Spotřebováno III.

Ahojky :))

Mám radost, že jsem opět spotřebovala pár produktů. A proč? No protože, pak budu mít důvod zajít do drogerie a něco nového a pěkného si koupit :)

Tak se do toho pustíme a začneme tím, co jsem měla v koupelně.


Sprchový gel Balea
Tento byl z limitované edice, voněl moc hezky, ovocně, svěže a přijemně. Sprcháče od Balei mám celkově moc ráda, protože jsou levné, voní příjemně a splňují všechno, co od sprcháče očekávám. Znovu se k nim ráda vracím.
+ cena
+ vůně
+ dostupnost
DOPORUČUJI

Sprchový gel C-Thru
Měla jsem ho v nějaké sadě společně s vůní a s deodorantem. Zelenou vůni C-Thru miluju, protože má svěží ovocnou vůni. Sprcháč voní hodně podobně, za začátku mi až ta vůně přišla taková až moc těžká, takže asi nebude vyhovovat všem. Někdy jsem musela sprcháče dát méně, protože ta vůně byla opravdu hodně silná. Na druhou stranu ale vydrží vonět na těle docela dlouho. Stojí kolem 60 Kč a asi bych si ho nekoupila, raději bych dala přednost právě Balee a nebo třeba Dermacolu
- cena
- silná vůně
- NEDOPORUČUJI

Šampon Garnier Fructis, pro rychle se mastící vlasy
Budu se opět opakovat, ale tento šampon je prostě úžasnej. Několikrát se objevil v oblíbencích a toto je už mé druhé balení a určitě nebude poslední. Dlouho jsem hledala šampon, který by zkrotil mé mastící se vlasy a tento to zvládne. Připravuji velkou recenzi několika šamponů právě od Garnier.
+ cena
+ nezatěžuje vlasy
+ vlasy se nemastí tak rychle
+ příjemná vůně
DOPORUČUJI

Nivea zpevňující tělové mléko
Tělová mléka nějak extra nepouživám, když už tak sáhnu po Nivee. Krásně se roztírá, je sice takové mastnější, takže trošku dýl trvá než se vsákne, za to ale hezky hydratuje. Nejčastěji ho používám na nohy, po holení nebo když mám období suché pokožky :)
+ skvěle hydratuje
- trošku mastnější
DOPORUČUJI



Essence, krém na ruce, 2 in 1 hand & nail balm
Recenzi jsem psala v tomto článku. Pokud bych to měla ještě jednou stručně popsat, tak je příjemný, rychle se vstřebává, hydratuje dobře a krásně voní :)
+ příjemná vůně
+ průměrná hydratace
+ cena
- dostupnost (Douglas)
DOPORUČUJI

Missha, Pure Source Sheet Mask, Honey
Tuto masku jsem našla v prvním Missha Boxu. Zkoušela jsem ji nedávno a nic extra se nestalo. Na obličeji teda byla příjemná, voněla taky příjemně, ale prostě mi to s obličejem nic neudělalo. Navíc byla maska nějaká moc velká a nebo mám extra malý obličej a klidně bych z masky udělala ještě jednu. Za začátku mě chvilku pálila, tak jsem se docela bála, ale pak už dobrý a ani jsem neměla zarudlý obličej. Takže jsem ji ráda vyzkoušela, ale přišla mi zbytečná.
- cena
- je větší než obličej
- ze začátku pálila
+ příjemný relax :)
NEDOPORUČUJI

Adidas, vůně Fresh Escape
Vůně od Adidasu mám moc ráda. Preferuji svěží ovocné a tato mi sedla naprosto perfektně. Jediné mínus vidím v tom, že nevydrží jako klasický parfém, ale to se dá čekat :)
+ svěží vůně
+ velká škála vůní
- výdrž
DOPORUČUJI

Carmex
Carmex je prostě skvělý, kór v tomto zimním období, kdy mám rty sušší než obvykle a potřebuji trošku více hydratace :)
- dostupnost
- i + cena (v Německu v drogerii cca 50-60Kč, na eshopech více)
+ na výběr více vůní
DOPORUČUJI



Čistící náplasti na obličej, Nivea, Synergen a Balea
Opět čistící náplasti. Prostě je používám každý týden, proto taková spotřeba :) Abych byla přesná - tyto náplasti vám všechny černé tečky neodstraní, pouze vytáhnout ty které jsou napovrchu. Ty které jsou v hloubce, ty musíte prostě vymáčnout nebo zajít za kosmetičkou :)

