Spotřebováno VIII.

Ahojky :)

Přiznávám, že jsem úplně zapomněla na články o spotřebovaných produktech. Spotřebované produkty schovávám pod stůl do krabiček, ale tentokrát jsem na ně trošku pozapomněla. Proto jsem nelenila a hned jsem se pustila do focení a psaní článku. Alespoň je zase místo na další spotřebováno. A musím se pochlubit, že už konečně začínám spotřebovávat více, takže ty nasyslené věci hezky ubývají :))

Jak mi tyto produkty sedly a který vám mohu doporučit, se dočtete v článku :)




Sprchový gel Balea
Sprcháče od Balei mám ráda a zatím jsem vždy vybrala i příjemné vůně. Tento byl s mangem, takže slaďoučká příjemná vůně. Sice to není nic extra na hydrataci, tu ale naštěstí tolik nepotřebuju, proto mi tyto sprchové gely bohatě stačí.
DOPORUČUJI

Šampon Panthenol
Jako k tabletkám, tak i k šamponu od Panthenolu se ráda vracím. Pokud vidím, že mi začínají více padat vlasy, skočím do lékárny pro tento šampon a mám klid. Recenzi už jsem psala ZDE.
DOPORUČUJI 

Šampon Essence Ultime od Schwarzkopf
Bohužel tento šampon mi absolutně nesedl. Mastily se mi po něm vlasy jak blázen, pokožka mě tak šíleně svěděla, že jsem málem zešílela. Šampon jsem dopotřebovala na mytí koše, na nic lepšího jsem bohužel neměla využití (alespoň koš pak hezky voněl:D). Recenze ZDE.
NEDOPORUČUJI 

Kondicionér Miracle Moist od Aussie
Značku Aussie mám také velmi ráda a zatím mi všechny produkty, které jsem zkoušela sedly. Tento kondicionér byl skvělý, měla jsem po něm krásně hebké vlasy, šly dobře rozčesat a byly úžasně provoněné. Až dopotřebuji své zásoby tak se k Aussie určitě zase vrátím.
DOPORUČUJI



Bílý lak od Gabrielly Salvete v odstínu 148
Nejlepší bílý lak, který v drogerce najdete. Je to opravdu bílá, takže žádný mléčný odstín. Ve dvou vrstvách docílíte perfektního krytí a to je nejdůležitější. Takže pokud hledáte čistě bílý lak, určitě není co řešit. Na francouzskou manikúru nebo na nějaké zdobení se taky hodí skvěle.
DOPORUČUJI

Primer na oční stíny ELF
Už jsem o něm psala v této recenzi, proto se nebudu zbytečně opakovat. Je prostě skvělý, za pár korun mi udělá naprosto dokonalou službu. Stíny mi na oku pak drží opravdu celý den.
DOPORUČUJI  

Dvoufázovýodličovač Sephora
O něm už jsem také psala recenzi a opět budu chválit. Je to jeden z nejlepších odličovačů, který jsem zkoušela. Odličuje všechno bez problémů, navíc nepálí v očích a odlíčí fakt důkladně. Už mám v zásobě další balení. Jenom to chce vychytat nějakou akci, pak ho lze koupit za krásných 100Kč.
DOPORUČUJI 

Micelární voda Loreal
Mně bohužel tato slavná micelárka nesedla. Udělaly se mi po ní pupínky, bohužel. Vracela jsem se k ní několikrát a vždycky ten stejný problém. Dopotřebovala ji za mě mamka a ta byla moc spokojená :) Já ale NEDOPORUČUJI


A protože víte, že Panthenol je můj veliký zachránce, ani ten tedy ve spotřebovaných produktech nesmí chybět. Dávejte si ale pozor, jaký kupujete, protože se prodává ve více variantách. Osobně se mi zdá ten od Dr. Müller lepší, ale cenově vychází oba stejně.
Článek s recenzí jsem už psala ZDE a JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI

MÁTE S NĚKTERÝMI PRODUKTY ZKUŠENOST? JAK SEDLY VÁM? :) 

