Proč za velkou louží koupit deodorant?

Ahoj všem :)

Dnešní recenze bude věnovaná produktu, který se u nás bohužel neprodává a sehnat ho můžete jen na některých e-shopech. Já jsem se do něj ale naprosto zamilovala, stal se z něj skvělý pomocník a dorazil za mnou až z dalekých krajin Spojených států :)

Tadááá - přestavuji vám, pro mě nejlepší deodorant na světě - Secret Scent Expressions Antiperspirant & Deodorant Invisible Solid, vůně Va Va Vanilla. Možná to někomu bude připadat hloupé, abych se tu rozplývala nad deodorantem, ale on je fakt skvělý. Více si už ale můžete přečíst v článku.



Hned začnu informací, že deodorant mám z USA, tak se mně prosím neptejte, kde jsem ho kupovala. V zahraničí se cena pohybuje kolem $3-5 a třeba v Targetu se dá někdy koupit fakt výhodně. Na e-shopech je ale potřeba počítat s cenou vyšší. A velikostí je o trochu větší než u jiných deodorantů, má 73 g, takže vám jen tak rychle nedojde.

Dlouho jsem přemýšlela, jakou vybrat vůní, protože si můžete vybrat z velké škály variant. Chvilku jsem pátrala na internetu, zkoukla jsem i oficiální stánky a nakonec zvolila vůní Va Va Vanilla. Všude jsem četla jenom chválu a navíc vanilkové vůně jsou mé oblíbené.
A udělala jsem dobře, protože vůně je naprosto božská! Je hodně svěží a internzivní, ale vůbec mi to nevadí. Už pár lidí se mě ptalo, co to mám za tak krásnou vůni (no bylo mi trapné odpovídat, že je to deodorant:D) Vůně deodorantu se s parfémem nějak moc nepřebíjí, to zase ne. Jenom je prostě cítit ta vanilková vůně a působí to, jako bych měla podobný parfém.

Deodorant je tuhý, což mi vyhovuje. Nedělá žádné fleky a rychle se vstřebává, tak se nemusíte bát nějaké neplechy. A účinek? Jedno slovo - bomba. Samozřejmě, nezabrání úplnému pocení, ale rozhodně je to velmi účinný pomocník. Nepotím se tolik a stále cítím tu svěží vůní vanilky.

Ani nevím, co psát víc, protože všechno důležité jsem už napsala. Sama jsem byla překvapena, že si tolik můžu oblíbit deodorant. Ale protože úžasně voní a navíc vím, že se tolik nepotím, z něj dělá můj nejoblíbenější a nejlepší deodorant, který jsem kdy měla :) 

JAKÝ JE VÁS OBLÍBENÝ DEODORANT? ZNÁTE DEODORANTY SECRET?





26 komentářů:

  1. Zrovna jsem si řikala, že až se podívam do Ameriky, první, co bude, že tam skoupim drogerii a Sephoru. Pořád sleduju Drugstore.com a už mam seznam věcí, které mi pomalu přibývají v koupelně:D Bohužel se potím dost, takže zatím můj nej deo je bohužel Driclor. Ale doplňuju to tuhým Sanex, který si kupuju ve Francii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ti závidím, já bych asi domu táhla 4 plné kufry :) občas jsem brouzdala na stránkách Targetu, ale osud tomu nepřeje a už mi nejdou :DD

      Vymazat
  2. Škoda, že je z USA. :( Vypadá dobře. :)
    Já nemám olíbený deodorant, stejně se potím dost, musí najít nějaký nelepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slyšela jsem chválu na Rexonu Maximum Protection, na tu se taky chystám (až tento dojde:( )

      Vymazat
  3. pro mě je nej nej nej jakýkoliv deo od bourjois...to je luxus! Jen já tady ty kuličkový nebo tuhý nemám ráda. Takže by mě zajímalo, zda mají i sprejové? =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vůbec netuším, ale možné to je :)) Od Borjois jsem nezkoušela, ale mohla bych se mrknout, protože až tento dojde, asi ho dost opláču :(

