BNA challenge #16 - galaxy nails

Ahojky všem :)

Tentokrát naše lakovací články nevydáváme první pondělí v měsíci jak je tomu zvykem, ale v úterý. Ono sladit program nás čtyř není vůbec jednoduché a čas letí hrozně rychle a někdy to prostě nevyjde tak, jak bychom si představovaly.

Minulé halloweenské výzvy jsem se proto nezúčastnila, ale na dnešní téma jsem se šíleně moc těšila, takže jsem lakovala s předstihem, abych opět neplašila na poslední chvíli :)) Zvolily jsme vesmírnou tématiku, tedy galaxy nails. Já jsem už se o ně kdysi pokoušela a ani raději nebudu dohledávat článek, protože to bylo asi před rokem a bylo to příšerné. Sice to stále není perfektní, ale výsledek se mi líbil. Tak se pojďte podívat i vy :)



Tentokrát jsem dokonce při lakování zapnula i kameru, takže celý postup uvidíte na videu :) 



Ve stručnosti - i když se to nezdá, je to opravdu jednoduché a určitě to zvládnete. Zde se totiž fantazii meze vůbec nekladou. Základ tvoří černý lak, na který pak pomocí houbičky ťupkujete vesmírnou oblohu :)) Jaké odstíny vyberete, také záleží čistě na vás. Já jsem používala fialovou, modro-zelenou a samozřejmě bílou. Své galaxy nehty jsem pak ještě okořenila třpytivým efektovým lakem a dokreslila i náznak hvězd :) A aby to byl vesmír se vším všudy, ještě jsem se pokusila nakreslit souhvězdí :))

Doufám, že se vám budou mé galaxy nehty líbit a třeba se necháte inspirovat a také se pustíte do lakování. A nezapomeňte se podívat, jak se s tímto tématem popraly holky, Hanka ZDE a Lenka ZDE.


CO VY A VESMÍR NA NEHTECH? LÍBÍ? ZKOUŠELY JSTE? :)












12 komentářů:

  1. Vypadá to moc hezky. Navíc tvé nehty jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vesmir na nehtech se me osobne moc nelibi, ale tve nehty se mi moc libi, vypada to vazne dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi zajímavý nápad :) Jako vždy hezké!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, nádherné nechtíky. Niekedy som skúšala rôzne vzory na nechtoch, ale potom som prestala. Ale tento ma núti vyskúšať :D. Perfektný je :). Ďakujem za inšpiráciu :).

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. moc děkuju :)) příště to bude ještě lepší :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)