"Nedělní lakování" - Back to school nails

Ahojky všem :)

Konec prázdnin je tu a pomalu, ale jistě začíná škola. Někdo se možná těší, někdo smutní, ale věřte, že jednou budete mít na co vzpomínat. Mě se škola už nějaký ten rok netýká, ale vzpomínky mám naprosto skvělé a ty mi nikdo nevezme. A takové ty myšlenky, že už se těšíte, až budete mít po škole? Jak ráda bych se někdy do školy vrátila. Starosti a povinnosti v práci se se školou vůbec nedají srovnat. Když si vzpomenu, že jsem ze školy přijela ve dvě hodiny odpoledne a pak měla celý den volný? No prostě paráda :))

Ale dost už vzpomínání a rovnou přejdeme k dnešnímu článku. Všude teď narážím na různá Back to school témata, ale do většiny jsem se nechtěla pouštět. Nikdy jsem se do školy nějak extra nepřipravovala. Ale protože jak asi dobře víte, s nehty si velmi ráda vyhraju, vytvořila jsem jednoduchý školní motiv :))



Jediný, co jsem na nehty zvládla nakreslit, byl motiv sešitu. A ještě jsem pomocí razítka narazítkovat písmenka :)

Na první pokus jsem zvolila bílý lak od Makeup Revolution I heart Makeup v odstínu č. Geek Eu Natural. A pak jsem kreslila modré proužky a nakonec ještě jeden červený.



Na druhý pokus jsem zvolila bílý lak od Gabrielly Salvete v odstínu č. 148 a postup byl stejný. Nevím, jak je to možné, ale kreslilo se mi lépe na pravou. A to mi většinou vůbec nejde a mám problém i s nalakováním pravé ruky. Asi jak jsem byla už trošku vykreslená, tak to šlo o něco lépe.

Samozřejmě by bylo nejlepší proužky vytvořit pomocí úzké pásky, ale chtěla jsem něco rychlého :) 


JAK SE VÁM "BACK TO SCHOOL" NEHTY LÍBÍ?

4 komentáře:

Děkuji za komentář :)