Avokádová maska od Freemana

Krásné čtvrteční dopoledne všem :)

Dnešní recenze bude o avokádové masce od Freemana, která nedávno přibyla do mé sbírky. Od Freemana už jsem zkoušela dvě masky, tu slavnou šmoulí a jahodovou. Šmoulí masku miluju a používám ji často a dokonce se už blížím na dno. Jahodovou jsem měla jenom v malém balení a udělala jsem dobře, protože mě hrozně pálila a nedalo se to vydržet (recenze ZDE). Neodolala jsem ani vychvalovanému meruňkovému peelingu, na který také bude recenze. Freeman má ale v nabídce další produkty, které jsem chtěla vyzkoušet a protože masek nemám nikdy dost, byla jsem ráda, že jsem tuto mohla vyzkoušet.

Po zkušenosti s jahodovou jsem se trošku bála, aby avokádová nepálila, protože co pak s celým balením, že? Jak u mě kaolínová avokádová maska obstála a jestli pálila, se dočtete v článku :)




Maska obsahuje přírodní ingredience - kaolínový jíl, avokádo, oves a vitamín E. Má uvolňovat, čistit póry do hloubky a stahovat je. Také má odstraňovat přebytečnou mastnotu a nečistoty. To všechno zní jako přípravek na dokonalou pleť, že?

Teď už ale mé dojmy.

Řekla bych, že je maska skoro stejná jako již zmiňovaná "šmoulí" antistresová s minerály z Mrtvého moře. Slovo skoro píšu schválně, protože šmoulí má jemnou levandulovou vůní a tato voní sladce, po avokádu. A taky je tato zelená, kdežto šmoulí modrá :) Co se týče účinků, tak ty mi přijdou naprosto totožné.

Vždy masku aplikuji po vaně, kdy jsou póry rozšířené a lépe se tak vyčistí. Na nos nanáším střední vrstvu, aby se vyčistil nejvíce, a na zbytek obličeje dávám vrstvu slabou (žádný nános, to by pak nezaschla). Nechám působit přibližně 15 - 20 minut, pak pomocí houbičky smývám.
Při prvním použití mě v prvních minutách začal trošku pálit obličej (přisuzuji to tomu jílu, asi funguje tak, jak má). Docela jsem se lekla, protože stejně začala pálit ta jahodová a málem mi uhořel obličej. Naštěstí se nic dramatického nekonalo, maska po pěti minutách pálit přestala a všechno bylo v pořádku.

Po umytí, jsem měla pleť zbavenou mastnoty, krásně vyčištěnou a hlavně jemnou a hebkou na dotek. Póry trošku stáhne, ale nic zázračného. Pleť mám pak ale trošičku začervenalou, masku ale nanáším vždy odpoledne nebo večer, tak mi to ani nevadí. Maska nevysušuje, ale pokud máte suchou pleť, asi bude potřeba pleť namazat vašim oblíbeným krémem. Já mažu jak kdy, ale spíš ne. Masku používám 1 - 2x do týdne, dle potřeby, chuti a času :)

Při dalších použitích mě maska vždy v prvních minutách trošku pálí, pak to přestane a po aplikaci je pleť lehce červená. To u té šmoulí nemám, ta nepálí ani nemám začervenalý obličej. Avokádová maska mi ale na obličeji neudělala žádnou neplechu a sedí mi skvěle, takže ji mohu vřele doporučit. A musím přiznat, že jí poslední týdny používám mnohem raději než šmoulí, protože mám ráda trošku sladší vůně, takže si s avokádem skvěle rozumíme :))

Děkuju eshopu ElNino za poskytnutí masky k recenzi. Masky můžete koupit na www.parfemy-elnino.cz/, ale také v drogeriích. Cena se pohybuje kolem 100 - 150 Kč. Určitě ale doporučuji si nejdříve koupit ten pytlíček a masku vyzkoušet. Né všechny vám sednou a je pak zbytečné mít doma velké balení. Takhle můžete koupit víc variant a zkoušet, která vám sedne více :))

MÁTE AVOKÁDOVOU MASKU? SEDLA VÁM?
JAKÉ  MASKY JSTE OD FREEMANA ZKOUŠELY VY?






22 komentářů:

  1. Ja mela okurkovou a byla uzasna, dalsi me hodne lakaji :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. okurkovou mám taky :)) tu jsem ale zatím zkoušela jenom jednou :)

      Vymazat
  2. Jo tak tuhle jsem měla v tom malém balení a za sebe říkám, že na suchou pleť fakt NE. Já používám tu ananasovou, ta je fajn. Šmoulí mám koupenou už hodně dlouho, ale ještě jsem se neodvážila ji použít :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si to myslela, že na suchou pleť to nebude moc vhodné, tak jsem ráda, že jsi mi můj dojem potvrdila :)

      Vymazat
  3. Já jsem ještě žádnou nezkoušela, ale nalákala jsi mě na tu šmoulí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Freeman mám ráda, tuhel masku jsem ale ještě nezkoušela. Budu to muset napravit :)

    LINZICLIP Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já už zkoušela masek od Freemana hodně, i ten jejich vychvalovaný peeling, ale nic mě extra nezaujalo. V rámci možností mi nejvíc vyhovovala šmoulí, ostatní mi buď stahují a vysušují pleť, nebo nedělají vůbec nic. Naopak peeling mi přišel hrozně mastný a vzhledem k tomu, že v něm je dimethicone (což jsem teda nepochopila, co má v peelingu co dělat), mi ucpával póry a vůbec pokožku nevyčistil ani neobrousil.
    Takže mé zkušenosti s Freemanem moc pozitivní nejsou a už ani nemám chuť zkoušet cokoli dalšího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? mně ten peeling maximálně vyhovuje a naprosto ho miluju :) pleť mi krásně vyčistí a zdá se mi pak hezčí :))

      Vymazat
  6. Tieto masky od Freemana sú super, vyskúšala som už avokádovú, uhorkovú, jahodovo-čokoládovú, tiež citrónovú s mätou :) super recenzia
    pozývam ťa na môj blog, na ktorom je práve nová recenzia kozmetiky Catrice vs. Essence
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tuto jsem zrovna nezkoušela, ale tu šmloulí jsem už stihla celou spotřebovat a byla super. Naopak ta jahodová mi taky moc vyhovovala, nepálila mě a účinky měla ještě lepší než ta antistresová. Tak uvažuji o plném balení :)

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u šmoulí se už blížím na dno a to se mi jen tak nestává, jak mám tunu kosmetiky, tak to střídám :)) ale šmoulí u mě fakt boduje :))

      Vymazat
  8. Tahle vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto masky vůbec neznám, avokádová nevypadá špatně, ale zalíbila se mi ta šmoulí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vau tak toto vypadá naozaj skvelo :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ji mám doma, ale pořád jsem ji ještě nezkusila! xD už se do toho musím dát xD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)