Carmex mánie

Ahojky dnes ještě jednou!

Kdo by neznal Carmex. I já už sem podlehla a mám jeden kousek doma :)
Dlouho sem váhala, protože mám balzámů na rty snad milion a doma se mi na každým rohu jeden válí. Přesto sem se rozhodla dát Carmexu šanci.

Na první pohled tubička vypadá jako tubička od lepidla. Carmex obsahuje několik složek, například mentol, který zbaví rty bakterií anebo kakaové máslo, které rty hydratuje a chrání. Mentolovou složku byste určitě jen tak nepřehlédli, protože balzám je po mentolu hodně cítit. Při prvních použitích sem dokonce na rtech chvilkama cítitla pálení. Myslím si, že právě mentol bude asi hodně lidem vadit.
Jinak velmi chválím praktické balení, tubička je malá a v kabelkce nezabere žádné místo. Dále chválím cenu, lze ho pořídit kolem 2 - 4 dolarů.
Nevýhodou je, že balzám nekoupíte v obchodech, pouze na internetu, tudíž cena se může vyšplhat i na 100Kč, což už je na balzám docela dost a v drogeriích se určitě najdou cenové dostupnější kousky.

Zatím balzám používám pár dní, tak snad si na mentolovou složku zvyknu a budu patří mezi tisíce spokojených fanoušků Carmexu.



3 komentáře:

  1. Já už chci taky vyzkoušet Carmex! :DD

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já Carmex taky ještě nezkoušela, trochu se bojím toho mentolu. Ale možná to koupím příteli, který mentol miluje, a pak si to půjčím :D

    OdpovědětVymazat
  3. mě ten mentol zatím docela vadí, ale je to asi o zvyku, uvidím za pár dní. Ale věřím tomu, že někomu to opravdu nebude dělat dobře. Chtěla bych vyzkoušet ješte ten třešňový, jestli by tam ten mentol nebyl citít méně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)