Koupelnový relax a malá soutěž

Ahojky :)

Ani nevíte, jak jsem ráda, že je dneska pátek :)) Už se hrozně moc těším na víkend, na klid, pohodu a žádný spěch :) Hodně mi vadí, že se brzy stmívá, přijdu si pak bez energie a nejraději bych hned zalehla do pelechu a celý den spala. Povinnosti ale nepočkají, však to znáte. Abych dobila energii, tak si poslední dny dopřávám relaxační koupele s jednou tajnou přísadou, která mě hned povzbudí a únava je rázem pryč.

A o čem to vůbec píšu, se dočtete v článku. Také je tam připravené malé překvapení v podobě soutěže, tak snad budete mít radost :)



Tím skvělým pomocníkem do koupele jsem samozřejmě myslela pěnu :)) 

Pěna Monoï tiaré je od značky TIKI Tahiti a je vyrobena jak překvapivě, na Tahiti. Květy tiaré jsou symbolem Tahiti a jeho ostrovů a jsou považovány za symbol čistoty a krásy. Pěna je bez barviv, bez parabenů a obsahuje přírodní antioxidant - vitamín E. Obsahuje 0,5% Monoi z Tahiti a kombinuje hydratační vlastnosti kokosového oleje a jemnou vůní květů tiaré. Ph pěny do koupele se pohybuje v hodnotách blízkých ph pokožky, takže je vhodná pro všechny typy pokožky, speciálně pro suchou.

Přiznám se, že jsem se do pěny zamilovala a dávám si jí skoro při každé koupeli. Na vaně mám ještě další tři pěny (né, nejsem blázen do pěn), ale tuto poslední dobou používám nejčastěji. Voní hodně zvláštně, energicky. Trošku bych to přirovnala třeba k Alpě, ale nebojte, žádný alkoholový odér na vás nedýchne. Je to prostě taková hodně povzbuzující vůně, která vás zaručeně po dlouhém dni probudí a dodá vám energii. A přesně to je pro mě. Do tekoucí vody vždycky odliju jenom kousek a hned se pěna rozvoní po celé koupelně.

Pěna nevysušuje, pokožku mám jemně provoněnou a cítím se skvěle. Jestli si pamatujete, tak jsem kdysi psala o pěnách od značky Farmona (článek ZDE), které voní hodně sladce, ovocně. U těch jsem si vždycky skvěle odpočinula a připomněla léto. Tato pěna je také skvělá na relax, ale vždycky si dodá energii. Nevím, jak je to možné, asi tou povzbuzující vůní, ale je to opravdu příjemné :))

Cena pěny je asi trošku vyšší, než jste zvyklé, pohybuje se kolem 269 Kč, ale jelikož stačí odlít jenom kousek, vydrží dlouho. Používám ji často a stále ještě půlka zbývá. Obsahuje 250 ml.

Pěnu doporučuji a nemůžu k ní říct jediné špatné slovo. Možná jenom ta cena, ale radosti se musí dělat :) A byl by to i skvělý dárek k Vánocům, tak se mrkněte ZDE.





EDIT z 14.12 - soutěž ukončena, výherkyně je níže :)
A na závěr pro vás mám připravenou malou soutěž. Jedna z vás může vyhrát Mýdlo Kokos, které vyživuje pleť, hydratuje ji a zanechává sladkou kokosovou vůni. Je vhodné pro všechny typy pleti a pro citlivou a suchou zvlášť.

Podmínky soutěže jsou následující:
1) Být pravidelnou čtenářkou mého blogu přes GFC
2) Dát like eshopu Tahiti Tiare na Facebooku
3) Do komentářů mi napsat, jak relaxujete a dobíjíte energii vy. Jestli si také dáváte nějaké relaxační koupele apod. :)
4) a držet si palce :)

Soutěž trvá od pátku 5. 12. do neděle 14. 12. 20hod. Vítězku budu losovat přes random a vyhlásím ji zde a také na svém Facebooku, takže mi, prosím, nepište vaše emaily, je to zbytečné :) Děkuju!

Děkuji eshopu Tahiti-Tiare za poskytnutí pěny k recenzi a na dáreček pro vás do soutěže.

Držím palce a těším se na vaše komentáře :) A přeji hezký víkend :))

32 komentářů:

  1. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz
    Relaxační koupele si nedávám, ale relaxuji u sledování blogů, serialu a filmů.

