Spotřebováno VII.- na Mallorce

Před nedávnem jsem zjistila, že můj košíček na spotřebované produkty mi už praská ve švech, proto jsem fotila a chtěla připravit článek. Pak jsem si ale vzpomněla, že jsem vám zapomněla ukázat spotřebované produkty, které jsem nechávala na Mallorce. Na dovču se vždycky snažím vozit poloprázdné produkty, abych je tam rovnou vyhodila. Je to i velmi dobrá záminka proto to, abych si tam něco pěkného mohla koupit a vešla se do váhového limitu. Máte to taky tak? :D

Takže tento díl spotřebováno bude takový chudší, další bude už pořádně napěchovaný :) V článku stručně popíšu jednotlivé spotřebované produkty.




Sprchový gel rebarbora a jahody, Dermacol
Naprosto dokonalý sprcháč. Kdo ještě nezkoušel, tak do něj určitě běžte. Dermacol má často akce, takže ho lze koupit i za 30 Kč. Voněl úžasně, ovocně, svěže a takové vůně já ráda. Hezky pěnil, hydratoval průměrně, ale za tu vůni si ho určitě koupím znovu.
DOPORUČUJI

Aussome Volume Shampoo, Aussie
Vlasovou kosmetiku od Aussie mám hodně ráda a tento šampon nebyl výjimkou. Na mé mastné vlasy sedl perfektně, nemusela jsem tak často mýt vlasy, které díky němu vydržely i 4 dny. Co se týče slibovaného objemu, tak s tím si u mě neporadil. S tím mám ale problém u všech šamponů, takže toto nemohu hodnotit. Vlasy byly krásně hebké a lesklé. Miluji i tu sladkou vůni, takže se k němu zase ráda vrátím.
DOPORUČUJI

Kondicioner, Panthenol
Šampony Panthenol miluji, měla jsem už asi pět balení, proto jsem chtěla vyzkoušet i kondicioner. Stál 97 Kč, příště si ale raději koupím Aussie. Nebyl vyloženě špatný, dělal všechno, co od kondicioneru žádám, ale čekala jsem víc. Oblíbila jsem si vůni Aussie nebo Garnieru, proto raději koupím některý z nich. Opravdu nebyl špatný, ale šampon je pro mě zázrak, toto až tolik ne.
NEDOPORUČUJI

Odlakovač, Isana
Toto už je několikáté balení. Stojí asi 45 Kč, koupíte ho v Rossmannu a vydrží docela dlouho. Nemám po něm suché nehty, krásně odlakuje, dokonce i pískové nebo glitrové laky. Takže se k němu vždycky ráda vracím a alespoň jeden mám vždycky v zásobě :)
DOPORUČUJI 

Šampon a kondicioner, Pure Fiji
Tyto vzorečky byly v některém z Ladyboxů a nějak jsem se nemohla odhodlat je vyzkoušet. Věděla jsem proč. I přes málo vyzkoušení, po které vzoreček stačil, mi šampon nesedl. Mastil mi vlasy a svěděla mě hlava. Kondicioner byl ale fajn. Plné balení ale zkoušet nebudu a ani po tom netoužím.
NEDOPORUČUJI

Emulze na opalování / po opalování, Astrid
Na opalování jsem vždycky měla produkty od značky Astrid a nikdy jsem neměla žádný problém. Pokud jsem se trošku připekla na sluníčku, vždycky to bylo mou vinou, protože jsem se namazala málo nebo nenamazala vůbec. Po Astridu jsem se vždycky opalovala dobře a ráda se k těmto produktům vracím.
DOPORUČUJI


To je pro dnešek vše. Další spotřebováno bude už trošku rozsáhlejší :))

JAKÉ PRODUKTY BERETE NA DOVČU KE SPOTŘEBOVÁNÍ VY? :))

27 komentářů:

  1. Sprchový gel od Dermacolu jsem měla a byl fakt super, hlavně ta boží vůně ♥
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám teď v zásobě čokoládový, tak se moc těším :))

      Vymazat
  2. Zdravím :)
    do loňského roku jsem používala Astridy a vždy to byl boj s nanášením a opakovaným nanášením, zkrátka utrpení. Jsem běloba a vždy jsem potřebovala 30+, takže v Chorvatsku a Turecku jasná SPF 50. ALE stejně to nemělo ten efekt, který bych od opalovacího krému čekala. Buď jsem se připekla, nebo ani ťuk. Vloni jsem vyzkoušela Ladival 25 a nemůžu si stěžovat. Aplikace jednoduchá, vyzkoušela jsem ho v Turecku, kde to bylo opravdu nutné. Snadno se nanášel, ani opakovaná aplikace nebyla problematická, navíc se mi nestávalo, že bych někam nesáhla a tam bych se připekla. Manžel nesnáší patlání čímkoliv, natož něčím hutným, a ten Ladival je prostě boží. http://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/ladival-spf25-spray-normalni-az-citliva-kuze-200-ml/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky:)) nám naštěstí Astrid vyhovuje a i aplikace, raději vždy kupujeme s rozprašovačem :) lépe se to pak roztírá :)) a vždycky jsme opálení krásně do hněda :)) ale děkuji moc za tip, ráda vyzkouším něco nového :) už aby bylo léto :))

