Spotřebováno X.

Ahojky :)

Nějak jsem se do toho spotřebovávání pustila a spotřebované produkty se mi hezky kupí :) Dokonce už mám i nafocené další dva díly :) Zjistila jsem ale, že mám otevřené třeba tři šampony, několik sprcháčů a o pleťové kosmetice ani nemluvím. Dala jsem si tedy zákaz mít otevřeno několik produktů zároveň a budu poctivě spotřebovávat a až pak načnu další balení :)) Tak snad mi to nadšení vydrží co nejdéle :)

Pojďte se mrknout na další spotřebované produkty a zjistit, jestli mi sedly nebo mi naopak vůbec nevyhovovaly :)



Odličovací tamponky u mě mizí docela rychle. To víte, odličování nezanedbávám a nehty lakuju celkem často :)
Lilibe z Rossmanna Aro z Makra bych si klidně koupila znovu. Iseree z Lidlu bohužel ne. Ty byly tak hrubé, na odličování naprosto nevhodné, a protože nejsou 100% bavlněné, na odlakovávání taky nic moc.

Iseree NEDOPORUČUJI.
Lilibe a Aro DOPORUČUJI



Samozřejmě nesmí chybět ale čistící pásky na nos :) Rival de Loop i ty od Balei byly fajn, nicméně se mi o trošku více osvědčily Nivea a Essence.



Panthenol je už také osvědčená klasika, kterou ve spotřebovánu vidíte často :)

Alpecin spotřeboval přítel, takže je to takový malý podvůdek, ale někoho by recenze možná mohla zajímat, tak pokud bude zájem, nějaký stručný článek sepíšu :))



Deodorant Rexona Maximum Protection
Už i já jsem podlehla tomuto deodorantu a musela jsem ho vyzkoušet. A udělala jsem dobře, protože je opravdu tak skvělý, jak se říká :) Pocení sice úplně nezabrání, ale hodně omezení a vím, že je na něj spolehnutí. Akorát jsem si všimla, že když to s ním přeženu a dám o trošku víc, tak nechává bílé fleky. A vůně mi také nesedla, nevím proč, ale cítím z toho šílenou chemii :D Funkci ale plní na jedničku, takže DOPORUČUJI.

Sprchový gel Playboy Play It Sexy
Sprcháče od Playboye mám ráda, protože sladce voní a to já můžu. Co se týče zbylých vlastností, tak je to klasický sprcháč, který dobře pění, vůbec nevysušuje a vždycky ho koupím znovu ráda :)) Tento voněl sladce, ale nebyla to žádná přehnaná slaďárna, takže na každodenní sprchování akorát :) DOPORUČUJI :)

Zdravotní koupel Tetesept
Sůl do koupele moc nemusím, když už tak raději pěnu, ale samozřejmě jsem ráda vyzkoušela. Toto byla vůně levandule a citronové trávy a řeknu vám, byla to opravdu síla. Pytlíček mi vystačil na 3x a vůně bylo opravdu hodně intenzivní a během chvilky se rozplynula po celé koupelně. Jednou jsem dokonce musela z koupelny doslova prchnout, protože mě z toho šíleně rozbolela hlava. Neumím si představit použít celý pytlíček na jednu koupel. Vůně to ale při rozumné míře byla příjemná, taková uvolňující a byl to skvělý relax. DOPORUČUJI.




Sprchový gel Anatomicals
Ten jsem objevila v nějakém Ladyboxu a vůbec nebyl špatný. Pěnil hezky, nevysušoval a voněl příjemně. Bohužel nejsem ochotna dávat zbytečně tolik peněž za sprchový gel, proto NEDOPORUČUJI.

Šampon Essence Ultime od Schwarzkopf
Ne, ne, ne a ne. Rozhodla jsem se mu dát ještě jednu šanci, protože první balení mi udělalo na vlasech pořádnou neplechu. Vlasy byly již druhý den po umytí mastné a vypadaly jak týden nemyté. Hrozně mě svědila pokožka a vlasy nebyly vůbec takové, jaké potřebuji. Bohužel při druhém balení to bylo úplně to stejné, takže za mě NEDOPORUČUJI.



Sprchový gel David Beckham
Pokud máte rády parfém Signature od Beckama, tak doporučuji mrknout po sadě, kde je i tento sprchový gel, protože ten byl opravdu parádní. Hezky pěnil, nevysušoval a naprosto božsky voněl. Přesně jako parfém, tj. sladší, těžší vůně, která má šmrnc. Vůni jsem pak cítila i po delší době po umytí :) DOPORUČUJI.

Šampon a kondicionér Densify Fructis
Vlasovou kosmetiku do Fructis mám celkem ráda a tato řada mi sedla skvěle. Šampon vlasy zbytečně nemastil, naopak jsem mohla mýt o den déle. Byly krásně jemné, hebké, takové svěží a hezčí. Napomohl tomu i balzám, který jsem si také hodně oblíbila. Navíc oba produkty krásně sladce voní a to já můžu. DOPORUČUJI.



