Jarní Interbeauty Prague 2015, Palladium, Sephora, MAC ---> nákupy

Ahojky :))

Ani jarní veletrh Interbeuty Prague jsem si nemohla nechat ujít a můj plán byl jenom se kochat a koupit si jeden lak. Opět jsem totálně selhala a udělala jsem si velké radosti :))

Pokud vás zajímá jaký byl veletrh, co jsem si koupila, proč jsem se nechala zlákat davem a proč jsme utíkaly před revizorem, se dozvíte v dnešním článku :) 




Na veletrh jsme dorazily až kolem 10:30, protože autobusy z Mělníka už nemají konečnou v Holešovících, ale v Ládví, tak jsme se trošku zdržely. Naštěstí moc lidí zatím nebylo, tak se to dalo.

Na pokladnách jsme vyměnily vstupenky a před vstupem jsme si vyzvedly láčky od EBD. Já jsem vybrala naprosto božský odstín č. 20 a sestřenka Míša č. 2 (růžový). Ten odstín je naprosto dokonalý a už se třesu, abych ho nalakovala. Sice k němu nemám ten top coat, ale s výdrží nemám problém, tak uvidíme :))



Ehm ... můj plán, že si koupím jenom jeden lak se rozpadl když jsem uviděla laky Golden Rose. Už jsem na ně měla zálusk dříve, ale přes internet to není takové, jako když si laky prohlédnete na vlastní oči :) Odešla jsem se sedmi laky, které vůbec, ale vůbec nepotřebuji. Útrata 400 Kč.




Míša měla zálusk na malýho výživového Opičáka, tak jsem si taky jeden vzala, protože ten můj už je chudák na dně. Stál 55 Kč.



Hodně mě zaujal stánek Havlíkova apotéka a to víte, jak je něco nového, neokoukaného, tak to musím mít. Zaujal mě šampon a bylinné vlasové tonikum, tak se na zkoušení už moc těším :) Také jsem dostala na vyzkoušení nějaké vzorečky :)
Útrata 200 Kč.



A posledním nákupem z veletrhu bylo trojbalení kartáčků Curaprox. Stálo 198 Kč a na výběr měli opravdu spoustu variant, třeba pro zamilované nebo krásné jarní motivy :)) Nevěděla jsem, že i z kartáčku na zuby může mít člověk radost :)) Pasta byla dáreček.



Pak už jsme veletrh jenom procházely a protože je to už náš několikátý, nějak extra jsme se nezdržovaly a vyrazily na další tah. Chtěly jsme jít na pouť, ale bylo tam šíleně moc lidí a na Míšu už šel hlad, tak jsme vyrazily směr Palladium.



Nejdříve jsme si skákly na oběd a pak do Sephory. Původně jsem se zapřísáhla, že do Sephory nepůjdu, protože nebudu jako ovce a Urban Decay si prostě nekoupím. Sice značku UD miluju, ale jak se na mě valí ze všech stran, začínám šílet.

No .. ten stojan mě totálně okouzlil, milá paní prodavačka mi skvěle poradila (i když už jsem přesně věděla, pro co jdu) a bylo vyřešeno :D Nakonec jsem ale odešla jenom s paletkou Naked Basic, protože makeup v odstínu č. 2 byl vyprodán. Paní prodavačka mi ale odlila kousíček vzorečku, abych makeup vyzkoušela a byla si opravdu jistá. Zaujal mě ještě pudr De-Slick Mattifying Powder, ale taky byl fuč, tak mám alespoň vybráno na příště :))

U pokladny jsem ještě ulovila bázi od Benefitu, o které slýchám chválu, ale i negativa, tak jsem si řekla, že ji musím vyzkoušet sama. Využila jsem 20% slevu, takže nákup byl asi za 850 Kč.




Hm ... už jsem byla rozhodnutá, že nic dalšího nutně nepotřebuji a uviděla jsem MAC. Šla jsem tam s tím, že půjdu omrknout odstíny, protože ten co mám, je o něco tmavší. Opět se mě ujala velmi šikovná a milá slečna, takže jsme odstín perfektně vybraly a já odcházela spokojená. Pudr stál 830 Kč.



Nakonec jsme si daly rychlé osvěžení, zhodnotily jsme nákupy a vyrazily jsme směr Letňany. Nebojte, tam na nás čekal můj osobní řidič přítel, další nákupy už se nekonaly :D



V Letňanech jsme si daly sprint před revizorem, protože nám jízdenka o dvě minuly vypršela. No věřte, že jsme byly velmi nenápadné, když jsme běžely s narvanýma taškama a s totálním výtlemem :D

Bohužel zběsilé nákupy a rychlé sprinty nepřežila taška. Udělaly jsme pár kroků z metra a bum. Jo, chudák Míša, ale já jsem se musela smát :D



Doma jsme opět vysypaly tašky a kochaly se :))




Celkové zhodnocení - peněženka zaplakala, ale zase mám na půl roku klid a radost :)) Opět to byl skvělý den, počasí také vyšlo skvěle a už teď se těšíme na podzimní veletrhy :))

BYLY JSTE NA INTERBEUTY? JAKÉ JSOU VAŠE ÚLOVKY?

