"Nedělní lakování" - matná růžovka od BarryM

Ahojky všem :)

Možná si vzpomínáte, že když se otevíral eshop Pink Panda, tak několik blogerek dostalo balíčky na uvítanou. I já jsem dostala nějaké drobnosti, ale protože se to všude balíčky jenom hemžilo, dala jsem tomu chvilku čas. Nemám totiž ráda, když se pak všude objevují stejné nebo podobné recenze a z pohledu čtenáře mi to vadí. Naštěstí eshop se vyhnul té zásadní chybě a blogerkám neposílal stejné věci. A protože velkou část mého blogu tvoří laky na nehty, dostala jsem rovnou dva a jeden z nich, který jsem v létě prostě musela provětrat, vám dneska ukážu :)



Odstín MNP7 Miami 441 je naprosto boží matná sytá růžová, která se v létě rozhodně neztratí. Ve skutečnosti je o něco výraznější, než na fotkách, ale nebojte, není to neonka. Pozornost ale určitě upoutá.

Ke krytí stačily dvě vrstvy a lak vyvářel takový polomatný efekt a to se mi moc líbilo. Je to můj vůbec první lak od značky BarryM, tak jsem byla zvyklá na štěteček, se kterým se mi ale pracovalo dobře. Díky delšímu, středně úzkému štětečku se lakovalo dobře a konzistence laku byla také přesně taková, jaká je pro mě ideální. Lak byl zaschlý během chvilky, ale laky vždy fixuji topem, u matných je to ale trošku problém, protože by to pak zkazilo ten efekt. Tak jsem si ještě chvilku dávala pozor, abych o tak krásnou barvičku nepřišla :)

I s chybějícím top coatem jsem neměla problémy s výdrží a lak se nikde neloupal. Já jsem pak ještě manikúru dozdobila razítky, které tak krásně výrazný odstín oblékly do toho pravého letního kabátku :))


Lak obsahuje 10 ml a stojí 149 Kč. Bohužel jsem už odstín Miami v nabídce nanašla, ale je z čeho vybírat. Značka BarryM má v nabídce opravdu krásné kousky, tak se určitě mrkněte :)) Koupit můžete na eshopu Pink Panda zde.


JAK SE VÁM TATO MATNÁ RŮŽOVKA LÍBÍ? A CO ŘÍKATE NA RAZÍTKOVÉ ZDOBENÍ?




Děkuji eshopu Pink Panda za krásný lak :)

13 komentářů:

  1. Moc krásný Alčo :) Už jsi objednávala nějaký nový destičky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujii :)) asi 5 :)) a zatím jsem zkoušela jenom tento vzor :))

      Vymazat
  2. Mně se normalně matné laky nelíbí, ale tento mi nepřijde úplně matný... nevím, je krásný :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo odstín je to nádherný :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásná barvička :) Mám matné laky moc ráda a to zdobení je úžasné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou krásné nehtíky :) A ta barva laku je parádní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)