To je z dalšího článku o spotřebovaných produktech vše :)) 

MÁTE ZKUŠENOST S NĚKTERÝM PRODUKTEM? SEDL? NESEDL? :)

34 komentářů:

  1. Antiperspirant od Rexony jsem nedávno taky spotřebovala a už jsem si koupila nový. Hodně mi vyhovuje. Já se celkově moc nepotím a s použitím tohoto se nepotím prakticky vůbec. Odličovací tampóny z Lidlu jsem kupovala často a ráda, dost mi vyhovovaly. Je pravda, že už jsem je dlouho neměla, tak je možné, že změnily složení. Nikdy mi hrubé nepřišly. Tetesept sole jsem taky zkoušela. Nevím jestli zrovna tuto levandulovou, ale byly moc fajn. Je pravda, že voní hodně, ale že by mě z nich bolela hlava, nebo jsem musela z koupele "utéct" to teda ne. A to dávám vždy celý sáček :D Ale já jsem vanový maniak!

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já levanduli moc nemusím, tak na vůně na mě byla dost silná :))

      Vymazat
  2. Tolik produktu..Rexonu jsem si take oblibila, tahle mi vonela, ale ucinnejsi mi prijde modra, ktera mi naopak ale smrdi. Ruzovou vlasovku Garnier chci zkusit.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier ma skvele sampony. Ale nic vic jsem nezkousela krom tamponku z lidlu a ty mi fakt sedly.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier šampony určitě někdy zkus, některé jsou skvělé :) mám ráda i řadu Ultra Doux :))

      Vymazat
  4. Rexonu jsem měla a je super :) A odličovací tamponky z Lidlu mi vyhovovaly, když jsem je kupovala naposledy, teď ale Lidl nemám po ruce, tak kupuju ty z Kauflandu a ty jsou super. A taky u mě tamponky mizí rychle

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká spotřebička :) Jinak já mám také vždy otevřených několik balení sprcháčů (aktuálně asi pět, ehm...), šamponů, balzámů, krémů apod. a řekla jsem si, že to takhle fakt nejde. Takže spotřebovávám a nic nového nenačínám, zatím se daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se také zatím daří :))) tak si budeme navzájem držet palce :))

      Vymazat
  6. Já měla ty balea pásky, ale nijak zvlášť mě neohromily.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html#more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne? mně vždycky pomůže, když si napařím obličej, to pak jde mnohem lépe :))

      Vymazat
  7. Já se tedy odličuji mlékem nebo gelem ale s vodou a kroužím rukama a pak vše setřu houbičku nebo spláchnu vodou, ale na dočištění samozřejmě používám tamponky. A souhlasím s tebou, ty Iseree mě dokonce občas dřely pod očima, měla jsem teda ty klasické malé ale měly strašně ostrý okraj :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že nejsem jediná :D každý je totiž chválí :D

      Vymazat
  8. Sprcháč Playboy mám právě mezi těmi co používám, zatím jsem se s ním tedy umyla dvakrát, ale ta vůně se mi líbí, takže spokojená jsem:-) Odličovací tamponky u mně taky mizí rychle, něco spolkne samotné odličování, zbytek odlakovávání, ale měla jsem ty od Lilibe a ty byly fajn:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu moc pěkný článek. Nejvíce mě zaujaly šampony :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že ta růžová Rexona mi taky extrémně nevoní, vlastně vyloženě smrdí, nestát to tolik peněz, letěla by snad do koše.. :D Ale hrozně hezky voní ta zelená :) Té jsem si už koupila druhé balení s 50% slevou z Rossmann katalogu a zakázala jsem si experimentovat s nějakými dalšími vůněmi :))
    Jinak spotřeba pěkná, tím nešvarem, že honem musíme vyzkoušet nový sprcháč, co jsme si zrovna koupily, trpíme asi všechny :D Ale taky se snažím donutit se mít rozpotřebovaný jenom jeden :) Ale ne vždy se mi to úplně daří :))

    OdpovědětVymazat
  11. ta recenze na alpecin by mne docela zajímala! :)

    JIJINKA

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé recenze na Alpecin by mě taky zajímala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám ten sprchový gel od Anatomicals taky, jen trochu v jiném balení a moc mi nepění. Pěkné spotřebováno.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná spotřeba, ráda bych vyzkoušela Panthenol :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  15. S těma tamponkama souhlasím, Lídl jinak miluju, ale mám radši ze 100% bavlny, nejvíc od DMka asi používám :). A šampon Ultime Essence teď používám, mám ještě masku a kondicionér, a teda souhlasím že to není žádný zázrak :( Ještě že jsem to kupovala v 50% slevě, ale i tak :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně teď hodně vyhovují tamponky ze Sephory, ale ta cena :(

      Vymazat
  16. Šampon Garnier Densify jsem si taky pořídila, ale zatím nezkoušela. Každopádně ráda slyším, že ti vyhovoval a navíc ještě o jeden den prodloužil mytí vlasů. Tajně doufám, že na mě bude mít stejný účinek :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)