Červnový Brandnooz Box

Ahojky :)

I když trošku později, ale přeci :) V dnešním článku vám ukážu, co všechno dorazilo v posledním, tedy červnovém Brandnooz Boxu.

Opět jsem se chtěla nechat překvapit a zdárně přehlížela fotky těch, kteří už box otevírali. Překvapení mám sice ráda, ale jsem hrozně zvědavá, takže kolikrát záměrně vyhledávám, co v boxíku bude. Tentokrát jsem se docela těšila a překvapení jsem si nezkazila.

S Brandnooz boxem je to jak na houpačce, minulý se mi moc nezamlouval, proto jsem tento čekala o něco lepší. No, co vám budu povídat, tento box byl spíš nápojový a já se spokojím s obyčejnou vodou, takže jsem radostí zrovna dvakrát neskákala, ale to bych předbíhala :))





Semtex Forte sycený (29,90 Kč/ 250ml)
Tak na Semtex vůbec nejsem, sice občas nějaký energy drink ochutnám, ale abych si ho kupovala záměrně, tak to ne. Poputoval proto k taťkovi :)



Premium drink Smarty
Ten už byl v minulém boxíku, ale prý měl chvilku před expirační dobou, proto do tohoto boxu dali další. Ochutnala jsem ten minulý a špatné to nebylo, vyhledávat ale nebudu. Tento vypil přítel :)



Strongbox Red Berries (18,90 Kč/ 330ml)
Jablečný cider to já můžu, takže jsem byla ráda, že jsem ochutnala jinou značku :)) A klidně bych uvítala větší balení :))

Semtex Original nesycený (29,90 Kč/ 250ml)
Platí to stejné, jako u předešlého, šel dál :))



Meggle Panna Cotta (49,90 Kč / 500ml)
Tento dezert miluji, sice si ho nedávám často, ale neodmítám :)) Oceňuji, že dali do boxíku také něco nového a neokoukaného :)



Hellmann´s American Smokey BBQ (79,90 Kč / 200ml)
Grilovací omáčky já taky ráda a tuto už jsme stihli skoro dopotřebovat, protože nám moc chutnala. A po dlouhé době také musím pochválit i lahvičku, protože balení se taky povedlo. Za mě palec nahoru, škoda jenom té ceny.



Korunní energetická (15,90 Kč / 0,75l)
S příchutí červeného rybízu a obsahem kofeinu a taurinu. Ochutnala jsem a byla jsem překvapená, protože to zase tak špatné nebylo a nakonec jsem celou flašku dopila. Že bych ale pociťovala nějakou energii, to ne :D



Strážnické brambůrky má hodně rád přítel, ale i rodiče, proto jsem toto balení vyměnila za nasbírané bonusové body :)) Sama brambůrky nejím, když už tak nesolené :))


VEST Kinder tyčinky (9,90 Kč / 50g)
Kdykoliv vidím tyčinky, tak si vzpomenu na dětství :)) Sama od sebe bych si je ale nekoupila a v boxíku by vůbec nemusely být.


V červnovém Brandnoox Boxu bylo zase nějaké koření, kterého mám z boxů zásobu, ale hodí se :))



A nakonec tu máme dvě limonády Top Topic (17,90 Kč / 500ml)
Nejdříve jsem si myslela, že to jsou šťávy, ale pak jsem ochutnala :)) Špatné to nebylo, ale jak jsem psala v úvodu - na limonády apod. vůbec nejsem a stačí mi voda. Ale ráda jsem ochutnala :)



Sečteno a podtrženo červnový spíše nápojový Brandnooz Box mi moc velkou radost neudělal. Největší radost jsem měla z BBQ omáčky a z dezertu Panna Cotta. Ten si ale můžu udělat domácí, ale i tak chválím, že vybrali něco nového :) Koření, tyčinky a všemožné drinky bych taky vyměnila na něco jiného, třeba zdravějšího :))) 

JAK SE VÁM ČERVNOVÝ BRANDNOOZ LÍBÍ? TAKY POŘÁD ČEKÁTE NA NĚCO ZDRAVĚJŠÍHO :D Alespoň o trošku :))

12 komentářů:

  1. Top Topic mi strasne chutnal, ja naopak rada limci. Ocenuji i energy, ktere si ja bezne nekoupim.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Asi si řekli, že v létě se musí dodržovat pitný režim. Na můj vkus je tam taky hodně nápojů. Na tomto boxu mě nejvíce zaujaly asi ty směsi koření. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě celkem hodně podařený box. Ta grilovací omáčka vypadá skvěle a zaujala mě i ta Korunní :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by tento box celkem zaujal :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, samé pití, mě by box neudělal radost vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  6. jéé, na ty strážnické brambůrky se moc těším :)) tyčinky pro děti mě zatím nijak nelákají, ale co není, může být :D
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)