Jak mi chutnal Brandnooz Box?

Ahojky :)

Dneska bych vám chtěla ve stručnosti ukázat a napsat, jak obstál Brandnooz Box. Skoro všechno už bylo snědeno, něco chutnalo více, něco méně, každopádně se mi nápad s food boxem pořád líbí :) 

Začnu českým boxem, který mi domů dorazil v polovině prosince. Co se ukrývalo v prvním českém Brandnooz Boxu se může podívat zde.


Prohlédnout fotky a další informace si můžete přečíst po rozkliknutí 




Pom-Bär Sněhulák
Na sněhuláky jsem se docela těšila, protože jsme se kdysi dávno o medvídky s bráchou doslova prali. Nevím, jestli se od té doby nějak změnilo složení a nebo to je tím, že vůbec nesolím, ale sněhuláci mi přišli šíleně, ale šíííleně přesolení. Přítel to nějak neřešil, ale já jsem jich měla jenom pár a další už jsem fakt nemohla, kvůli té soli. Tak jestli je toto vhodné pro děti, no nevím nevím :)
Alespoň jsem si zavzpomínala na staré časy :)



Nescafe Cappuccino - čokoládové
Kafe nepiju každý den, ale sem tam si někdy ráda dám a tyto nescaféčka mám ráda, takže hned po otevření boxu, jsem musela ochutnat. Chutnalo mě i zbytku rodiny a hned se po kafích zaprášilo :)




Chupa Chups bonbóny a Menotos žvýkačky
Takže, do bonbónů se hned pustil přítel, tak jsem stihla ochutnat jenom jeden a přišel mi fajn :) Podle tempa, kterým přítel bonbóny snědl usuzuji, že mu moc chutnaly :))

Žvýkačky jsou taky fajn, mám je v kabelce - tam se nikdy neztratí :)



Kofola vanilková a omáčka Dolmio
Vanilkovou colu já můžu. Když se ještě neprodávala u nás, kupovala jsem ji v Německu a vždycky jsem si jí vychutnávala :)) Teď už konečně dorazila i k nám :) A musím říct, že ta od Kofoly mi chutnala o trošku více než od Coca-Coly :)

Omáčku jsem spotřebovala do domácí pizzy :) Na pizzu omáčku dělám z čerstvých rajčat, ale byla jsem nějak líná jít pro rajčátka do obchodu, proto jsem zkusila tuto omáčku. Chuťově byla moc dobrá, jenom jsem do ní přidala bazalku a oregáno a byla ještě lepší :) A na té pizze byla vynikající :))



Nestlé Fitness a Magister Dark
Tyto cereálie mám ráda, snídám je poměrně často a když mě někdy honí mlsná, tak si naberu hrstku a chroupám :) Takže Nestlé se jednoznačce staly mým favoritem z celé krabičky.

Magistra jsem ještě neochutnala, protože alkohol moc nepiju, ale přidávala jsem ho do krémů na Vánoční cukroví :)



A to je všechno z prvního českého vydání :) Kromě toho Magistra a žvýkaček, které mám v kabelce, už doma nic z boxíku nezbylo :)


Teď se vrhneme na dva německé boxíky :) Článek o rozbalování a video najdete v tomto článku.

Omáčka na Lasagne
Lasagne mám moc ráda a poslední dobou ve vařím celkem často, proto jsem tuto omáčku musela hned vyzkoušet :) Byla dobrá, ale řekla bych že takový průměr. Nic co by mě extra zaujalo a nic, co by mi vadilo.
 



Sušenky LIKES
Co mě ale zaujalo, jsou tyto sušenky ve tvaru LIKE :) Jak už jsem psala, je to podle mě originální nápad. Sušenky chutnaly naprosto stejně jako Zlaté polomáčené od OPAVIA. Na mlsání byly skvělé a klidně bych si je koupila znovu :) 





Afri Cola
Colu mám ráda, piju ji ale jen když potřebuju do těla dostat cukry a trošku se probrat. Nebo když mě třeba pobolívá hlava z únavy, tak si naleju skleničku Coca-Coly a je mi hned o něco lépe. Prostě tam ten cukr potřebuju. Tato byla ale bez cukru a bylo to prostě znát. Mě to osobně nevadilo, ale asi bych si ji v obchodě sama od sebe nekoupila.



Milka muffins
Z muffinků jsem měla asi největší radost, vypadaly fakt roztomile :)) Příprava byla fakt snadná, to by zvládl každý - všechno se smíchalo a dalo péct :) Docela jsem se bála jak budou chutnat, ale celkem jsem i byla překvapená, protože chutnaly dobře :) Nicméně, muffinky nejsou zase tak těžké, takže dávám přednost si je raději upéct doma :)





Sekt Mia

Na sekt přišla řada o Vánocích. Příště bych prosila větší láhev - byl totiž moc dobrý :)) Sice sladký, ale to já ráda :))



Olivový olej a sladidlo

K olivovému oleji vůbec žádné připomínky nemám, půlka je už pryč :) Podle mě je to takový základ kuchyně a ráda jsem ochutnala zase jiný, než kupuji :)

Sladidlo poputovalo mamce, já bych ho asi vůbec nevyužila, tak si s ním mamka občas sladí čaj :)



Mléčný drink a a čočka
Mléčné drinky mám ráda a tento mi chutnal. Opět to nebylo nic z čeho bych jásala, ale obecně mi tyto drinky chutnají a nevidím v nich zase až takový rozdíl.

