Weleda: Mandlová péče pro citlivou pokožku

Ahojky :)

Když jsem dostala příležitost vyzkoušet některé produkty od značky Weleda, tak jsem skákala až do stropu. A říkáte si proč? Na Weledu jsem totiž četla hodně chvály a už jsem měla možnost pár produktů vyzkoušet ve vzorečkách a sedly mi naprosto parádně, tak jsem byla velmi zvědavá na nějaké plné balení. 

Zkoušela jsem novou mandlovou péči pro citlivou pokožku, která nejen že má krásné balení, božský voní, ale je naprosto skvělá :)) Tak si pojďte přečíst podrobnější recenzi :))



Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku (200 ml/ 209 Kč)
Oficiální popis:  Jemný sprchový krém vyvinutý speciálně pro potřeby citlivé pokožky. Šetrně myje jemnými rostlinnými tenzidy a pečuje o pokožku již během sprchování. Díky obsahu bambuckého másla pomáhá pokožku zvláčňovat a vyhlazovat. Působí na obnovu lipidů a tím pomáhá udržovat hydrataci pokožky v rovnováze.

Na sprchové gely nejsem jinak náročná, protože nemám suchou pokožku, tak nepotřebuji nějaké extra hydratační. Stačí, když hezky pění, hezky voní pokud možno i po umytí a není moc drahý. Tento sprchový gel je krémový, naprosto božský voní a vonět vydrží i po umytí, takže za to pochvala. Voní opravdu po mandlích a chvilkama to v koupelně vonělo jako v cukrárně, kde dělají dorty z marcipánu :)) Pěnil hezky, umyl taky dobře a hydratoval naprosto dokonale. Sice hydrataci nepotřebuji, ale u tohoto sprchového gelu jsem po koupeli opravdu cítila, že je pokožka hebká, jemná a dobře hydratovaná. Mandlový sprchový krém tedy splňuje skoro všechny podmínky k perfektnímu sprcháči. Bohužel jedinou nevýhodu vidím v ceně, protože dvě stovky za sprchový gel je pro mě opravdu moc. Je pravda, že pokud někomu vadí obyčejné sprcháče a potřebuje dostatečnou hydrataci, tak musí trošku připlatit. Zatím jsem z těch dražších gelů zkoušela Rituals a i když byl také v podobné cenové hladině, byl skvělý. Jestli vám tedy nevadí zainvestovat do sprcháče, který nezklame, tak je Weleda dobrá volba. Já to vidím jako skvělý dárek, který společně s tělovým mlékem nebo krémem (o kterých budu psát níže) udělá velkou radost :))




Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku (200 ml / 399 Kč)
Oficiální popis: Tělové mléko s jemnou mandlovou vůní zklidňuje pokožku náchylnou k podráždění a pomáhá redukovat její zarudnutí. Mléko se rychle vstřebává, pokožka je po aplikaci hedvábně jemná.
Vyvážené pH složení s mandlovým olejem v BIO kvalitě poskytuje ochrannou funkci pokožky a tím ji chrání před působením vnějších vlivů. Vhodné pro každodenní péči o pokožku, která potřebuje hydratovat, snížit podráždění a pocity napětí.

Přiznám to bez okecávání - na mazání jsem lemra líná. Možná je to tím, že mazat nepotřebuji a mažu se pouze v létě po opalování, jinak skoro vůbec. Tělovým mlékům se tedy vyhýbám, protože je to pro mě naprosto zbytečné a trvá mi sto let, než ho dopotřebuji. Když jsem dostala mandlové tělové mléko, tak jsem si říkala, na jak dlouho ho tak asi budu mít :)) Naštěstí jsem si ho hodně oblíbila a sedlo mi skvěle a musím říct, že jsem se začala trošku pravidelněji mazat. Tělové mléko je jemné, stačí málo a rozetřese se krásně do ztracena. Vstřebává se velmi rychle a nezanechává žádný mastný pocit. Vlastně je tak jemné, že ho na pokožce vůbec necítím (nemám totiž ráda taková ta hutná mléka, která se vstřebávají milion let). Na druhou stranu je poznat, že jsem namazaná a pokožka je hebká a vláčná. Voní velmi jemně, opět po mandlích, jak jinak, že? :) Nakonec jsem ráda, že jsem toto tělové mléko mohla vyzkoušet, protože mě hodně překvapilo. Opět jedinou nevýhodou je cena, ale na rozdíl od sprcháče, který jsem vypotřebovala hrozně rychle, toto ubývá pomalu a vydrží dlouho.