35 komentářů:

  1. No pěkná spotřebička :) Musím doma mrknout, jaký Panthenol to vlastně zobu, myslím, že ten od Müllera, ale jistá si teď teda nejsem :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Asi vyzkouším ty tabletky Panthenol, zaujalo mě v článku, jak Ti pomohly :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jen micelárku a ta mi naopak vyhovovala. O Panthenolu přemýšlím už delší dobu, přemýšlím, že si ho pořídím, snad by mohl pomoct:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Fúha. Tak ty si toho riadne spotrebovala :D. Asi si zbehnem kúpiť ten sprchovací gél Balea. Už dlhšie som ho chcela vyskúšať :).
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  5. Výrobky od PANTHENOL nepoznám, ale vďaka za radu :) Zároveň ťa pozývam na môj blog: everydaywithlola.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já za sebe micelárku od L´Oreálu také doporučit nemůžu, cítila jsem z ní plíseň a odličovala průměrně.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem už četla mnohokrát, že je z ní cítit plíseň a to se mi naštěstí nestalo, ale nevyhovovala mi ..mamce naopak ano :)

      Vymazat
  7. Elfí bazi taky dodělávám,ale mám v zásobě další 2 balení,pro mě je tato naprosto top a jediná co na mě funguje. Panthenol mám,ale nezobu,nejsem spořádáný zobač prášků :( Co jsem spotřebovala já ,je hromada šamponů,dodělávám i kondicionery,kterých tady mám hromady,musím to spotřebovat,jinak nesmím kupovat nový :D Tohle jsem si dala jako ukol :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máme stejný úkol :) když jsem zjistila, kolik mám v zásobě sprcháčů, tak jsem se zhrozila:D

      Vymazat
  8. pěkné spotřebováno :) taky se snažím dost spotřebovávat . Já plánovala někdy vyzkoušet ten šampón co tobě nevyhovuje no tak uvidím ještě :-D
    taky se snažím dost spotřebovávat mám článek na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsem na něj i velkou chválu, tak asi vyhovuje jak komu :D

      Vymazat
  9. Od Aussie už dlouho chci něco zkusit, ale příjde mi to moc drahé... xD Ale asi do sebe přeci jen investuju x)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neváhej,mám kodicioner a masku a je to opravdu skvělý.

      Vymazat
    2. když se chytne nějaká slevička v DMku tak už je to fajn :))

      Vymazat
  10. Bázi od elfu mám taky moc ráda a jsem s ní spokojená, bohužel už mi dochází :( micelarka Loreal mi naopak velmi sedla.

    OdpovědětVymazat
  11. S tou micelárkou to je škoda... já jsem také spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s kosmetikou je to někdy těžké, 100 lidí 100 chutí :)))

      Vymazat
  12. Pekna spotreba :-) Zkusenost s nicim nemam ale premyslim, ze si koupim ty tabletky Panthenol :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Doporučila by jsi ten bílý lak na razítkování?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spíš ne, v nouzi byl fajn, ale nebyl tak pigmentovaný, jak bych chtěla .. určitě doporučím Essence, s ním jsem opravdu moc spokojená, nečekala jsem to :)

      Vymazat
  14. Tie tabletky od Pantenolu vyzerajú super :) asi si po nich skočím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, no já jsem osobně taky nadšená z bílé laku od Gabrilly, takovoé krytí a barvu jsem dlouho hledala.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj asi bych se měla víc snažit se svou spotřebou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto je ještě málo, konečně už spotřebovávám o něco více :))

      Vymazat
  17. Asi pred mesiacom som narazila na tvoj článok o Panthenole a odvtedy ho aj uživam. Mesiac je asi málo čo? :) Lebo zatiaľ nevidim zmenu. Snáď sa dostavi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj měsíc je určitě málo, minimálně dva, nejlépe tři nebo čtyři .. je to sice dlouhá doba, ale pravidelnost se vyplatí :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)