Magický odlakovač od Bourjois

Ahoj všem :))

Je mi to už trapné, ale opět tu máme recenzi na něco růžového. Růžová opravdu není moje oblíbená barva a za poslední dobu se to tu růžovými produkty jenom hemží :) Barva - nebarva, důležitý je obsah, takže se rovnou vrhneme na recenzi.

O co se jedná, nemusí být podle obrázku až tak zřejmé, ovšem po přečtění etikety je to jasné. Dnešní recenze bude na odlakovač, který slibuje snadné a hlavně velmi rychlé odlakovávání. Protože laky někdy střídám jako ponožky, do zkoušení odlakovače jsem se vrhla po hlavě :))

Jak u mě odlakovač od Bourjois obstál, se dozvíte v článku :)


Také jsem natočila krátké video, kde uvidíte odlakovač přímo v akci :)


Oficiální popis

Začnu balením, které se mi líbí. Velikost je tak akorát, takže i na cestování by odlakovač byl ideální. Navíc je dost bytelný a šroubovací víčko drží dobře, takže nehrozí nějaká nehoda. Co se týče popisků, tak pokud neumíte anglicky nebo francouzsky, tak si moc nepočtete. Na druhou stranu, k odlakovači zase tolik popisků není třeba.

Odlakovač se o těch klasických trošku liší. Obsahuje totiž molitan, napuštěný odlakovačem. Uprostřed je dírka, do které jednoduše strčíte prst, pootočíte a je odlakováno. Zní to snadně, že? Snadné to i je, přesto se mi pár věcí nelíbí.

Systém odlakování je vymyšlený skvěle, chtělo by to ale pár změn. Lahvička by klidně mohla být menší, protože se stejně odlakovač drží až dole, prsty tak pořádně musíte strčit až na dno (zní to blbě, ale snad mě chápete). Mám krátké prsty a tak jsem trošku zápasila s malíčkem a palcem. Jak celý prst namáčíte v lahvičce, tak může hrozit, že vás budou pálit záděry, pokud tedy nějaký máte (je to pěkně hnusný zlozvyk, takže šup odnaučit).

Odlakovávání u klasických laků ale probíhalo naprosto v pořádku. Opravdu během chviličky bylo odlakováno. Bohužel glitrové nebo pískové bych s tímto odlakovačem neodlakovala. Resp. asi ano, ale nezkoušela jsem to. Hrozilo totiž potrhání molitanu a to jsem nechtěla. Po čase se ale stejně molitan začne potrhávat, tak je potřeba s tím počítat.

Co mi ale nejvíc vadí a stále se přes to nemůžu přenést, je pocit, který následuje po odlakovávání. Mám pocit hrozně suchých kůžiček, pnou mě a je mi to opravdu hodně nepříjemné. Vždycky tedy hned po odlakování jdu ruce pořádně umýt. Je to sice maličkost, ale vadí mi to. Odlakovač ale nehty nevysušuje a po umytí už pocit pnutí nemám a vše je v pořádku. Pro mě je to tedy největší nevýhoda a nepříjemnost.

Důležitá je ale funkce odlakování a to u klasických laků splňuje na jedničku. Odlakovač používám už dlouho a pořád odlakovává dobře. Poradí si jak s tmavými, tak světlými laky. Zatím se mi ani nestalo, že bych při odlakovávání světlého laku po tmavém měla na nehtu nějaké stopy po bývalém odstínu. 

Ještě se rychle vyjádřím k vůni. Bourjois slibuje příjemnou vůni, kterou až tak necítím. Není to ale takový nepříjemný odér, který je u běžných odlakovačů a to je rozhodně fajn :)

Tento odlakovač mohu s klidným svědomím doporučit, pokud používáte spíše klasické laky. Pokud ale často nosíte glitrové nebo pískové laky, toto asi nebude vhodná volba. Pokud ale cestujete někam na dlouhou dobu a chcete lakovat, Bourjois vám bude dělat skvělého pomocníka. Nemusíte se bát, že se něco vylije a odlakujete rychle a snadno :)

Odlakovač stojí kolem 200 - 300 Kč a obsahuje 75ml. Jestli je to hodně nebo málo vám tentokrát nepovím. Pokud bych nebyla takový blázen do laků a lakovala bych jenom občas, tak bych ho klidně koupila. Věděla bych, že mi vydrží dlouho a bude mi stačit. Ovšem jakožto milovnice glitrových a hlavně pískových laků by se mi tento odlakovač nevyplatil.


