Proč a jaké koupit Color Tattoo?

Ahojky všem!

Nastal ten správný čas na recenzi Color Tattoo? Říkáte si proč? Protože jich mám doma rovnou šest a některé z nich používám skoro denně a už opravdu hodně dlouho. A také proto, že v drogeriích momentálně na kosmetiku Maybelline probíhají slevy, tak třeba někoho k nákupu Color Tattoo inspiruji :)

V Rossmannu je do pátku 18.7. akce na 1 + 1 zdarma a  TETA drogerie má zase do 19.7. slevu 50% na celý sortiment Maybelline. Takže pokud máte na nějaké CT zálusk, je přesně ten správný čas, co říkáte? :)

První Color Tattoo jsem si koupila ještě před tou mánií, která kolem CT vznikla. Hledala jsem totiž zlatý stín, který bych nalíčila na celé víčko a k tomu klasickou černou linku. Nejvíce mě zaujaly právě CT, vůbec jsem je ale neznala a na blozích o nich taky nebylo moc slyšet, ale nakonec jsem ho koupila. Dalším úlovkem byly modré CT a to jsem asi musela mít nějaké zatmění nebo co, protože modrou vůbec nenosím a teď si s nimi dělám jenom linku. Ovšem dalším úlovkem už byli mí velcí oblíbenci - růžové a bronzové CT. To už se o nich všude psalo ve velkém. Nakonec jsem pořídila i dva odstíny, které se k nám dostaly později a to matný šedý a burgundy. A z matného se stal můj nejoblíbenější:)

Jak mi jednotlivé odstíny vyhovují a jestli jsou všechny opravdu tak skvělé, se dočtete v článku :)


Myslím, že Color Tattoo nemusím nějak dlouze představovat, protože většina z vás má alespoň jedno doma :) Krémové oční stíny jsou ukryty v bytelném kelímků a mají šroubovací víčko. V balení jsou 4 g stínů a cena se pohybuje okolo 130 - 170 Kč.

Výhodou CT je, že nemusíte mít štětec a aplikaci hravě zvládnete prsty. Stíny se dají použít jako báze, nalíčit přes celé víčko nebo jen jako linku. Jsou dobře pigmentované a jejich aplikace je rychlá a snadná.

Vydrží na víčku opravdu dlouho (24 hodin mně ale rozhodně ne) a jsou voděodolné. Všichni víme, že krémové oční stíny na mastnějších víčkách drží hůře než klasické stíny. Je tedy důležité s tím počítat. CT používám jako bázi a zafixuji je jiným pudrovým stínem, výdrž mi pak klidně i 12 hodin. Pokud používám CT samostatně, vydrží mi přibližně 4 hodiny a pak mám stíny slité do záhybu a to samozřejmě nevypadá hezky. S bází se výdrž prodlouží na 6 hodin. Nejčastěji ale CT fixuji jiným stínem, také to zintenzivní barvu daného stínu.

Na výběr je poměrně dost odstínů, ale postrádám nějaké světlejší barvy. Kromě jednoho matného odstínu jsou všechny třpytivé, ale některé barvy krásně rozzáří pohled a odráží světlo. Pro někoho může být nevýhoda vyšší cena, ale při akcích se dají pořídit opravdu za skvělou cenu. A navíc stíny vydrží dlouho, protože jsou krásně pigmentované a stačí jedna slabá vrstva.

O CT toho už bylo řečeno dost, myslím, že stejně spousta z vás o nich dávno četla, proto nebudu zbytečně zdržovat a jdeme rovnou na jednotlivé odstíny:) 



05 - Eternal Gold
Jako první jsem si koupila kalíšek, který ukrývá krásnou zlatou barvu. Bohužel je ze všech odstínů CT, která mám, nejméně pigmentovaný a špatně se mi nanáší. Při aplikaci totiž vytváří takové hrudky a občas po rozetření zůstanou jenom zlaté třpytky. Používám ho tedy jako podklad pro další stíny :)

Znovu bych si ho ale už nekoupila.




20 - Turquoise Forever
Měla jsem absolutní zatmění, když jsem tento odstín kupovala. Toto je výrazná tyrkysová barva se stříbrným shimmerem a to opravdu není moje barva. Přes celé víčko se nehodí (vypadá to lacině, alespoň teda na mně), ale našla jsem pro něj využití jako oční linku :) Pigmentovaný je skvěle a linka šla raz dva. Teď na léto naprosto perfektní oživení líčení :)

Znovu rozhodně nekoupím, protože to není moje barva.