      Vymazat
  4. Tyto deodoranty znám ještě z dob, kdy se daly koupit u nás normálně v drogerkach. Škoda že zmizely :-( svůj nejoblíbenější stále hledám... Přestali mi vyrábět zelenej garnier mineral a já marně hledám náhradu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mám takový pocit, že dřív u nás značka Secret byla :(

      Vymazat
  5. já zase tuhé a kuličkové ráda mám, proč ničit ozonovou vrstvu spreji ještě víc :-)

    Až na tu vanilku, kterou bytostně nesnáším... bych si ho koupila :-) nejraději nějaká obyč lehce svěží sportovní vůně, to by bylo moje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já preferuji tuhé :)
      tato vanilka by ti určitě voněla, ta voní snad všem :)) ale ráda bych vyzkoušela i jiné vůně, o tom si ale můžu jen nechat zdát :(

      Vymazat
  6. Taky chci:-D No jasne, ze se u nas neprodava, kdyz je tak super, klasika:/ Ja mam take hodne rada spreje od Bourjois, clovek po poceni nesmrdi, ale voni.. Pak proti poceni mi vyhovuje tuhej Dove, no tak o tohle si necham zdat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám zálusk ještě na hruškový Secret, ale taky si můžu nechat zajít chuť :(

      Vymazat
  7. Vanilkový deo? Chci taky a jedno, že je z USA!
    Jinak si pamatuji, že Secret se dalo sehnat kdysi dávno i u nás... nevím, proč zmizely :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že byly u nás viď? mě totiž značka Secret hrozně něco říkala :) a fakt nechápu, proč jsme ochuzený o tak skvělé produkty :(

      Vymazat
  8. už jsem o nich četla tolik chvály... škoda, že tu není běžně k dostání :( já se potím hodně moc, nepomáhá mi ani Driclor (a používala jsem ho asi měsíc, je to svinstvo), nejlepší jsou asi ty nové Rexony a Dove

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až tento dopotřebuji, tak mám v plánu právě tu novou Rexonu a teď podle diskuze asi omrknu Bourjois :)

      Vymazat
  9. ...tý jo, žádné aluminium? To koukám, super :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Prodávala je Kája z Plumfoolery, ale prej je už brát nebude, což je ro mě šílená zpráva, levandule, passion fruit a hrušku jsem měla nejradši - a nejvíc mi sedly gelové, ale ani tuhý není špatný
    už asi tři týdny vymýšlím, kde sehnat, pač mam poslední balení

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že youtuberka Pája je má na svém eshopu (www.pavlinna17.cz)
      ale vždycky se tam o ně hrozně bojuje, není se čemu divit, protože jsou fakt skvělé :) až mi tento dojde, asi ho záslužně obrečím :))

      Vymazat
    2. Holky, mám eshop na facebooku -jmenuje se Nikol Obchod - mám takový růžový pozadí a zrovna jsem tam naskladnila Secret deodoranty :) jestli máte zájem, přidejte si mě do přátel ;)

      Vymazat
    3. Ahoj, mam radost, ze nejsem sama, kdo si mysli, ze je to král deodorantu :) o to víc mě štve, ze se u nás už neprodava, protože tak před 10 lety sem si ho kupovala. Pak zmizel :( Nedávno jsem si na něj vzpomněla, když už jsem nevěděla co si koupit. Takže diky za info, jdu objednavat ;)

      Vymazat
    4. já bych potřebovala doplnit zásoby :D už mi všechny došly :(

      Vymazat
  11. ja jsem si ho kdysi kupovala tady u nas v CR a byla s nim strasne spokojena a je fakt, ze dlouho vonel..... pak uplne zmizel a uz jsme ho nesehnala.. ted jsem koukala, ze ho nabizi jeden e-shop.. maji jen par kusu a bud tuhe nebo cire gely.... http://www.bodyfruit.cz/ ale nemji ty kremove ktere tak moc voneli a byli super... nevite nahodou jestli je jeste nekdo nabizi??

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)