Mandlový krém na citlivou pokožku rukou (50 ml / 229 Kč)
Oficiální popis: Krém na ruce s obsahem BIO mandlového oleje zklidňuje pokožku rukou náchylnou k podráždění, hydratuje ji a snižuje pocity napětí. Posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky a tím ji chrání před působením vnějších vlivů.

Můj největší favorit z této řady :) Krémů na ruce už jsem vyzkoušela hodně a spotřebuji jich poměrně dost. Ruce a nehty mažu často, hlavně po odlakovávání, takže jsem se na vyzkoušení mandlového krému opravdu těšila. A nezklamal, naopak. Krém je hutnější, přesto je jakoby našlehaný a lehoučký. Vstřebává se rychle a nezanechává mastný pocit. Používám ho především na nehtovou kůžičku, kde s krémem nešetřím a hezky prsty promasíruju a dopřeju jim potřebnou hydrataci. Používám ho často, protože mi jemná mandlová vůně sedla a i hydratace mi přijde dostačující. Mažu se s ním i před spaním, a pokud si vzpomenu, tak ho někdy šoupnu do kabelky, takže společník pro každou příležitost :)





Pokud bych měla z mandlové řady vybrat jeden výrobek, který jsem zkoušela a který bych opravdu doporučila, tak určitě krém. Ten mi sedl skvěle a určitě někdy vyzkouším i jiné krémy od Weledy. V těsném závěsu pak doporučuji tělové mléko, které mě natolik zaujalo, že mě přesvědčilo se mazat :) A to je co říct, protože jsem tělových mlék vyzkoušela celkem dost, ale u žádného dlouho nezůstala :)) Sprchový gel také vůbec nebyl špatný, ale spotřebovala jsem ho poměrně rychle a z hlediska té ceny to pro mě není ideální :))

Z mandlové řady pro citlivou pokožku je v nabídce ještě čistící mléko, pleťový krém, hydratační krém a pleťový olej.

JAK VÁS MANDLOVÁ ŘADA ZAUJALA? ZKOUŠELY JSTE NĚCO OD ZNAČKY WELEDA? S ČÍM JSTE BYLY SPOKOJENÉ NEBO CO VÁM NAOPAK NESEDLO?


Děkuji zastoupení značky Weleda za poskytnutí produktů k recenzi.

14 komentářů:

  1. Ráda bych vyzkoušela to čistící mléko.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-purex.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle rada me asi necha chladnou, moc takovou vuni nemusim. Weledu jako znacku bych vyzkousela. Zkousela jsem cestovni baleni samponu a musim rict, ze mi fakt sedl.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem zkoušela cestovní šampony a i když byly na málo použití a nemohla jsem je pořádně vyzkoušet, tak seděly skvěle :)

      Vymazat
  3. Láká mě ten krém na ruce. Weledu mám ráda, takže ten až někde uvidím tak hned koupím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě celkově Weleda dost láká. Hlavně se mi líbí ty jejich růžové obaly. Musí hezky vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se ,že WELEDA láká. Používáme vybrané výrobky celá rodina:))A maximalní spokojenost

      Vymazat
    2. Nedivím se ,že WELEDA láká. Používáme vybrané výrobky celá rodina:))A maximalní spokojenost

      Vymazat
  5. Na tuhle řadu jsem nedávno také psala recenzi :-) Krém na ruce i tělové mléko mi také vyhovují (i když jsem na mazání stejný lenoch jako ty), akorát sprchový krém mi bohužel nesedl kvůli parfemaci. V tubě voněl normálně hezky po mandlích, ale když jsem ho chtěla používat, tak při napěnění se vůně úplně změnila a začal mi smrdět, takže jsem ho nakonec posunula dál. Vůbec nevím proč mi tak vadil, když ostatní s vůní problém nemají :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je zvláštní :D my ho spotřebovali hrozně rychle a voněl pořád stejně :)) záhada :))

      Vymazat
  6. Používám pleťové mléko a zamilovala jsem si ho. Je sice řidší než ostatní, ale díky tomu se lépe vstřebá. A krááásně voní po mandlích. Balení mi vyhovuje, můžu ho všude nosit s sebou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)