A čočku jsme poobědvali na nový rok a byla dobrá :)



Bonbonky Pulmoll
Jako první z celého boxu zmizely tyto bonbóny :) Byly bez cukru, ale nějak jsem to ani nezaznamenala, ale fakt mi chutnaly, takže když jsem měla na něco chuť, dala jsem si bonbónek :) Vím, že je prodávají v prodejně Müller, tak až budu mít cestu do Německa, určitě si nějaké koupím :)


Směs Schokolata a Instantní jídlo
Tak dámy, toto byla mňamka:) Směs oříšků, mandlí a čokolády, fakt neměla chybu. Taková záchrana, kdy vás honí mlsná a navíc fakt výborná :))

Přiznám se, že instantní jídlo je ještě v lednici a nějak jsem ho ještě neměla chuť ochutnat. Dokonce jsem se byla podívat, jestli náhodou už není po spotřebě, ale naštěstí ne. Jídlo otestovat přítel, on je všežravec, takže to zblajznul raz dva, ale prý nic extra chuťově zázračného to nebylo, ale jako nouzovka, když doma není nic uvařeno to prý bylo fajn :))



Lotus pomazánka a kuličky na zdobení
K Lotus pomazánce snad nemusím nic říkat. Je skvělá ale hodně sladká. Takže takové malé množství je sice hříšné, ale fakt skvělé.

Kuličky sypu na muffinky a zdobila jsem s nimi vánoční cukroví :) Mám takové zdobení ráda a když je čas, tak se člověk alespoň vyřádí :))


Máslo
Z másla jsem pekla něco, ale teď si fakt nemůžu vzpomenout co :) Ale myslím, že to byla Vánočka, která ihned zmizela, tak tipuju, že chutnala dobře a máslo odvedlo dobrou práci :)



Sušené brusinky a poleva
Brusinky si dávám do jogurtu a nebo do tvarohu. Sušené brusinky miluju, takže jsem si moc pochutnala :))

A polevu jsem ještě nespotřebovala, ale o víkendu se chystám na muffinky, tak se na ní hned vrhnu :)
Tak hlásím, že poleva byla pěkně hnusná :D Resp. mi přišla hrozně moc umělá, sladká a byla cítít umělými prostředky a takové věci mi vůbec nechutnají. Tak jsem půlku smíchala s klasickým máslovým krémem na muffinky a bylo to fajn. Ale zbytek letěl hned do koše.



Mouka
Mouku jsem spotřebovala během vánočního pečení a tak nějak nevím, co k ní napsat :) Prostě mouka no :)) Cukroví se povedlo a chutnalo, to je hlavní  :)


Tak doufám, že jsem na nic zapomněla, protože některé věci zmizely tak rychle, že jsem je nestihla ani řádně zdokumentovat :))

Zajímá mě, jak obstál Brandnooz Box u vás, pokud jste tedy objednávaly :)
Krásný zbytek dne :)

14 komentářů:

  1. Boxíky s jídlem mě lákají víc než ty s kosmetikou. Určitě bych nějaký někdy ráda vyzkoušela :) Ale nevím, jestli se k tomu dokopu :D Ta pomazánka LOTUS musela být naprosto výborná! Já miluju ty samotné sušenky Lotus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím se mi ten nápad s foodboxy pořád líbí, navíc se začal prodávat jeden vyloženě se zdravýma dobrůtkama, tak ten bych taky někdy ráda vyzkoušela :))

      Vymazat
  2. Čokoládové Cappuccino musí být vynikající,tyhle čokoládové kávy mám strašně ráda!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je mám právě taky moc ráda, nepiju je tak často, většinou k něčemu dobrému, ale toto čokoládové bylo vynikající a také doporučuji vanilkové, to bylo ještě lepší :))

      Vymazat
  3. Tak to je něco užasného :) obojí, snědla bych snad všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás už toho moc nezbylo :D snad jen půlka olivového oleje, trošku brusinek a půlka Lotus pomazánky :))

      Vymazat
  4. Tyjo. Tak tohle by u mě neuspělo, tedy kromě "nerafinovaných" potravin - čočka, mouka, brusinky, prostě ingredience. Přijde mi to jako boxík nabušený cukrem :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zrovna 2x zdravé to není, ale na druhou stranu alespoň tam je něco zdravějšího a ne jenom samé polotovary, toho jsem se hodne bála :)

      Vymazat
  5. Tak tento článek jsem zhltla jedním dechem, hlavně teda fotografie.. mm, mňam!
    http://minuscin-svet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. České boxy mě nezaujaly. Ráda bych objednala ten z Německa, ale nikoho tam nemám, tak nevím, jak by se ke mně dostal....jakpak jsi to udělala ty?
    Jinak budou do půl roku box z Polska a ty bych ráda zkusila. Ne všechno polské je tak špatné, jak to naše vláda ukazuje :) Kvalitní výrobky jdou sehnat všude...hmm ČR je tedy výjimka, pokud nechce někdo zkrachovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem první dva německé dostala k zrecenzování od Brandnooz a dorazily přímo z Německa a mám takové tušení, že u nás sehnat nepůjdou :( je to škoda, brala bych spíše ty německé :)

      Vymazat
  7. Německé boy mi přijdou na obsha mnohem bohatší :) Posílají to z Německa do Česka ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsem si jistá, ale mám takový pocit, že ne :( je to škoda, ja bych spíš brala ty německé :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)