65 - Pink Gold
Toto už je jiný šálek kávy. Tento stín totiž miluju :) Krásná staro-růžová barva se stříbrnými odlesky. Používám ho na celé víčko, buďto samostatně nebo ho zafixuji stínem "Sin" nebo "Sidecar" z Naked paletky a líčení mi vydrží bez problémů celý den. Tyto stíny jsou pigmentované velmi dobře, stačí pouze jedna vrstva a díky stříbrným odleskům krásně rozjasní pohled.

Znovu si je ráda koupím :)




35 - On and on Bronze
Opět moje oblíbené. Společně s těmi růžovými na léto jako dělané.  Tento hnědý odstín hází úžasné bronzové odlesky. Nosím ho přes celé víčko a opět díky skvělé konzistenci je aplikace rychlá a snadná. Pigmentace je naprosto perfektní, to ostatně může vidět i na fotkách níže, stačí jenom trošku v kalíšku nabrat stín a na víčku vykouzlí krásné líčení.

Až mi dojde, rozhodně koupím další :)





40 - Permanent Taupe
A představuji vám můj nejoblíbenější odstín, šedý matný. Pigmentace je perfektní a jedním tahem se stíny udělám výrazné líčení, které nosím často a ráda. Bohužel tento stín vydrží o něco málo než jeho kolegové. Samotné mi vydrží tak 2 - 3 hodiny, pak se slévá do ohybů. Při zafixování pudrovým stínem mi vydrží asi 8 hodin, stačí to, ale rozhodně by mohly vydržet déle. Ta barva mi naprosto sedne a nižší výdrž mu tak odpouštím :)

Koupíííím znovu :)




70 - Metallic Pomegranate
A můj nejnovější kousek, který jsem našla pod stromečkem. Krásná burgundy barva, která obsahuje zlaté třpytky, se podle mě perfektně hodí na podzim. Zatím jsem ho ještě moc nezkoušela (stydím se), ale na podzim mu budu věnovat více pozornosti. Pigmentace a konzistence je ale srovnatelná s tím růžovým.

Tento odstín není zrovna moje krevní skupina, je sice moc pěkný, líbí se mi, ale znovu bych ho mít nemusela :)





Stíny nanáším štětcem od Petry, který se mi na Color Tattoo osvědčil nejlépe :) A nebo prsty, ale jak mám dlouhé nehty, tak se mi pak stíny nachytají pod nehet a pak to naštvaně lovím celý den :) Takže tento štetec je pro mě nezbytností :))



Moje nejoblíbenější jsou tedy - Ping Gold, On and On Bronze a matný Permanent Taupe :)
V závěru článku je ještě krátké video, kde jsou vidět krásné odlesky všech odstínů, které mám :)

MÁTE COLOR TATTOO? JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENÝ ODSTÍN? 





s bleskem





Krátké video :)


28 komentářů:

  1. jé color tatto miluju mám doma ty zlaté a růžové :) oba dva stíny jsou super :) a až mi dojdou koupím znovu color tatto považuju u mě za základ :) v líčení :) a teď v létě budou super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za článek, žádný takový stín ještě doma nemám a asi se půjdu podívat po tom bronzovém nebo pink gold :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oba dva jsou naprosto perfektní a nemůžu jim nic vytknout :))

      Vymazat
  3. Já mám tedy jen 4, růžový, bronzový, zlatý a tyrkysový, poslední dva moc nepoužívám, ale naopak ty druhé dva úplně miluju. Plánuju koupit ještě ten taupe, protože se mi líbí, že je matný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taupe je můj nejoblíbenější, ale protože je matný, má jinou konzistenci a není tak krémový a o něco méně vydrží, tak je třeba s tím počítat :) ale jinak barvička je to moc pěkná :)

      Vymazat
  4. Musím teda říct, že ta modrá linka vypadá fantasticky :))) Asi po nějakém odstínu sáhnu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám CT pět kousků, bronzové, černé, růžové, vínové, a takové fialkovo-šedivo-modré a ty jsou strašné, táhnou se na víčku, pracuje se s nimi strašně nedoporučuji. Ostatní jsou super, no pomegranate jsem si představovala na oku trochu jinak, ale používám je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si ten pomegranate představovala jinak, ale nejhorší to zase není :))