Zdobící lak bílý a stříbrný
Dělala jsem pořádek a narazila jsem na tyto dva zdobící laky. Jeden už je takový vyschlý a ten druhý má fakt divnou konzistenci, tak hned šup s nimi do koše :) Mám za ně už náhradu a zdobící laky jsem koupila u Jordany :)

Tak a to je všechno :) Jsem ráda, že jsem všechno nafotila a konečně spotřebované produkty vyhodila a mám místo na další :)

Krásný den všem :))

14 komentářů:

  1. Adidas vůni si přeji už delší dobu,takže se na ni v brzké době půjdu asi podívat do drogerie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám Adidasky asi 3 a všechny mi vyhovují :) mají celkem dost vůní na výběr, tak si každý vybere podle svého gusta :) akorát jak jsem psala nevýhoda je, že nevydrží celý den, ale od toho jsou parfémy:) jinak jsem moc spokojená :)

      Vymazat
  2. Ten krém od essence jsem viděla dneska u nás v Tescu :D Jinak Adidas si už chci pořídit hodně dlouho a ještě jsem se neodhodlala si ho koupit :D

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radost, že jsem opět spotřebovala pár produktů. A proč? No protože, pak budu mít důvod zajít do drogerie a něco nového a pěkného si koupit :) ----- tak tohle přesně teď vystihuje mě :D... super.. nejsem jediná.. :D

    C-thru mám vůni a miluju jí. A líbí se mi právě, jak je silná.

    Sprcháče od Balea moc nemusím - protože nevydrží vonět na pokožce po vysprchování.. :(

    A proužky na černé tečky bych si chtěla také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem ráda, že nejsem jediná :)
      ale při posledních nákupech jsem se docela vyděsila, kolik toho mám :) tak jsem začala spotřebovávat :)
      a když jsem teď házela ty spotřebované věci do koše, hned jsem měla lepší pocit (a už jsem přemýšlela, co nutně potřebuju) :))
      Vůni C-Thru mám hozenou v kabelce a právě jak je silná, tak vydrží docela dlouho a mám ji moc ráda, momentálně mám už asi třetí balení :)
      Je pravda, že Balea moc dlouho nevoní, ale mě to celkem moc nevadí :)
      Náplasti určitě zkus, já je používám opravdu každý týden, nejdřív pořádně napařím obličej a pak nalepím a pak jdou ty černé mršky hned líp pryč :))

      Vymazat
    2. Určitě vyzkouším. Nutně to potřebuju. Chodím kolem nich už takovou dobu. Ale chtěla bych vyzkoušet ty od Montagne Jeunesse, nemáš s nimi zkušenost?

      Vymazat
    3. ty jsem hledala asi 4x a všude vyprodaný :D takže bohužel nezkoušela :( ale mě fungují všechny podobně :) hlavní je pořádně napařit obličej horkou vodou, aby se roztáhly póry :)

      Vymazat
    4. Já jsem je našla v obchodním domě, kde je Tesco. Tak jakoby v té F&F části, je tam i kosmetika. Takže je asi vyzkouším. A děkuju za odpověď :)

      Vymazat
    5. u nás vůbec kosmetika F&F není, škoda, ráda bych něco vyzkoušela :) tak se pak mrknu někde ve větším městě :) a pak mi prosím dej vědět, jak ty pásky dopadly, jsem zvědavá :))

      Vymazat
  4. Já bych asi taky měla přebrat laky... a nejenom laky :-D Jinak spotřebováno chystám buď na pátek nebo sobotu, ale tentokrát to bude bída :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se tentokrát do spotřebováno nějak pustila :)) nesmím být takový sysel a začít spotřebovávat (abych si pak mohla koupit něco nového:D) :)

      Vymazat
  5. musím si taky už koupit něco od Balei :) a jelikož mi došel sprcháč tak koupím nějaký od balei :) a přesvědčím se jestli jsou opravdu tak super jak si je skoro každá blogerka vychvaluje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě přijdou za tu cenu skvělé :) ale pokud někdo potřebuje větší hydrataci, tak by mu asi tyto nestačily :( já mám pokožku normální, tak si s nimi vystačím :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)