zalíbil nápis Zombie Night. Chtěla jsem k němu použít "červy na talíři", ale ty bohužel ve finále až tak dobře nevynikly. Taktéž vzor na ukazováčku moc nevynikl, takže bych ho příště použila v jiné barevné kombinaci. 


Tuto destičku najde ZDE s momentálně stojí $1.59.







A nakonec tu mám tip na skvělý černý razítkovací lak. Pokud jste někdy razítkování zkoušely, tak mi dáte za pravdu, že na laku hodně záleží a najít ten správný je někdy oříšek. Poprvé jsem vyzkoušela tento od Born Pretty a musím jenom chválit. Pigmentovaný je dobře a všechny vzory s ním šly dobře narazítkovat a byly syté.

Lak stojí $3.59 a seženete ho i v jiných barvách, odkaz ZDE.



►►► JAKÉ ZDOBENÍ SE VÁM LÍBÍ?◄◄◄



* Děkuji eshopu Born Pretty Store za zaslání produktů k recenzi.

8 komentářů:

  1. To je tak nádherné zdobení. Já mám doma zase vodolepky s halloweenským motivem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené razítkování :). Já jsem dlouho nerazítkovala a zatím mám čas jen nehty nalakovat :). Ale snad bude při dlouhých zimních večerech víc času.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, neměla byste zájem o spolupráci naší královskou drogerií Xantea.cz? Díky a těším se, pavel@novaks.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné!! Já už si budu muset konečně ty razítka nebo zdobítka na nehty taky pořídit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Aw, this was a really nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way seem to get something done. gsn casino slots

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)