    OdpovědětVymazat
  2. GFC: Veo
    FB: Veronika Červená
    cervena-veronika@seznam.cz
    Já si dělám rovnou relaxační dny. Většinou, když se vrátím na víkend domů, tak buď věnuji zbytek pátku povalování se s horkým nápojem (káva/čaj/čokoláda) na gauči a k tomu nové díly seriálů, které nestíhám sledovat během týdne. K tomu případně ovoce, smoothies či čokoláda, teplá deka a svíčky. Vše pak završím horkou vanou s relaxační hudbou či mluvenou pohádkou :)

    OdpovědětVymazat
  3. gfc Magda Laleitr
    fb Magda Čevelová
    Já Monoi miluji, vlastním jejich olejičky a právě tyto jsou nejlepší na relaxaci, protože ta vůně je nenapodobitelná :).

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Bára V
    Fb: Barbora Vyroubalová
    Jako správný relax si nejradši užiju pořádnou horkou a voňavou koupel, nějakou tu masku a další zkrášlovadla apak se nejlíp zakutat do peřin a koukat na film nebo seriál..

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Caroline
    FB kajuš Zámečníková
    Já většinou relaxuji tak, že si napustím plnou vanu horké vody,přidám nějakou voňavou pěnu nebo olejíček a zapálím svíčky :) k tomu si dám nějakou voňavou masku na vlásky,obličej a relaxuji,dělám to tak většinou každou Sobotu a vždy se na tenhle den hrozně těším :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Kristýna
    FB Kristýna Macková
    Relaxuji na pěkné procházce v přírodě nebo ráda jen si tak lehnu, poslouchám muziku nebo si čtu knížku.
    krikym@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. gfc Kristýnka, fb Kristýna mencová, relaxuji pokaždé když přijdu z práce, doma je ticho, oproti místu kde pracuji :) lehnu si na pustim si nějaká videa :) koupele moc nepraktikuji, raději se sprchuji :)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsem teda jelen, tak v podmínkách soutěže uvádí, že se maily nemají psát a přitom je tu skoro každý napsal....
    Mno, tady tě sleduju jako Martina Burdová, fb martina burdová. nejradši relaxuju buď u knížky nebo u filmů a to si vybírám zrovna podle nálady.... :-D Někdy horor, romantické komedie, detektivky, do toho zapaluju aromalampu.... Mno a před koupelí upřednostňuju dlouhou horkou sprchu, jen kdyby ta teplá voda nebyla tak drahá, tak bych pod sprchou strávila i celý den :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to víš, lidi prostě nečtou :D a pak se hrozně diví :D
      já si právě dopřávám relax v pelechu :))) zalezla jsem hned jak sem přišla domu, dávám si vánočku a čajík :D a čučím na telku :))) a je mi skvěle :)

      Vymazat
  9. Já jsem taky ráda za pátek a těším se na to až se vyspím...to si říkám vždycky a pak jsem vzhůru od 6 rána :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo to mi povídej :))) já na zítra vypínám budík a pořádně se vyspím :))

      Vymazat
    2. Jdu se pochlubit,spala jsem do půl 10,jenže jsem usla až v půl 1 v noci...přes den válení a večer oznámení,že musím na záskok na noční...takže co na to říct? Plány na víkend nevyšly,ale musím říct,že upršená sobota vybízela k tomu válení pod peřinou,tak snad sis odpočinula ;)

      Vymazat
  10. Já bych si taky dala vanu a pak dlouhýý spánek
    Elizabeth Greenova
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. mě se nejlíp relaxuje s horkým čajem a dobrou knížkou zachumlaná v posteli v tomto ročním období

    OdpovědětVymazat
  12. V tomhle období relaxuji nejvíce v posteli :D Ať už u filmu nebo s knížkou, s něčím dobrým a něčím horkým, nejlépe čokoládou nebo čajem :) Ta pěna vypadá opravdu dobře a četla jsem, že mýdlo je určeno především pro suchou a citlivou pleť což zní taky dost dobře, já mám pocit, že se té suché pleti nikdy nezbavím...zvlášť když si dám make-up a na některých místech se ještě zvýrazní šupinky -_- Musím najít konečně něco, co mi na ní pomůže...nemáš náhodou nějaký tip, co zabírá na suchou pleť? Nejlépe něco, co se dá sehnat v drogerii :)
    GFC: Whatever
    FB: Žaneta Kovářová

