"Nedělní lakování" - neonové hrátky s OPI

Ahojky všem :)

Musím se přiznat, že jsem vůbec nevěděla, jestli vám tentokrát můžu můj výtvor v podobě bláznivého neonového nail artu ukázat. Možná to totiž někomu bude připadat až moc bláznivé nebo nepovedené.

Já jsem ale zrovna chtěla odlakovávat a měla jsem chvilku volného času, tak jsem si řekla, že bych si na nehtech mohla vykouzlit nějakou pořádnou letní divočinu :)) A protože jsem věděla, že hned budu odlakovávat, ani jsem nebyla extra pečlivá a byla to "zdobící rychlovka" :) A toto vzniklo :)Na běžné nošení bych asi neozdobila všechny nehty, spíše třeba jenom prsteníček a k tomu třeba i malíček :)

V článku vám stručně napíšu i o té krásné neonové barvičce od OPI, která mě stála docela nervy aneb - tentokrát OPI nebudu chválit. Co mi vadilo, se dozvíte v článku a opět si můžete prohlédnout spoustu fotek :)



Začnu samotným lakem, a jak už jsem psala v úvodu, nebude to zrovna moc chvalné, což mě mrzí, protože jsem s laky OPI moc spokojená. Ale už to tak bývá, že všechno nemůže být perfektní a občas se prostě něco nepovede.

Krásný neonově korálový odstín s názvem "Down to the core-al" mě už dlouho lákal a tak nastal čas na lakování.

Pod neonové laky se doporučuje nalakovat bílý podklad, aby tak neonka lépe vynikla. Tak jsem tedy nalakovala Gabriellu Salvete v odstínu 148, což je klasická bílá, která krásně kryje v jedné vrstvě. Pak jsem si musela odběhnout, takže jsem bílý lak nechala dostatečně zaschnout. Pak přišla na řadu neonka. No co vám budu podívat, lakovalo se mi nějak divně :D Ten lak se po tom bílém podkladu tak nějak táhl, dělal šmouhy a nevypadalo to dobře. A to ani v druhé vrstvě. Tu hrůzu jsem ani nefotila, protože to by byla ostuda. Celé jsem to odlakovala a zkusila jsem lakovat jenom samotnou neonku. Lakování už šlo o něco lépe, ale stejně to nebylo takové, jak jsem zvyklá. Jakoby ten lak špatně "klouzal" a tím pádem dělá šmouhy a lakování pak nejde tak dobře. Ani to nevypadá nějak valně a druhá vrstva se lakovala taky obtížně. Ale nakonec jsem lakování jakž takž zvládla.

Lak schne do takového polomatného efektu, ale obsahuje shimmer a to je další kámen úrazu. Většinou mi shimmer nevadí, ale u tohoto laku mi tam prostě nesedí. A ještě jak lak dělá šmouhy, tak to nevypadalo pěkně. Naštěstí to trošku zachránil top coat, díky kterému se nehty krásně leskly.

U OPI jsem zvyklá, že celkem rychle schnou. U tohoto jsem lakovala 2 slabé vrstvy a schnul docela dlouho. Grrr a to nemám ráda. Jediné plus byla výdrž, ale víte, že mně vydrží laky déle, takže s tím problémy moc nemívám.


Co říct závěrem? To špatné lakování bych překousla, protože když si člověk pohraje, tak to jde. Mě osobně se moc nelíbil ten shimmer, ale s top coatem to hned vypadalo lépe. Jinak je to opravdu neonová, zářivá barvička, takže vaše nehty opravdu nikdo nepřehlédne. Tento odstín bych si znovu nekoupila. Až budu mít chuť na výrazné nehty, určitě ho znovu nalakuji, ale na nějaké zdobení bude mnohem lepší :)

Stojí 285 Kč, je to klasická velikost, takže obsahuje 15 ml a seženete ho to třeba ZDE.


No a když se blížila doba odlakovávání, chtěla jsem nehty něčím oživit. Ani nevím, jak mě zrovna toto napadlo, dala jsem chvilku prostor své fantazii a bylo to. 
Nejprve jsem zdobícím lakem od Jordany nalakovala černé proužky. Pak jsem přidala ještě bílé, ale pořád to nebylo ono, tak jsem přidala fialové a žluté tečky :)

TAK JAK SE VÁM TENTO CRAZY NEON NAIL ART LÍBÍ? :)





Nejprve přišla na řadu černá ....


 pak bílá ...

nakonec jsem přidala žlutou a fialovou .... a toto je výsledek :)





28 komentářů:

  1. Tak aspon, že ten lak má nádhernou barvu a ty vzory jsou naprosto úchvatné, mně bych se klepala ruka,že bych udělala jedině křivku EKG :D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď si mě pobavila :D ale mně se taky hrozně klepe ruka, to jsou vždycky nervy a sprostý slova u toho :DD

      Vymazat
  2. Mně se to náhodou moc líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se ta divočina náhodou moc líbí a klidně bych jí nosila na všech nehtech :D

    OdpovědětVymazat
  4. i mně se nehty moc líbí:) jen škoda toho OPIčáka, že se tak špatně lakoval..

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi to! :D Já bych to nezvládla, klepala by se mi ruka a nechtěj vidět, jak by to dopadlo. :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jsem si všimla, že u OPI záleží dost na odstínu. Ale stejně je mám nejraději :)
    Jdu ti napsat mail ohledně toho fima, ať nezapomenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ps. A zdobeni se mi libi! Hezky sis vyhrala :)

      Vymazat
    2. děkuju moc :)) no doufám, že na další špatnej OPI nenarazím :D

      Vymazat
  7. Ty jo, fakt sis vyhrála, to je moc hezký... ale ta cena? to je přesně jedna z věcí, za kterou bych tolik peněz nikdy nedala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyplatí se kupovat na veletrzích, to si pak ráda udělam radost :))

      Vymazat
  8. škoda toho OPI laku ale podľa mňa si to zvládla aj tak skvele :) a nail art že rýchlovka, haaha ja by som toto nezvládla ani keby som pri tom sedela 5 hodín ! :) veľmi pekne si skombinovala farby aj vzory :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ochhhh.. tak ten je BOŽÍÍÍÍÍÍÍ. Jen škoda, že nemá plochý štěteček.
    Olgalifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. krásne nechtíky :)
    a chcem sa Vás opýtať, že kedy bude výherca pilníku na nechty. Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :)
      výherkyně už je vyhlášená, psala jsem o tom na FB a pak jsem to přidala i do článku o soutěži :))

      Vymazat
  11. Ten lak má super barvu a z těch barevných kombinací se mi nejvíc líbí ta s černou :)

    OdpovědětVymazat
  12. prostě nááádhera
    takhle si nehty zdobit neumím:(
    klidně bych to nosila i normálně ty nehty líbí se mi to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že se líbí :) a to jsem se docela bála je ukázat :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)