"Nedělní lakování" - královská modrá se zdobením z Bornprettystore

Ahojky!

Neděle již tradičně na mém blogu patří lakům na nehty. A o dnešní článek jsem vás opravdu nemohla ochudit, protože vám musím ukázat jeden naprosto úžasný lak, resp. spíš ten úchvatný odstín :)) Už jsem to psala asi milionkrát, že modré laky nemám zrovna v lásce. Ale tento odstín mě uchvátil natolik, že jsem ho opravdu nechtěla odlakovávat.

Nehty jsem pak ještě dozdobila vzorem z destičky, tak se na to pojďte mrknout :))



Lak Paese jsem měla v srpnovém Ladyboxu a nejprve jsem byla z odstínu č. 187 zklamaná. V lahvičce na mě totiž koukal modrý odstín, který moc nemusím. Rozhodla jsem se ho ale zkusit, protože jsem od této značky ještě žádný laky nezkoušela. Barvě se veřejně omlouvám, protože mě dostala. Je to krásná, královsky modrá barva, která na nehtech vypadá opravdu elegantně.

Lakovat šlo parádně, díky skvělé konzistenci laku se lakovalo skoro samo a oblouček šel vykreslit skvěle. Nalakovala jsem dvě slaboučké vrstvy, které byly hned zaschlé. Ke krytí by ale stačila i jedna vrstva. Štěteček byl taky dobře zastřižený, takže lakování byla jedna radost. Možná by někomu mohlo vadit hranaté víčko, kulaté se drží přeci jenom lépe, ale nic hrozného to nebylo :)

Lak mi vydržel 7 dní, pak jsem na něj narazítkovala vzor z destičky z Bornprettystore. Žádné oloupané špičky, pouze jsou vidět odrosty. Za mě tedy naprostá spokojenost. Byla jsem opravdu překvapená, že mi může tak "slušet" modrý lak. Nikdy jsem se v nich necítila moc dobře, ale královskou modrou asi začnu nosit častěji :))

Tyto laky mají 9 ml a stojí okolo 75 Kč. Koupit je můžete třeba na parfums, kde jsem ale zrovna tento odstín nenašla. Pokud na něj ale někde narazíte a odstín se vám líbí, určitě ho zkuste :))




Na fotce vpravo lak vypadá neonově, ovšem takovou barvu opravdu nemá. Blogger mi barvu zkreslil, protože v počítači fotka vypadá úplně jako ta vlevo. Za to se omlouvám a ty bloggere přestaň zlobit!



Měla jsem chuť tu úžasnou barvičku něčím ozdobit, proto jsem vybrala jeden vzor z destičky z Bornprettystore.  Krajkový vzor jsem natiskla na všechny nehty. Nepovedlo se mi to úplně přesně na všechny nehty, ale celkem se mi to tak i líbilo :)

Destička má celkem 10 vzorů, z toho 4 kytičky, 2 krajky a 4 větší vzory, které vypadají moc hezky. Destička by mohla být o něco více vyrytá, ale nakonec jsem to zvládla dobře :) Chce to jenom trošku trpělivosti a cviku. Pak už razítkovat zvládnete raz dva :) Cena je velmi příznivá, takže pokud nezvládáte nějaké složitější kreslení, destička je skvělá volba :)) Na Bornpretty si můžete vybrat asi z milionu variant, tuto už jsem tam ale nenašla  :(




Pro představu jsem natiskla všechny vzory na papír :))


Můžete využít 10% slevy na nákup, když využijete níže uvedený kód :)


JAK SE VÁM TENTO MODRÁSEK LÍBÍ?

A CO ŘÍKÁTE NA TO ZDOBENÍ? :))

24 komentářů:

  1. Vždy obdivujem, keď si niekto dokáže nalakovať nechty tak, že nemá zababranú kožku okolo... Pekné:-) Také zimné, už len sobíky tam chýbajú :-) Day by Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) někdy to jde snadno, ale někdy je to fakt fuška :))

      Vymazat
  2. To vypadá krásně, ten vzor je moc hezký, takový zimní :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Modrý lak se mi líbí moc a to zdobení je nádherný! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :)) já ho budu muset nalakovat znovu, fakt krásný odstín :))

      Vymazat
  4. Barva je opět dokonalá! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super barvička a to zdobení je úplně takový vánoční :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná barva laku, já mám od Pease jeden fialový kousek a je moc fajn. Máš ho taky z Ladyboxu? Jinak chválím razítkové zdobení, kdysi jsem razítka taky zkoušela, ale nejsem na to trpělivá a mockrát se mi do toho nechtělo. No možná razítkovací náčiní zase někde vyhrabu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj taky z Ladyboxu :)) razítka určitě zkus, já jsem se k nim po dlouhé době zase vrátila :))

      Vymazat
  7. Co povídáš, vždyť se ti ty razítka povedla. Já jsem dnes odesílala email do bornpretty store s výběrem věciček :) no samozřejmě jsem si vybrala 2 destičky :D a láček má krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé to mě těší, pochvala od razítkovacího profíka :))
      tak to jsem zvědavá, které jsi vybrala :) já když jsem hledala odkaz na tuto (který jsem samozřejmě nenašla), tak se mi jich hodně líbilo :))

      Vymazat
    2. Vypadá božsky a s tou krajkou ještě lépe.....něžná nádhera. Uplně to vidím k džínovému outfitu s bílým bavlněným krajkovým topem.

      Vymazat
  8. Hezké :-) Měla bys tip na nějaké skutečně kvalitní destičky? Aby tam byl dobře vyrytý vzor, ale zas nechci dávat majlant za Konad nebo Pueen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toť otázka :D Konad, Pueen nebo Bundle Monster jsou super, ale ta cena :(( já mám zbytek z ebay a je to kus od kusu, některé jsou vyryté dobře, jiné hůř :(

      Vymazat
  9. Pěkný modrásek a sama moc dobře víš, že modrou nemusím :) Razítka super, dodalo to nehtům takový zimní až vánoční nádech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) zkusím pak tu krajku udělat na nějakém červeném, to by se taky hodilo na Vánoce :))

      Vymazat
  10. Nehtíky máš uplně luxusní a s tím razítkem to vypadá super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)