"Nedělní lakování" - glitrové Vánoce s Dermacolem

Zdravím všechny :)

To si takhle jdete s kamarádkou jenom na kukačku do drogerie, máte zákaz si kupovat další laky, pak na vás dýchne vánoční atmosféra a hned máte dva laky v košíku a utíkáte domu lakovat. Snad toto není jenom můj případ nebo bych si vážně připadala jako závislák na nákupech laků.

Když jsem ale uviděla my malé glitrové prcky od Dermacolu, nemohla jsem odolat. Sice jsem si na první pohled řekla, že se bez nich obejdu a láska na první pohled se nekonala, ale při důkladném prozkoumání jsem se dvou ochotně ujala :)) Tak se na ně pojďte podívat semnou :))




Vybrala jsem si krásný fialový odstín č. 20 Violet Stardust a zlato-červený odstín č. 16 Queen Stardust.

Laky jsou maličké, ale drží se dobře a díky rovně zastřiženému štětečku lakování zvládnete bez problému. Glitrů obsahují opravdu dost, takže se nemusíte bát, že budete muset lakovat několik vrstev. Já jsem lakovala na vínový podklad a díky tomu, že se glitry nanáší rovnoměrně, tak k plnému krytí stačily dvě vrstvy. Zkombinovala jsem oba odstíny dohromady a výsledek se mi opravdu moc líbil. Třpytky krásně odráží světlo a tak jsem ani nepoužívala top coat. U glitrových laků nikdy moc neřeším dobu schnutím, protože je to rychlovka a pokud se stane nějaká nehoda, stačí přelakovat a nikdo nic nepozná. Ani s výdrží nemívám problém, tyto jsem odlakovávala po pěti dnech, kdy jsem měla chuť na změnu. Odlakovávání samozřejmě zabralo trošku více času, ale alobalová metoda nebyla potřeba.

Oba odstíny se podle mě skvěle hodí na Vánoce, hlavně ten zlato-červený. Sice je to taková klasika, ale věřte, že nikdy neomrzí a může se kombinovat s jinými odstíny nebo nějak dozdobit. Pokud tedy na rozbalování dárečků hledáte nějaký lak do sbírky, určitě se na tyto glitrové laky od Dermacolu podívejte. Já se budu muset stojanu Dermacol vyhýbat, protože bych měla nutkání dokoupit i ostatní odstíny. Laky mají 5 ml a stojí 60 Kč.


JAK SE VÁM TYTO ODSTÍNY LÍBÍ? MÁTE NĚJAKÝ? :)))











A nakonec ještě rychlé zdobení pomocí razítek :)




 

15 komentářů:

  1. Ty jo to je vazne moc pekna kombinace!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. a já je s takovým klidem přešla! Mno nic, potřebuju ten zlatočervený, nutně

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tyhle jsou naprosto skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten fialový prostě musím mít, nádhera. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Obě barvičky vypadají krásně. Ale spolu jsou opravdu božské. :-) Nádherná manikůra..:-)

    DIY Vánoce + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi líbí ten zlatý s příměsí červených/růžových třpytek :) ale mohli by dělat větší lahvičky :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů ty jsou krásné, hlavně ten fialový :))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)