    OdpovědětVymazat
  13. Môj navečší relax je spánok :) potom pokračuje čajík, môj kocúrik a nejaký fajn film :)
    FB Andi D Voilá
    GFC Denisa Slobodová

    OdpovědětVymazat
  14. gfc i fb-Jana Svobodová
    Také ráda relaxuji spolu s nějákými voňavými produkty do vany (pěny,balistiky,olejíčky..),nebo si pak ráda jen tak lehnu do postele,zapálím si svíčky (hlavně v tomto období),pustím si svou oblíbenou hudbu,udělám si dobrou kávu a jen tak odpočívám.:)

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Saki
    FB: Tereza Saki
    Mail: terezasaki zavináč seznam.cz
    Relaxuji ponejvíc s knížkou ve vaně plné horké vody a aromatického oleje.

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Klara Zakova
    FB: Klára Žáková
    klara.zakova1@seznam.cz
    Tak toto je plán na můj extra relaxační den: vstávat ve 12, celý den koukat na filmy/číst si, popíjet dobrý čaj/kafe, mlsat něco dobrého...večer si napustit plnou vanu horké vody s horou pěny a soli do koupele. A potom zalézt do postele, číst si a jít brzo spát...Tak tohle je můj vysněný program na některý z volných dnů..zatím se mi ho moc nedaří uskutečnit, ale snad teď o Vánocích bych to mohla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  17. Vše splňuji :-) Relaxuji tak, že si napustím vanu plnou horké vody a buď do ní nakapu pár kapiček vonného olejíčku, nebo použiji věcičky do Lushe.

    OdpovědětVymazat
  18. kokos, kokos, kokos! :D (ehm, prostě má oblíbená vůně no :D)
    já bych si kolikrát moc ráda napustila vanu až po okraj a ponořila se do nějaké voňavé pěny, ale bohužel, doma vanu nemáme :( takže já relaxuji tak, že si zapálím voňavou svíčku a pustím si třeba oblíbený seriál :) a nebo teď před Vánoci nějaký vánoční film.. :)
    sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  19. GFC: Elysia
    FB: Colourful Elysia
    elie.krios@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. GFC a FB : Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com
    Energiu najradšej dobíjam kúpeľou so zapnutou hudbou.

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji tě jako Klára Odehnalová.
    Pro mě je úplně tou nejlepší relaxací sednout si do horké vany ke knížce:)

    OdpovědětVymazat
  22. Dokáži relaxovat mnoha způsoby, vždy si vyberu ten, na který mám zrovna náladu - nejlepší relax je pro mě být zalezlá v posteli s pěkným filmem nebo horká bylinková koupel s knížkou. Ráda také relaxuji jen koukáním z okna a počítáním aut nebo přemýšlením, na co asi procházející lidé myslí :-)
    Sleduji přes GFC pod jménem Klára Komrsová a stránku na FB pod stejným jménem :-)

    OdpovědětVymazat
  23. GFC a FB: Vaness Ka
    Relaxuji a dobíjím si energii horkou vanou:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Fb i GFC: Veronika Tomášková
    Já si vždy napustím horkou vanu se spoustou vody apěny a jsem tam třeba hodinu. Pak jen lehnu do postele a spím. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Na gfc jako Simona Cahlová ale sleduji te uz dloooouho i bez gfc ;-) obcas si zajdu na masaz, zrovna dnes me ceka :-) a koupele doma vonave taky poradam, to by bez relaxu proste neslo... Drzim si palce :-) �;-)

    OdpovědětVymazat
  26. gfc tentpo účet
    nikola Benková fb
    ja oddychujem pri seriáloch a videohrách a niekedy si spravím kúpel doma :)

    OdpovědětVymazat
  27. pravidlá splnené :) sledujem pod týmto menom :)
    Dokonalý relax je pre mňa spanie, alebo sprchovanie :) najviac však zbožňujem korčuľovanie, pretože ma upokojuje :D

    OdpovědětVymazat
  28. splněné :) sleduji jako Teri Vopatová. Pro mě je relax napustit si vodu s mořskou solí a pěnou:)

    OdpovědětVymazat
  29. like som dala
    sledujem už dlho
    oddychujem s rodinou pri tv , alebo v horucej kupeli,

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)