"Nedělní lakování" - kytičky s Rimmelem

Krásnou neděli všem :)

Ke konci léta jsem od kamarádky dostala krásný láček od Rimmelu a i když mám opravdu spoustu jiných laků, které čekají v lakovací frontě, tento měl přednost. A proč? Nechala jsem se totiž inspirovat lahvičkou laku a nehty jsem ozdobila podle víčka. Tak se tento kousek pojďte podívat :)  



Odstín č. 408 Peachella je krásná jemně meruňková barva, která k létu neodmyslitelně patří. Díky tomu, že působí něžně a jemně, se ale hodí i na běžné celoroční nošení.

Laky od Rimmelu mám moc ráda a z drogerie se řadí k těm oblíbenějším, ale občas mě zlobí štěteček. Tam mi přijde, že je to sázka do loterie, protože se mi už několikrát stalo, že u stejných odstínů byl pokaždé jinak zastřižený. Nechci laky v drogerii zbytečně otevírat a hledat ten dobrý štěteček, ale občas to naštve, když si domu přinesu nepěkně střížený. Naštěstí nějaká ta neplecha při lakování se dá vždy začistit, ale stejně.

Naštěstí tento kousek měl štěteček dobře zastřizený, takže jsem s ním neměla žádný problém. Je širší a střižen do obloučku, takže jde lakovat parádně. Konzistence laku je také dobrá a dvě vrstvy stačí k plnému krytí. Neměla jsem ani problémy se zaschnutím. Akorát se mi vytvořily neposlušné bublinky, protože jsem lakovala v těch šílených tropech, tak to prosím omluvte. Lakovala jsem ho i před pár dny a bublinky se nevytvořily, tak se jich nemusíte bát.

A proč mám laky od Rimmelu tak ráda? Především svou výdrží. S tou já všeobecně nemám problém, ale Rimmelácké laky mi drží parádně klidně i 10 dní. Ale samozřejmě záleží na nehtech a na péči, kterou jim věnujete.

Za mě tento odstín rozhodně ano, a pokud na vás v drogerii hodí očko, nebojte se ho přihodit do košíčku. Lak má 8 ml a stojí kolem 50 Kč. 

A protože se mi hodně líbí víčko laků, musela jsem si s nehty trošku pohrát. Pomocí razítka jsem vytvořila podobný vzor jako na víčku a rychlá letní manikúra byla na světě. A protože jsem razítka dělala technikou samolepky, opět mě trošku zradily bublinky, kvůli vedru, tak to není tak dokonalé, jak bych si představovala.

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENÝ OD RIMMELU? AŤ SE MOHU INSPIROVAT :))



12 komentářů:

  1. moc hezké,tyhle barvy laků se mi moc líbí a hlavně se mi líbí kytičky na nehtech :-) povedená manikura

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se ti povedlo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty jsou boží, mně se nikdy žádný pěkný nepodaří, takže lakuju jen obyčejně :D Od Rimmelu mám jenom bílý lak, se kterým si dělám francouzskou, a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) mně bílý lak vyhovuje od Gabrielly Salvete, ale na ten Rimmelácký mrknu, děkuju :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)