      Vymazat
  6. Já mám CT hodně ráda, ale používám je spíš jako "bázi" pod oční stíny, k tomu používám odstíny On and on bronze, Pink Gold, Silver, Gold a ten modrofialový. Ještě mám černý a ten tyrkysový, které zase pro změnu nosím jenom jako linky. A kupodivu ten tyrkysový je jedním z mých letních oblíbenců - udělám si výraznou horní linku, přiidám voděodolnou řasenku a letní makeup je hotový.

    Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty tyrkysové taky teď často nosím jako linku, je to rychlý a vydrží celý den :))
      a ještě pokukuju po těch stříbrných :)

      Vymazat
  7. CT mám ráda, ty Eternal Gold mám také a za mě taky ne, vůbec mi nedrží a špatně se mi aplikují. Pink mám už druhé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta aplikace je příšerná, mně dělají takové hrudky, které když rozmažu, tak místo zlatého stínu mám jenom třpytky :( samostatně bych je použít nemohla :( ale jako podklad jsou dobré :)

      Vymazat
  8. Ta linka vypada bajecne! Zkousela jsem ho a na celem vicku vydrz pul hodiny - slabota je slabe slovo.
    A jinak nevim nevim jestli jit do dalsich - mam ruzove a fajn, ale po par mesicich uz hrudkovati. Tak mi to prijde jako draha sranda na takovou chvili, mam je od unora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? já mám ty růžové a bronzové už rok a jsou jako nové :) ale musím s nimi už trošku pohnout :D

      Vymazat
  9. Jak jsem psala pod videem, mám odstín 35 - On and on Bronze a je super :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě hrozně láká ten odstín Pink Gold, asi neodolám <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejprve jsem hodně váhala, protože jak jsem prvně koupila ty zlaté a modré, nějak se mi nechtělo kupovat jiné :) ale udělala jsem dobře, jsou skvělý :))

      Vymazat
  11. Budem si CT zakupit aj ja, ešte k tomu ak je akcia v TETE aj u nas. idem do toho:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mám 2 odtiene - 50 ETERNAL SILVER a 87 MAUVE CRUSH .... Eternal silver je uz mierne zaschnuty, pretoze ho mam dlho, no este stale sa s nim da pracovat (a este stale je ho tak vela! ) a Mauve crush je nádherná fialovo-modrá holografická farba, no už som ju na SK dlho nevidela - možno sa už nevyrába, ktovie. Pre moje mastné viečka ale nepoužívam často - ak hej, tak báza + CT + fixačný transparentný púder, aby som dosiahla akú-takú výdrž :D

      Vymazat
  12. Sorry nenapísala som to ako samostatný koment tak ešte raz :)
    Ja mám 2 odtiene - 50 ETERNAL SILVER a 87 MAUVE CRUSH .... Eternal silver je uz mierne zaschnuty, pretoze ho mam dlho, no este stale sa s nim da pracovat (a este stale je ho tak vela! ) a Mauve crush je nádherná fialovo-modrá holografická farba, no už som ju na SK dlho nevidela - možno sa už nevyrába, ktovie. Pre moje mastné viečka ale nepoužívam často - ak hej, tak báza + CT + fixačný transparentný púder, aby som dosiahla akú-takú výdrž :D
    http://marylandbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám v plánu ještě koupit ty stříbrné, ale vždycky když jsem narazila na stojan Maybelline, byly vyprodané :(

      Vymazat
  13. Pink Gold bude asi první co si koupím. Dostala jsem tip na tyto stíny právě jako bázi tak díky za tento článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za připomenutí, pink gold jsem dlouho neměla, tak jsem to hned napravila :))

      Vymazat
  14. Ahoj, našla jsem tvůj článek až teď:-)
    zkus přes ten poslední stín(Metallic Pomegranate) nanést tenkou vrstvu obyč bílého stínu-utlumí to barvu- vydrž prodlouží a vypadá to skvěle jen s černými linkami:-)
    nosím to takto dost často do práce nebo když nevím coby:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)