      Vymazat
  3. Dermacol už chci konečně vyzkoušet :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj sprchové gely od Demacolu jsem zoušela zatím jenom pistácii a docela mě vyhovoval . Dne jsem si konečně koupila Aussie :) tak jsem zvědavá :) jak u mě obstojí .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem zvědavá, jak ti sedne :))) snad budeš spokojená jako já :))

      Vymazat
  5. nějak mě vynechávají písmenka :-D * Dermacolu , zkoušela , Dnes jsem si

    OdpovědětVymazat
  6. Aussie je .super...mám šampon i kondicioner a spokojenost, jak s kvalitou, tak s vůní. Sprcháče od Dermacolu mám taky ráda, jak jsou v akci, tak dokupuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aussie jsou moji oblíbenci :)) já jsem teď v akci kupovala čokoládový sprcháč, tak jsem zvědavá :))

      Vymazat
    2. Čoko je super obzvlášť na zimu..také jsem je kupovala v akci u Rossmana...za neskutečných 29,90 jsem jich vzala víc, do vánočních kosmetických balíčků pro kámošky:-))

      Vymazat
  7. Jé Dermacol sprcháč s rebarborou je luxusní a ISANA odlakovač mám také moc ráda. Ten Panthenol šampon by mne zajímal, docela :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten určitě vyzkoušej :) pokud ti občas začnou více padat vlasy, tak ho určitě zkus :) mně hodně pomáhá :))

      Vymazat
  8. Ten odlakovač od Isany si chci koupit, tak díky za tip :). Už jsem měla ten obyčejný, byl super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle mě to je super odlakovač, za pár korun a odlakovává skvěle :)

      Vymazat
  9. Pure Fiji jsem mela nejakou zelenou kolekci a byla naprosto uzasna =) jak vune tak vsecko mela jsem po tom krasny vlasy vse =) ale uz je to tak tri roky zpatky a vim ze mi to nekdo privezl ze zanhranici takze mozna ze to bylo nejaky jiny =) vsak dobre vime ze k nam vetsinou dorazi vse v horsi kvalite =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, na to už jsem celkem zvyklá, že u nás jsou některý výrobky úplně jiné než v zahraničí :D

      Vymazat
  10. do toho ladyboxu dávaj jen věci, co ti zničí pokožku hlavy ne? =D Já tu isanu fakt asi budu muset zkusit.....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDD proto ho raději nekupuju :DDD
      Isana je fajn, určitě vyzkoušej :))

      Vymazat
  11. Jaký šampon od Panthenol si měla? :) Docela mě láká, ale bojím se nějaký vyzkoušet, kdyby mi nevyhovoval tak zbytečné velké balení :(.
    Na Aussie se chystám už brzy! :) Asi začnu Moisture Most (nebo jak se to píše) :). Ty máš nejlepší zkušenosti s touhle řadou? :) (klidně se rozepiš, uvítám:P)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem ten na mastné vlasy, pak se ještě dělá na normální a myslím, že i na narušené a proti lupům :))
      od Aussie jsem zkoušela zatím řadu Aussome Volume a Luscious Long a popravdě jsem mezi nimi žádný rozdíl nezaznamenala, ale obě řady mi moc vyhovovaly :)) teď se chystám na zkoušení Miracle Moist :))

      Vymazat
    2. Aha, tak třeba někdy taky vezmu odvahu :D :)
      Já bych chtěla taky prozkoušet tak nějak všechny no :) a na kdy jí plánuješ? :)

      Vymazat
    3. teď mám v zásobě 2 Garnier a jeden Schwarzkopf, tak hned potom :))

      Vymazat
  12. Na Aussie jsem koukala v DM a celkem mě padl do oka ale říkala jsem si, abych nevyhodila zbytečně peníze za něco co nebude fungovat. Taky mám mastné vlasy a sehnat šampon, se kterým si stačí umýt hlavu jednou za 4 dny je fakt zázrak :D Až bude příležitost určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DMko má občas na Aussie slevy, tak pokud bude příležitost, určitě vyzkoušej :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)