"Nedělní lakování" - Nubaří krasavec

Přeji krásnou neděli všem :)

Dnes mám pro vás připravený jeden krásný lak od Nubaru. Je to můj první Nubar a rozhodně ne poslední. Když jsem ho viděla poprvé, opravdu to byla láska na první pohled a musela jsem ho mít. Přesně toto je totiž moje srdcová barvička a klidně bych takových laků mohla mít desítky a stejně bych se jich nenabažila.

Když jsem tento odstín měla nalakovaný, využila jsem krásného počasí a nemohla jsem zapomenout lak vyfotit v přírodě. Nubar se semnou podíval na hrad Kokořín a prý se mu tam moc líbilo :)


Tento Nubaří krasavec v odstínu Geisha Blaze v lahvičce ukrývá krásnou fuchsiovou barvičku, se studeným podtónem. Krásu ještě podtrhává modro-fialový shimmer, který odstínu dá ten perfektní šmrnc :) Pro mě dokonalost.

Lakovala jsem ve dvou slabších vrstvách a docílila jsem perfektního krytí. První vrstva byla zaschlá v cuku letu a druhá schla také bleskurychle. Takže paráda :)

Pracovalo se mi s ním skvěle, protože konzistence laku byla přesně taková, jakou preferuji. Nehrozilo žádné táhnutí laku nebo naopak stékání laku do stran. Štěteček je delší, užší a lakovat s ním zvládne opravdu každý.

Zdobil mi nehtíky 5 dní, pak se mi začaly olupovat špičky.

Obsahuje 15 ml, stojí 120 Kč a to je za tak skvělý lak příznivá cena a už teď se těším na podzimní veletrh, abych mu tam koupila nějakého sourozence :)

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? :) 

Prosím, omluvte záděru na malíčku, ale měla jsem rejpavou a na malíčku jsem si udělala neplechu :(
 















8 komentářů:

  1. Tak tenhle odstín zrovna není pro mě ten pravý, ale na tobě vypadá krásně :) To já si dělám neplechu už pomalu na všech prstech :D se divím, že na nich ještě něco zbylo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nubar moje srdcová záležitost :) rozhodně sourozence pořiď já bych brala celý stojan v prodejně modeláže nehtů v Teplicích :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na veletrhu se na ně zaměřím a půjdu rovnou pro ně :D a nic mě v cestě nezastaví :D

      Vymazat
  3. Tak tohle je něco pro mě, takové laky mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď si mne namlsala a já musím jít psát do wishistu Geisha :-D Fakticky parádní barvička na dokonalých ručkách.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)