"Nedělní lakování" - připravte se na Vánoce s Estyle

Zdravím všechny :)

Vánoce se pomaloučku blíží a já začínám vybírat laky, které na toto období budou ty pravé. Sice nemám problém lakovat výrazné odstíny i v zimě, ale vánoční odstíny jsou prostě vánoční odstíny a hned mi připomenou tu úžasnou atmosféru Vánoc.

Lak, který vám dneska ukážu, se na rozbalování dárečků hodí naprosto perfektně a navíc značka Estyle opět moc mile překvapila :)





Od české značky Estyle už jsem měla příležitost vyzkoušet dva laky (recenze ZDE) a po dlouhé době přišel na řadu i poslední, který jsem na recenzi dostala. Můj názor na balení je stále stejný a trvám na tom, že lahvička by mohla být trošku jiná. Ale jak už jsem se přesvědčila, na obal vůbec nekoukejte, protože samotný lak je naprosto bezvadný.

Tento lak v odstínu č. 24 Flame Red v lahvičce ukrývá krásný vánoční červený odstín okořeněný shimmerem. Lakování šlo opět díky dobře střiženému štětečku bez problémů. A věřte, že i ti méně šikovní nalakují nehty během chvilky a oblouček vykreslíte taky precizně a krásná manikúra je hned na světě. Ke krytí stačí jedna vrstva, ale v té druhé vynikne pravá krása tohoto odstínu. Doba schnutí? Než stihnete nalakovat druhou ruku, máte nehty zaschlé. Samozřejmě hned nemůžete jít třeba umývat nádobí, ale nemusíte nehybně hodinu sedět na místě a čekat :)

Nalakováno jsem bez problémů měla asi šest dní, pak jsem potřebovala změnu. Ale nestalo se mi, že se lak loupal nebo nedržel. Laky obsahují 7 ml a stojí 49 Kč, takže za tak dobré vlastnosti je to za hubičku. Na výběr je 24 odstínů (koupit můžete např. ZDE).

Pokud na laky Estyle narazíte, moc si nevšímejte lahvičky a alespoň jeden vyzkoušejte. Ze všech tří odstínů, které jsem zkoušela, mě ani jeden nezklamal. A chystám se vyzkoušet, jak na to budou nějaké nude odstíny. Tímto na Vánoce určitě nic nezkazíte a je to vhodný adept i na nějaké vánoční zdobení :))


JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? UŽ JSTE LAKY OD ESTYLE ZKOUŠELY? BYLY JSTE SPOKOJENÉ? 







19 komentářů:

  1. všeobecně mám radši laky krémové a kdyžtak zdobení glitříky, tenhle je ale opravdu nádherný

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkná barva :-) už aby byly Vánoce

    OdpovědětVymazat
  3. mně se moc nelíbí tyto metalické stíny :-( jinak je to ale krásná tlumená vánoční červená :-) moc se těším na ty nude! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barvička! Nádherná Vánoční barvička, já bych jí ještě nějak vylepšila třeba zlatými tečkami nebo něco Vánočního.. :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím nějaké vánoční zdobení vymyslet :)) s tou zlatou to bude perfektní, děkuju za tip :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)