Nová řasenka Outrageous Curl od Sephory

Ahojky :)

Před nedávnem jsem byla na rychlém shoppingu v Sephoře a protože jsem tam utratila nějaký ten peníz, k nákupu jsem dostala miniaturku nové řasenky Outrageous Curl.

Kartáček řasenky je inspirovaný kartáčem na vlasy a slibuje okamžitý a dramatický objem. To vše zní velmi slibně a tak jsem se hned pustila do zkoušení. Jak nová řasenka obstála a jaké dělá řasy, se dočtete v článku.



Na řasence je asi nejdůležitější kartáček a ten je u této řasenky velmi zvláštní. Je maličký, má 8 "zásobníku" na barvu a štětinky jsou velmi krátké. Z toho jsem byla nejprve celkem nervózní, ale nakonec se kartáček osvědčil. Díky kraťoučkým štětinám se krásně dostanete až ke kořínkům řas a řasy perfektně natočíte.

Bohužel pro mě je řasenka hodně mokrá a to mým řasám nesvědčí. Snažila jsem se tedy barvu co nejvíce otřít, aby zbytečně neslepovala řasy. I tak se mi ale podařilo řasy trošku slepit. Pomocí hřebínku jsem řasy ale rozčesala a bylo to perfektní. Řasenka opravdu skvěle natočí a dodá objem. To, co slibuje, plní a to se mi líbí. Navíc opravdu vytvoří dramatičtější look a to není k zahození.

Řasenka celý den držela perfektně, večer byly řasy natočené stejně jako ráno. Nikde se neobtiskávala, nedělala žmolky a neopadávala. Odlíčit šla bez problému. Není voděodolná a na vodu je celkem citlivá, tak si na to dávejte pozor. To ale řasenka neslibuje, takže jí to nemohu zazlívat.

Na fotkách níže vidíte řasenku v akci. Myslím, že dělá celkem hezké řasy, ale opravdu jsem musela pomocí kartáčku řasy pročesat. Je to ale mokrou náplní. Až trošku vyschne, bude perfektní. Kartáček se nakonec osvědčil dobře a to jsem se ho opravdu obávala.

Řasenka v plné velikosti stojí 460 Kč, ale Sephora má celkem často akce a dá se proto sehnat od 370 Kč a to není špatné. Pokud vám nevadí mokřejší náplně a nezvyklé kartáčky, určitě tuto řasenku zkuste.

JAK SE VÁM ŘASENKA LÍBÍ? ZKOUŠELY JSTE JI? PŘEMÝŠLÍTE O NÁKUPU?

zdroj obrázku





Řasenka v akci :)




19 komentářů:

  1. Došla jsem v průběhu testování k podobným závěrům jako ty (více v recenzi příští týden) a vypadá to, že se možná nechám nalákat na plné balení :-)) No, uvidíme, dát tomu ještě týden...
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. no, vypadá, že nabírá fakt hodně barvy, podle detialní fotky kartáčku... efekt je pěkný, ale za ty peníze mi nepřijde až tak extra. ale má hezký obal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj nabírá hodně, poprvé jsem se toho docela lekla, ale nebylo to tak špatné, jak jsem čekala :)

      Vymazat
  3. Velmi si mě nalákala na řasenku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Rasy udela pekne, ale nelibi se mi kartacek
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten je zvláštní, ale úplně nejhorší není :)) bála jsem se toho víc :))

      Vymazat
  5. Ten kartacek vypada opravdu zajimave, ale rasy dela pekne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj byla jsem překvapená, jaké hezké řasy řasenka vykouzlila :)

      Vymazat
  6. Líbí se mi obal řasenky :). Podle toho kartáčku bych si řasenku určitě nevybrala, protože mě nezaujal, ale na řasách se mi líbí. Často ty kartáčky umí fakt překvapit
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej, vidět ten kartáček, tak si tu řasenku jen tak nekoupím :D

      Vymazat
  7. Tyjo, udělala ti suprový řasy!! To za to stojí, že sis musela ještě dopomoct:) Ale tento kartáček teda vypadá na první pohled trochu hrůzostrašně :D, no já jak jsem psala mám tyto miniaturky 2, takže jsem zvědavá. Nicméně s věcma od Sephory mám dobrý zkušenosti, tak snad to bude stejné i u řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, to jsou řady! Ale já mám své řasy docela dlouhé, takže s tím moc velký problém nemám a na řasenku nemám až tak velké nároky ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  9. S takovým kartackem bych si zprvu nevěděla vůbec rady:D

    OdpovědětVymazat
  10. Řasenka fajn, ale ten kartáč je fakt příšernost. A pak taky to, že mi z ní tekly oči. Nevím, jestli to bylo teplem a větším pocením. Na druhou stranu nepomohly ani zvlhčovače vzduchu, které máme v práci a které mi od toho celkově pomáhají. Takže za mě tam ta kvalita asi úplně není. Ale je to jen můj názor.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)