Červencové nákupy a novinky :)

Ahojky :)

Ani nevíte, jakou mám z červencových nákupů radost :) A víte proč? Protože to budou po hodně dlouhé době opravdu skromné nákupy :) Nepřipojila jsem se k žádné nakupovací stopce, ale nějak jsem neměla potřebu utrácet. Samozřejmě by se našlo hodně lákadel, ale všemu jsem úspěšně odolala :)

Tak se na ty skromné nákupy a novinky, které mi dorazily, pojďte podívat :))




Na vyzkoušení mi dorazila nová řasenka od Max Factor. Zatím jsem žádnou řasenku od této značky nezkoušela, tak jsem hodně zvědavá :)) Kartáček vypadá slibně, tak uvidíme :)



Také mi dorazily ještě další šampony Head&Shoulders na vyzkoušení :)



Sice jsem letos ještě moc příležitostí na opalování neměla, ale opalováky se hodí vždycky :)) Vybrala jsem tyto cestovní od Garnier, které se krásně vejdou i do kabelky :)



Z The Body Shop mi dorazila vůně z nové kolekce a je to jedno velké woooooow. Opravdu jsem nečekala, že bude až tak skvělá. Je to těžké popsat, ale voní velmi jemně, přesto intenzivně a vydrží celý den.



Na eshopu Missha jsem zahlédla nějaké ty slevičky, tak jsem si do zásoby koupila můj oblíbený BB krém. Tento používám celé léto a vyhovuje mi naprosto perfektně, ale už se blížím na dno, takže bylo potřeba koupit nový. A abych neobjednávala jenom jednu věc, přihodila jsem do košíčku ještě klasický černý lak, který často používám na zdobení :) 




Od Verunky jsem na blogerském srazu dostala nějaké věci od Avonu. Moc moc děkuji, protože k Avonu se vůbec nedostanu, takže jsem ráda, že mohu nějaké produkty vyzkoušet :))



V práci jsem dostala nějaké drobnůstky pro radost :)



Na blogerském srazu jsem dostala dárečky i od Eriky, děkujuuu :))



A proč tu mám IKEU?
Udělala jsem si radost a k narozeninám jsem si koupila jednu velmi, ale velmi důležitou věc, bez které je blogerka prostě neobjede :D Nechci to ještě prozrazovat, protože to uvidíte v jednom videu :)) Zatím ale můžete hádat, co by to tak mohlo být :))



Děkuji, že jste červencové nákupy dočetly až jsem :) Je to opravdu málo, že? Ale mně to vůbec nevadí, ba naopak jsem ráda, alespoň mám šanci zase pár věcí spotřebovat :))

A JAKÉ BYLY VAŠE ČERVENCOVÉ ÚLOVKY? :)))

10 komentářů:

  1. Opravdu skromné úlovky, máš můj obdiv. Já v červenci nakupovala fakt hodně, ale v srpnu jsem si dala stopku, protože mám v plánu investovat peníze jinam i když to s kosmetikou taky souvisí :D

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké úlovky! Max Factor řasenky používám a jsou mezi mými topkami, snad s ní budeš taky spokojená. Hádám, že by to mohl být stůl (kosmetický, zrcadlo nebo nějaký pěkný pořadač na kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že sis asi pořídila toaletní stolek s plno šuplíky na kosmetiku a nějakými poličkami nebo boxíky. Já ho mám na wishlistu už dlouho, tak snad do vánoc to vyjde ;)
    Jsem zvědavá na tu řasenku MF, vím, že stojí 419 Kč, pokud není zrovna ve slevě, a to se mi zdá na drogerku až moc.Ta vůně od BodyShopu mě láká hodně (pak ještě ta mořská s lotosem z Fidži), ale do Prahy se bohužel dostanu až někdy na podzim. A jako poslední mě zaujal šampon proti lupům s Old Spice, asi ho koupím manželovi, jsem zvědavá jak voní ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uhádla jsi ...ale pšššt ...nikomu to neříkej :D zatím jsou to jenom šuplíky, ale časem bude snad i zbytek :))
      ten Old Spice je fajn, voní opravdu jako Old Spice a takové vůně můžu i já :))

      Vymazat
  4. Skromné tedy opravdu byly, smekám:-) Já jsem své červencové nákupy utnula na minimum, ale stejně toho mám asi víc než Ty:-D Od Max Factor jsem měla dvě řasenky, obě byly skvělé a určitě mně bude zajímat, jak je na tom tahle nová:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ostuda ji ještě nezkoušela :( ale brzy to napravím :))

      Vymazat
  5. Taky se chystám tento týden do Ikei :) Já naposledy udělala nákup kosmetiky na Parfums, o kterém jsem zrovna dnes psala

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)