"Nedělní lakování" - srdíčkový top coat NY Lover od Maybelline

Ahojky všem :)

V dnešním lakovacím článku vám ukážu nový top coat od Maybelline z řady Colorama. Laky Colorama mám ráda, protože se mi s nimi dobře pracuje, vydrží dlouho, mají na výběr poměrně velkou škálu odstínů a stojí pár korun.

Když jsem na eventu s Maybelline (o kterém jsem psala zde) viděla nové tři top coaty, hned jsem věděla, že je budu muset vyzkoušet :) Ten, který mi padl do oka nejvíce, jsem dostala při odchodu jako dáreček, takže jsem ani nemusela zběsile utíkat do drogerie :)

Jak lak vypadá na nehtech, jak se lakoval a hlavně odlakovával, se dozvíte na blogu :))



S Lenkou jsme si na eventu Maybelline hned všimly nových laků :)) Nejvíce mi do oka padl odstín č. 424 NY Lover :))


Za několik dní mi domu přišel DM katalog, a když jsem top coat uviděla, hned jsem se pustila do lakování :))



Odstín č. 424 NY Lover obsahuje červené a bílé glitry. A aby to nebylo takové chudé, v laku ještě najdete bílá srdíčka :)  Nalakovat, resp. vylovit srdíčka byl někdy docela boj, ale v laku jich je dost, takže to chce jenom trošku trpělivosti :)

Lakovalo se bez problemů, glitrů se mi někdy povedlo nabrat trošku méně, tak jsem lakovala druhou vrstvu :) Nehty byly během chvilky zaschlé.

Nejdříve jsem čerpala inspiraci podle předlohy z DM katalogu a top coat jsem nalakovala na černý lak. I když je léto a to raději lakuji nějaké veselé a pestré barvičky, tato kombinace se mi moc líbila :) Abych si byla jistá, že mi srdíčka a glitry vydrží a také, že o nic nezadrhnou, raději jsem nehty přelakovala top coatem. 

Nehty mi vydržely bez jediného odloupnutého srdíčka nebo glitru celý týden. Takže pokud máte rády glitrové top coaty, díky kterým docílíte rychlé a snadné manikúry, určitě se na tento top coat mrkněte :))

U glitrových laků jsem vždycky zvědavá, jaké bude odlakovávání, protože někdy je to pěkná otrava, když musím glitry z nehtů doslova dřít. Naštěstí tento šel odlakovat dobře, glitry byly odlakované během chvilky, srdíčka občas nechtěla, tak jsem je opatrně sloupla. Žádný problém ale nenastal :))

Pak jsem ještě top coat lakovala na šedý lak od L'Oréalu z kolekce 50 shades of Grey, tak se podívejte na všechny fotky. Ještě mám v plánu zkusit nalakovat na nějaký výrazný fialový, to by mohla být skvělá letní kombinace :)


Lak má 7ml a cenu bohužel nevím, protože jsem v drogerii dlouho nebyla. Ale myslím, že to bude kolem 60 - 70 Kč.


JAK SE VÁM NOVÝ TOP COAT OD COLORAMY LÍBÍ? S JAKOU BARVOU BYSTE HO ZKOMBINOVALY? 



Můj tip: Občas se mi stane, že pozdě večer lakuji nehty a ráno objevím nechtěné rýhy. Pokud nechci odlakovávat nebo na to nemám čas, tak nehty přelakuji nějakým glitrovým top coatem. Je to rychlé a téměř vždy to efektivně zachrání situaci :))












A ještě jsem top coat lakovala na lak od L'Oréalu z kolekce 50 shades of Grey, konkrétně odstín č. 888 Mademoiselle Grey. 

Výsledný efekt se mi moc líbil :))






Děkuji zastoupení L'Oréalu za skvělý dáreček :)

18 komentářů:

  1. Ten je boží na černým podkladu se mi líbí nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásný lak. Na tom černém podkladu se mi líbí více, protože lépe vynikl. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný top coat. Asi si pro něj zajdu. V kombinaci s černou barvou je dokonalý. Myslím, že bude vypadat pěkně i na tmavě modrém laku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano :)) já bych chtěla lakovat na nějakém tmavém fialovém :)) snad bude čas :))

      Vymazat
  4. Tak to je nadhera.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krása! Tento srdíčkový topcoat se mi z celé kolekce líbí nejvíc. Asi mu neodolám :)

    My Wishlist #1

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to úžasně! :) Tento si asi taky časem koupím, ale teď mám tolik nových laků, že chvilku počkám.:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)