"Nedělní lakování" - zlato-černé lakování

Přeji krásný den všem!

Je tu neděle a mám tu pro vás rovnou dva laky a k tomu ještě jeden rychlý razítkovací nail-art. Poslední dobou jsem na lakování vůbec neměla čas, takže jsem klidně deset dní nosila ten stejný odstín. Ale už se mi po lakování začalo stýskat a hlavně se mi nahromadila pěkná řádka laků, které si zaslouží vaší pozornost. A krásné počasí už mi dovoluje fotit venku. Sice jsem si focení v lightboxu oblíbila, ale focení venku je mi sympatičtější :))

Dost už ale okecávání a pojďte se mrknout na mé zlato - černé tvoření :))





Už před nějakou dobou na mě čekal příjemný balíček od Oriflame, ve kterém se ukrývaly dva laky z řady Very Me Nail Graffiti. Zlatý v odstínu "Gold", který slouží jako podklad a černý lak v odstínu "Black"je efektový top coat a vytváří popraskaný efekt. Zlatou v kombinaci s černou miluju, proto jsem se na zkoušení moc těšila.

Tuto kombinaci jsem použila na firemní zábavu, protože jsem měla psaníčko a doplňky laděné do černo-zlaté. Ehm .. samozřejmě jsem přípravy nechala až na poslední chvíli, takže jsem nehty lakovala chvilku před odjezdem. Neměla jsem proto tolik času a doufala jsem, že s lakováním nebudou problémy. A vyplatilo se.

Zlatý odstín se lakoval naprosto dokonale a díky úzkému a rovně zastřiženému štětečku jsem během chvilky měla nalakováno. Dvě vrstvy postačily k dokonalému krytí a protože jsem pospíchala, byla jsem mile překvapená, že byly rychle zaschlé. Akorát svou neopatrností jsem si při oblékání kabátu udělala do laku rýhu.

Popraskaný efekt se mi ale nelíbí natolik, abych s ním měla ozdobené všechny nehty. Černý lak jsem proto nalakovala jenom na prsteníčky a bylo to parádní. Na těchto efektových lacích se mi líbí, že efekt se povede pokaždé trošku jinak. Také se mi líbilo, že černý lak zaschl matně a k té zlaté to pasovalo naprosto luxusně. Výsledný efekt se mi opravdu líbil a tuto kombinaci jsem od té doby lakovala už několikrát.

S výdrží jsem byla více než spokojená, protože mi pokaždé vydržela neskutečně dlouho. Poprvé jsem měla lak na nehtech skoro 12 dní. A to jsem ani nepoužila top coat, protože jsem opravdu pospíchala a na top coat už nezbýval čas. Tato fotka je focená 10. den po nalakování. Pouze jsem měla ošoupané špičky a také je tam vidět rýha, o které jsem psala výš.


Oriflame má v řadě Very Me Nail Graffiti i jiné varianty, tak pokud občas od Oriflame objednáváte, na laky se určitě mrkněte. Zlato - černá kombinace vypadá opravdu skvěle a rozhodně s ní nic nezkazíte :) Laky obsahují 8 ml a stojí cca 119 Kč. Já mohu jenom doporučit :) 

JAK SE VÁM ZLATO-ČERNÁ KOMBINACE LÍBÍ? A LÍBÍ SE VÁM NARAZÍTKOVANÉ KYTIČKY? :)

Krásný zbytek dne :)






A protože mi bylo líto zlato-černou kombinaci jen tak odlakovat, rozhodla jsem se ji trošku oživit pomocí razítek. Na zlatý podklad jsem narazítkovala černé kytičky. Na malíčku jsem si trošku pohrála s barvami a na fialový podklad jsem razítkovala kytičky bílé. Akorát jsem nepočkala, až razítka zaschnou a top coat mi zdobení rozmazal :(



Hurááá, konečně  už můžu fotit venku :))


Děkuji Oriflame za velmi milé překvapení :)

9 komentářů:

  1. Nehty vypadaji moc pekne, kombinaci cerne a zlate mam take moc rada :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Černo zlaté kytičky se mi moc líbí, ale ten popraskaný efekt ne. Nikdy jsem těmto lakům nepřišla na chuť.

    Radu - Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč, kytičky jsou super, ale ten praskací efekt se mi také nikdy moc nelíbil, bohužel.

      Vymazat
  3. Tato kombinace je moc pěkná! Víc se mi líbí kytičky než ten popraskaný efekt. Mám ale dotaz, jak razítkuješ? Máš nějaké tipy? Díky, bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada to dost dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak kombinace barev je skvělá, moc se ti nehty povedly! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké, ty kytičky jsou úžasné :3 Taky bych potřebovala nějaký kvalitní zlatý lak, tak se po tomhle možná kouknu, vypadá solidně :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)