"Nedělní lakování" - Avon gel finish aneb velké překvápko

Krásnou neděli všem :)

Hned bez mučení se vám přiznám, že Avon zrovna není moje parketa. Kdysi jsem vyzkoušela celkem dost výrobků, sedl mi ale málokterý. Po sprchových gelech jsem se osypala, po šamponech mi šíleně začaly padat vlasy a takhle bych mohla pokračovat dál. S dekorativkou jsem byla ale celkem spokojená, ale stejně jsem k Avonu nějak nepřilnula. Asi před půl rokem ke mně ale doputovala nová řasenka Mega Effect (recenze ZDE), ze které jsem moc nadšená taky nebyla.

Až v posledních dnech, mě zaujaly nové inovované laky s gelovým finishem.  A díky Natálce (mimochodem píše skvělé recenze, tak k ní mrkněte) se mi do rukou, resp. na nehty dostal právě tento lak. Ze začátku jsem byla hodně skeptická, ale wooooooooow. Nevěřila jsem vlastním očím a hlavně uším, protože od té doby lak musím jenom chválit. Samozřejmě nevím, jak jsou na tom ostatní odstíny, ale zrovna tento můj kousek, je prostě parádní. Pokud jsem vás nalákala, tak určitě čtěte dál :) 



I když stále dávám přednost veselejším barvičkám, nude odstínů není nikdy dost a stále je ráda nosím. A tento odstín s názvem "Barely There" se mi líbil už v lahvičce. Na nehtech působil velmi elegantně a přirozeně. Pokud se tedy chystáte třeba na pohovor a potřebujete mít ruce hezky upravené, určitě nic nezkazíte právě podobnými odstíny.

Vůbec jsem nevěděla, jak lak bude krýt a proto jsem dala dvě slabší vrstvy a dosáhla jsem perfektního krytí. Ale stačila by klidně i jedna silnější. Ohromila mě ale doba schnutí, tím jak jsem dala vrstvy slabší, tak byl lak dobře zaschlý opravdu rychle. A to je velký plusový bod. Druhý a ještě větší plusový bod lak získává za skvělý štěteček, se kterým se mi pracovalo moc dobře. Řekla bych, že patří mezi nejlepší štětečky, se kterými jsem pracovala. Lakování s ním šlo výborně a díky krémové konzistenci lak po nehtech krásně "klouzal" a lakování jsem si užívala :)

Po zaschnutí na mě vykoukla krásná cappuccinová barvička, která se úžasně leskla. Gelový finish jsem ale umocnila ještě top coatem a to byla teprve jízda. No však vidíte na fotkách :)

O výdrži laků od Avonu jsem neslyšela zrovna moc pozitivních ohlasů, proto jsem byla zvědavá, jak dlouho vydrží mně. Lakovala jsem v pondělí a lak mi dělal společnost až do pátku. V pátek jsem se pustila do zběsilého úklidu koupelny a savo dalo nehtům dost zabrat, ale odloupl se jenom kousíček, takže Avon v tomto směru u mě uspěl. Ale zase zdůrazňuji, že mé nehty nejsou vaše nehty :)

Obsah laku je 12 ml a přesnou cenu vám bohužel nepovím, našla jsem kolem 130 - 150 Kč, ale určitě se poptejte u Avon lady nebo zapátrejte na internetu.

Za mě ale rozhodně ano a to VELKÉ ANO. Byla jsem opravdu překvapena a dokonce jsem se přistihla, že jsem hledala další odstíny, protože lakování s tímto lakem šlo raz dva a to miluju :) Žádné piplání se štětečkem, žádné dlouhé čekání na zaschnutí a žádné odlupování už druhý den :)

JAK SE OSVĚDČILY LAKY OD AVONU VÁM? ZAUJALY VÁS TYTO NOVÉ?

Na první fotce jsem porovnávala nude odstíny, zleva Avon, pak nude barvička od kosmetiky MOJE a poslední je můj poklad od Urban Decay (více fotek ZDE).