 JAK SE VÁM TENTO ODLAKOVAČ LÍBÍ? MÁTE S NÍM ZKUŠENOST? LÁKÁ VÁS NEBO PREFERUJETE SPÍŠ KLASICKÉ ODLAKOVAČE?





24 komentářů:

  1. Tak tenhle druh odlakovače jsem ještě neviděla, ale vypadá super! ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Odlakovač na tenhle způsob jsem zkoušela tak před 8 lety. Netuším, co to bylo za značku, ale kelímek byl poloviční, tím pádem to bohatě stačilo na nehet a nemusely se tam strkat celé prsty. Musím říct, že byl celkem fajn, ale víckrát už jsem si jej nekoupila a ani už nevím proč :) Každopádně si myslím, že 200-300 za odlakovač je opravdu hodně. V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cena je poměrně vysoká, ale odlakovač vydrží dlouho :) a taky nehrozí nešikovné vylití celé lahvičky :D na to jsem expert :D

      Vymazat
  3. Líbí se mi video přímo z akce :). Já používám taky ráda glitrové, jsem spíše na ty klasické odlakovače
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musela jsem ho ukázat v akci :D sice to nevypadá vábně, ale alespoň je vidět, jak odlakovává :)

      Vymazat
  4. Vypadá super, odlakovávání musí být hračka :) Já jsem oblibila odlakovač od Dermacolu a zatím ho nehodlám vyměnit :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na něj slyším hodně chválu, ale občas i negativa ..tak pořád nevím, jestli ho vyzkoušet nebo ne :))

      Vymazat
  5. I když vteřinka to nebyla, tak se mě zaujal, ale za tu cenu mi přijde výhodnější si trošku pohrát s klasickým odlakovačem :) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  6. Klidně více růžových věcí! :D Vypadá dobře, ráda bych ho zkusila, ale přeci vždy u mě zvítězí levný obyč. odlakovač:). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já také používám obyč Isanu, ale občas ráda udělám změnu :))

      Vymazat
  7. já mám tenhle typ odlakovače od Essence už asi tak rok, pořád odlakuje perfektně, nepouští barvu nebo tak (ale teda glitry v něm nedělám), molitan drží, nevysušuje a hlavně do něj nemusím strkat celý prst - on je sice taky velký, ale prostě ho před použitím protřepu, aby se nacucal po celé délce a strkám tam fakt jen ten nehet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je velká výhoda, že tam není třeba strkat celý prst ... mě opravdu pak hrozně pnou bříška :( brrrr ...tak nepříjemný to je :(

      Vymazat
  8. Vypadá zajímavě, ale momentálně mi nejvíc vyhovuje odlakovač od Dermacolu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle druh odlakovače jsem už jednou viděla. Připadá mi to hodně efektivní a hlavně rychlé. I podle videa to šlo vidět, že to netrvá dlouho a asi odlakovává dobře. Já sice celkem často nosím třpytky, takže to by asi nebylo nic pro mě. Ale myslím, že jsi mi dala skvělý tip pro sestru k svátku - ta si lakuje jen jednobarevné nehty a takového pomocníka by uvítala.

    Takže za mě super inspirující článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že jsem inspirovala :))
      akorát pro nás milovnice glitrových laků to není to pravé ořechové :))

      Vymazat
  10. Líbí se mi balení, ale způsob toho odlakovávání by mě asi trochu štval:D
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  11. Obecně nejsem příznivcem těchto odlakovačů, zdá se mi to jako zbytečná vymoženost z toho důvodu, že mi klasické odlakování přijde mnohem pohodlnější :-) Nehledě na to, že bych se bála, že ten odlakovač zbytečně vysuší i ten prst nad nehtem, jestli je to pochopitelné :-D takže za mě ne.. ale to video je super nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj vím, jak to myslíš a máš pravdu ... proto mi i dost vadí, že mě pak pne kůžička, je mi hrozně nepříjemné :(

      Vymazat
  12. Přiznám se, že tyhle houbičkové laky jsem milovala jako malá, nyní se ale už dávám přednost těm klasickým. Navíc cena mi přijde docela dost, ale nemám porovnání s ostatními express odlakovači jako například s tím od Dermacol. bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten jsem taky ještě nezkoušela, já jsem věrná Isaně :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)