Péče o nehty

Ahojky!

Hurá, je tu víkend :) Konečně mám čas napsat nějaké články, tak snad se vám budou líbit :)
Tento článek bych chtěla věnovat péči o nehty.

Nehty mám své, přírodní. Párkrát jsem měla gelové nehty, po sundání jsem však místo nehtů měla papír, ale díky tomu, že mi nehty rostou opravdu velmi rychle, sem měla za 14 dní nehty naprosto v pořádku :)
Ráda bych ještě zmínila, že beru vitamínky Panthenol, především sem tabletky brala kvůli vlasům, ale na nehty mají naproto famózní účinek. Recenzi si můžete přečíst zde - recenze Panthenolu. Vitamínky beru stále a jsem spokojená :)

Díky rychlému růstu nehtů se je snažím udržovat ve stejné délce. Občas se stane, že se nějaký nehet zlomí, ale za pár dní mi zase naroste :)

A jak se o ně starám?
Nepoužívám nic zvláštního :) Nehty pravidelně zkracuji a používám Zpevňovač nehtů od Four Seasons. Mám obyčejný bezbarvý a také jeden s diamantovým prachem.
Zpevňovače používám jako podkladový lak. Občas když nemám náladu nebo čas na lakování nějakou barvičkou, zpevňovač použiji jako klasický lak. Ten třpytivý vypadá moc hezky.

Cena se pohybuje kolem 50 Kč, ale nejsem si tím úplně jistá. Ovšem obsah balení je 14 ml, takže lak vydrží dlouho.
Nanáší se jako každý jiný lak, schne rychle a vydrží poměrně dlouho. Nehty jsou pak pevnější a vypadají krásně leskle.
K dostání jsou v lékárnách i na internetu. Já sem tyto laky koupila na veletrhu kosmetiky. Používám je už hodně dlouho a vždy se k nim ráda vracím. Už si neumím představit, že bych si koupila jiné zpevňovače.

Značka Four Seasons má také v nabídce mnoho jiných laků určených k péči o nehty. Například - změkčovač kůžiček, lak proti okusování nehtů, vytvzovač laku, vápník na nehty či nehotvý olej.
Nehty bez nalakování
Zpevňovače Four Seasons

                                                         Jak se o nehty staráte vy?
- A

2 komentáře:

  1. Máš krásne nechty!! Ja mám teraz úplne zostrihané lebo sa mi polámali - tak automaticky aj ostatné som zkrátila... Ja sa snažím vyživovať nechty hlavne nejakými krémami spojenými s výživou na ruky :) pekne napísaný článok :) Boggerka_Dada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) o nehtíky se snažím pečovat jak jen to jde :) ale zase mě lákají gelové :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)