28 komentářů:

  1. Lak vypadá opravdu nádherně! taky se musím po něm v Avonu mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tyto nové laky od Avonu čtu zatím samou chválu, takže mě velice láká nějakou tu barvičku vyzkoušet. Navíc se dají na netu (např. aukro) sehnat kolem 50 Kč, tak do nich asi půjdu :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. óóó to jsem neměla vědět, hned jdu prozkoumat aukro :D od té doby, co jsem objevila kouzlo Ebay, jsem na aukru totiž nebyla :D

      Vymazat
  3. V\padá moc dobře. Od AVonu mám jeden ze staré řady a taky jsem nebyla nějak extra spokojená. Takže možná tuto novou inovaci bych zkusila.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma celkem 4 odstíny. Dneska jdu lakovat poslední tak jsem zvědavá. Výdrž laků je skvělá, bohužel pro mě to schne moc pomalu. Neposedím chvilku v klidu, takže si běžně stačím do laku vytlačit nějaký vzor jako bonus navíc, ale za mě, jako AL jsou to nejlepší laky které jsem za posledních 6 let od Avonu měla. Mým nejoblíbenějším je světle fialkový. To byla moje láska ještě dřív než jsem otevřela lahvičku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak koukám, že se Avon asi fakt zlepšuje, to je dobře :))

      Vymazat
  5. jsem moc ráda, že jsi spokojená! :) už jsem na tyhle nové četla dost dobrých ohlasů, hodně se mi líbí ten odstín Fabulous, teď mají myslím dokonce akci 1+1, ale nemám nikde v okolí AL :( ale myslím, že o jednom jsem četla, že je dost na prd, teď ale nevím, jestli to byl ten lila nebo nějaký podobný světlý odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky právě nemám v okolí AL a dřív jich tu byla spousta :D zkusím prozkoumat aukro :))

      Vymazat
  6. krásný lak, musím se někde podívat i když po jiné barvě

    OdpovědětVymazat
  7. všude na ně čtu chválu a proto mě nějak neberou :D Jinak tahle barvička je krásná stejně jako tvoje nehty :D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty mi vždycky tak lichotíš, se za tím monitorem červenám :D

      Vymazat
  8. vypadá krásně! slším na ně jen chválu, ale tenhle odstín podle mě moc pro krátké nehty není, protože je udělá ještě takové škaredější =/ ale nějakou barvičku zkusím ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, je fakt, že spousta laků vypadá trochu jinak na kratších a delších nehtech :)) tobě ty slušela nějaká veselá barvička :))

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. sama jsem byla překvapená, že mě lak od Avonu tolik dostane :))

      Vymazat
  10. Vypadá krásně, ale doma mám asi trochu jeho dvojče ... Rimmel 60 seconds odstín 500 caramel cupcake

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď akorát mrkám na fotečky a vypadají opravdu hodně podobně, tak alespoň budu vědět, jaký jít omrknout až tento dojde :) děkuju :)

      Vymazat
  11. A nepruhuje? U laků Avon Nailwear Pro+ jsem měla problém se světlými odstíny, že hrozně pruhovaly a vytvářely na nehtech takové divné mapy. Nehty jsem vždy musela lakovat alespoň na třikrát a stálo mě to dost nervů :-) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne-e nepruhuje :)) pruhování bytostně nesnáším, u tohoto to bylo naštěstí v pořádku :))

      Vymazat
  12. Laky s gelovým efektem jsou teď v katalogu za 130Kč dva. Jinak jsem AL z Olomouce, tak kdyby měl někdo zájem, stačí se ozvat :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Koupila jsem si dva , Creme Brulee je dobrý, ale schne dýl, ale Sheer Love už letěl do koše, pruhoval a neschl, lakovala jsem večer, po dvou hodinách jsem to vzdala a šla spát , no a ráno jsem ho musela odlakovat bo na něm byly hrozné otisky, za mě tyto laky už nikdy, lepší mi přijde Astor perfect stay gel , mám odstín Down lilac, je úžasný, taková starorůžová, teď můj nejoblíbenější, koupila jsem před 14 dny v Dm 2 za cenu jednoho a jsem spokojená. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zkoušela jenom tento, tak vůbec netuším, jak si vedou ostatní odstíny, ale jak čtu, tak asi moc dobře ne :(

      Vymazat

Děkuji za komentář :)