BNA challenge #9 - Apríl!

Ahojky všem :))

První pondělí v měsíci sice ještě není, ale s ohledem na téma naší další BNA výzvy jsme rozhodly, že články vydáme právě dnes. Protože je apríl a chceme, aby byla trošku sranda, toto téma jsme pojaly aprílově :))

Určitě se nezapomeňte podívat na aprílové nehty k Hance, Lence a Victorii.

Aprílovou BNA výzvu ale neberte vážně, pokud však na fotkách trošku poznáváte svou manikúru, by bylo dobré se nad tím zamyslet a něco změnit :)))




Původně jsem v plánu měla připravit zapatlané kůžičky, protože to je asi nejčastější prohřešek, který u ostatních vidím. Přitom začištění trvá jenom chviličku a hned to vypadá mnohem lépe.

Pak se mi udělala nehezká záděra, tak jsem chtěla vyfotit tu. Občas totiž taky vídám fotky, kde se snad autorky záděrou chlubí nebo co. Věřte, že je lepší nevyfotit nic a počkat, až se kůžička zahojí.

Také mě napadlo vyfotit oloupaný lak, protože s tím si taky občas někdo hlavu neláme. No nápadů jsem měla opravdu hodně :)

Nakonec mi ale do karet nahrála taková menší nehoda při nedávném lakování. Kolem 15hod. jsem lakovala dva laky od Makeup Revolution a zapomněla jsem je přelakovat top coatem. Po 23hod jsem šla na kutě a ráno na mě čekalo velmi nepříjemné překvapení. Otlačeniny :( Určitě se to každé z nás už alespoň jednou stalo. Samozřejmě se to občas dá zachránit top coatem, který vyplní rýhy a nic není poznat. Pokud se manikúra opravit nepovede, je to opravdu nehezké a je lepší nehty raději odlakovat :))


JAK SE VÁM POJETÍ APRÍLOVÝCH NEHTŮ LÍBÍ? JAKÉ NEJČASTĚJŠÍ PROHŘEŠKY V MANIKÚŘE VÍDÁTE VY? 


31 komentářů:

  1. Jó, otlačeninky, ty znám ze svých lakovacích začátků :-D Upřímně, teď už si bez top-coatu nedovedu lakování představit, nejenom, že to ten barevný lak hezky a rychle vysuší a tím zabrání právě tomuto nešvaru,ale také dodá krásný lesk a prodlouží výdrž :) Holky, které chodí s takto otlačeným lakem, nechápu. To už je lepší nelakovat vůbec :) Super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak! ale jak občas koukám, tak to někomu nevadí a chodí s aprílovou mani běžně :DD

      Vymazat
  2. Můžu se zeptat, jaký je konkrétně odstín toho tmavě růžového laku?

    OdpovědětVymazat
  3. Občas se mi podaří dodnes, i s top coatem, hlavně když nevychytám množství laku a dám větší vrstvu. Občas to trochu spraví nějaký efektový top-coat, jinak to většinou musím zase odlakovat, no. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To ranní probuzení si pamatuji moc dobře. Večer perfektní manikúra a ráno vzorek peřiny :D To se opravdu modlím, aby si toho nikdo nevšiml a upaluji to odlakovat. Báječný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo přesně moje slova - taky jsem se modlila, aby si toho nikdo v práci nevšiml :D

      Vymazat
  5. Tak ty otlačeniky mám občas také :/ Ale nemůžu si pomoct, máš zase nádherné nehtíky!

    OdpovědětVymazat
  6. V pohodě, nemusíš vymýšlet nail art :D

    OdpovědětVymazat
  7. tohle bytostně nesnáším =D a víš co je horší? když máš i top a tohle se ti přes noc udělá =D To by ses střelila do hlavy =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. p.s. odkaz na Hanku a Victorii nefunguje ;) ono se to přes noc přejmenuje, protože je jinej měsíc ;) taky se mi to už stalo =D

      Vymazat
    2. to se mi naštěstí zase až tak často nestává, asi tak jednou za půl roku :DDD

      Vymazat
  8. To se mi stává docela často, je to děs :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Oba odstiny vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. zapomněla jsi na bublinky :-D
    Ale to by byla prča se snažit dělat vše proto, aby lak udělal bubliny :-D Třeba příště :-)

    Jinak škoda těch laků, i když jestli počítám správně, za nějakých 7 hodin už měli být správně suchý i bez topu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli chceš zaručené bubliny, pořiď si L'Oreálí světle šedý lak s vozkovým efektem z kolekce fifty shades. Jak se mi ještě nikdy bubliny neudělaly, tak tady jsem se nemusela snažit a Nikol (mademoiselle M) se to stalo taky.

      Vymazat
  11. mne to robil TC od Gabrielly Salvete aj ked som sla spat po milion hodinach od lakovania. nastastie uz ho nemam :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné :D Otlačený vzorek peřiny, ten už jsem dlouho neviděla, ale znám ho moc dobře! :D Ale jako po tolika hodinách schnutí už by měly být bytelné, ne? Každopádně to splnilo svůj aprílový účel ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem myslela, ale chyba :DD byla jsem pěkně naštvaná grrrr :D

      Vymazat
  13. Jo otlaky to nesnáším, někdy se mi to stane i s topcoatem i když už mám nalakováno třeba dvě hodiny a normálně funguju. Fakt nepochopím.
    Markéta

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)