"Nedělní lakování" - prožijte Vánoce s Freidou

Krásnou neděli všem :)

Dneska je druhá adventní neděle a to si žádá nějaký tématický lak :)) Kolekce laků Collection Exclusive Pure Reds od Loreal vám určitě nemohla uniknout, protože se teď hemží skoro všude. V kolekci najdete čtyři rtěnky v nádherných červených odstínech a k tomu ještě nádhernější laky na nehty :)

Tento odstín jsem vám musela ukázat co nejdříve, protože se bude perfektně hodit na Vánoce a u stromečku s tím žádnou ostudu neuděláte :)) Tak se pojďte podívat, jak překrásný tento odstín je :) 


Jak jsem psala v úvodu, laky jsou v kolekci čtyři, já mám odstín s názvem Freida. 

Freida v lahvičce ukrývá naprosto božskou barvu. Je to tmavě červená, která obsahuje zlatavo-červený shimmer, který laku dodá to pravé kouzlo. Hned z obyčejné červené udělá luxusní odstín, který zaručeně přitáhne pozornost :)

Lak se díky dobře zastřiženému štětečku lakoval velmi dobře a oblouček tak vykreslíte snadno. U červených odstínů je dobré si na lakování dávat záležet. Červená na sebe hned upoutá pozornost, tak by nebylo hezké mít lak na kůžičce. S tímto lakem to ale nehrozí, lakuje se skoro sám :)

Lakovala jsem dvě slaboučké vrstvy, které stačily k plnému krytí. Zachlé byly poměrně rychle, ale trvalo to o něco déle, než jsem zvyklá. Opět si u červených odstínů dejte pozor, aby byl lak dobře zaschlý, protože ani rýhy nebo odlouplé kousky nevypadají hezky. Freida mi dělala společnost 6 dní, pak jsem odlakovávala, měla jsem pouze ošoupané špičky (upozorňuji ale, že mám tvrdé nehty, na kterých laky drží poměrně dobře).

Asi víte, že miluju červenou, protože se tyto odstíny u mě objevují celkem často. Freida si mě neskutečně získala a proto jsem musela lakovat po několika dnech znovu. A to se u mě moc často nestává, protože v lakové frontě čeká další zástup fešáků na vyzkoušení. Je to prostě božský odstín, co víc k tomu napsat :))

Tyto laky stojí 99,90 Kč a obsahují pouze 5 ml. Lakovala jsem ho už 2x a docela ubylo. Za ten obsah je to docela vysoká cena, ale za tu nádheru to opravdu stojí, to mi věřte. Navíc se dá v akci ulovit za cca 60 Kč :)

Pokud nevíte, jaký lak by byl na Vánoce ten pravý a nevadí vám laky z drogerie, na Freidu se určitě podívejte :)

JAK SE VÁM FREIDA LÍBÍ? MÁTE NĚJAKÝ LAK Z TÉTO ŘADY?













24 komentářů:

  1. Vypadá nádherně! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Z této řady nemám žádný lak, na nehtech vypadá luxusně :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten vypadá vážně božsky! *-*
    Zvu tě na mojí GIVEAWAY. :)
    Smiling-Emily

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu krásný, vánočně červený odstín, tvým nehtům fakt sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná vánoční barvička :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný adventní čas přeje http://slavinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. překrásný lak dostala jsem podobnou barvičku ale tahle je hezčí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)