16 komentářů:

  1. Také jsem byla a byla jsem z toho nadšená. Máme stejný vkus, já si také u vchodu vybrala č. 20. A pak uvnitrř nedopatřením znova. Zjistila jsem to až doma, že mám dva stejné odstíny :/ No hold se mi hodně líbil. Lak Golden Rose nemám žádný, ale koukám, že jsou asi dobré, když sis jich pořídila tolik. Já si koupila svůj historický první od O.P.I. a od China Glaze. U Havlíka jsem se zastavila taky a koupila plné balení šampónu, masky i zázraku. Miluju jejich produkty ♥ Škoda, že jsme se nepotkaly. No do Palladia jsem se nedostala, byl už moc provoz, tak jsem navštívila alespoň Pankrác, kde jsem byla unesena z Porsche a poprvé jsem navštívila Sephoru a zkusila dva výrobky. Každopádně jsem si to také moc užila.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek a opravdu bohaté nákupy :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mně zaujal Tvůj plán se jen kochat a pořídit si jeden lak:-) Jak tak koukám, tak se to nějak zvrtlo, ale litovat určitě nemusíš, přinesla sis krásné krásné nákupy:-)
    Ty laky Golden Rose vypadají nádherně:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Proč troškařit :D pěkný článek. Až budu mít cestu do Prahy, mám v plánu si od UD pořídit fixační sprej, zajímá mě i ten pudr, o kterém píšeš, že byl vyprodaný a samozřejmě Naked paletky. Takže až budu mít tu cestu a rozbiju prasátko, tak..:)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  5. No, pěkné nákupy :) Nejvíc bych brala ale kosmetiku z Palladia :33 :D Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  6. Díky tobě jsem na Interbeauty byla taky, takže ještě jednou díky za výhru :) Vzala jsem s sebou přítele, takže hned u vchodu jsem se radovala ze dvou laků zdarma, když mi laskavě přenechal i svůj kupónek :D Myslela jsem si, že toho pořídím míň, ale taky to moc nešlo :) Mám dva laky China Glaze, pár dalších plastových gumiček, tvářenky a pudr od Jordany a tříminutovou masku od Havlíkovy apotéky. Ten stánek mě naprosto okouzlil. Skvělé produkty, milé slečny a zajímavý výklad. Samotná maska je super, ale teda spotřeba nehorázná, to 30 ml balení vydrží opravdu málo a vzhledem k ceně... Dostala jsem ale ještě nějaké vzorečky Zázraku a popravdě si ho koupím celý - zkusím ho místo nočního krému a doufám, že to s mýma pupínkama opravdu udělá zázraky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Á krásné nákupy! Miluji nakupovací články :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Já teda nejsem vyložený milovník UD ale chtěla bych se podívat na ten jejich sortiment, ale bojím se, že objevím něco co zase budu potřebovat a peněženka bude brečet. Veletrh komentovat nebudu, protože jsem se na něj zase nedostala a jsem ještě teď naštvaná :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůůů, já tam chci takýý...ještěže bydlím tak daleko :D :D :D No, ale tady myslím utrácím stejně, ne-li víc :D :D pěkné nákupy a těším se na fotky s novýma lakama :)

    OdpovědětVymazat
  10. http://beautynotes1.blogspot.cz/2015/04/nakupy-interbeauty-2015.html

    Moje úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  11. No teda peněženka hodně zaplakala :D Skvělé nákupy

    OdpovědětVymazat
  12. koukám, že jste taky pěkně řádily... mě ten víkend vyšel přes pět táců... já prostě jednou chcípnu hlady =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  13. Super nákupy a super článek. Škoda, že jsem s Tess dorazily pozdě a nepotkaly se, tak příště:)) Akorát jsem se chtěla zeptat..ten Nail Envy je pro tebe??? Aby sis neuškodila, je s calciem na měkké nehty, na vytvrzení. Mě ho Lenka zakázala, tak to s ní raději zkonzultuj, aby se ti po něm nezačaly nehty lámat:))

    OdpovědětVymazat
  14. Vy jste dvojka se setřenkou :-D
    Hezké nákupy,jo já taky nechtěla UD, ze stejného principu jako ty, jenže.... :-D Mám Basic dvojku.
    Veru CJ

    OdpovědětVymazat
  15. skvelé nákupy :) aj ja by som tam rada šla :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)